bugün herşey bitti sonunda yeni yıla yeni ben

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
bugun boşanma davam sonuclandı ve bitti sonunda...avukatım arayıp boşandın dediği an dünyalar benim oldu ve 1 yıldır sırtımda taşıdığım kendi ağırlığımca bir yük üstümden kalktı...nasıl bir meziyet taşıyormuşum meğer...özgürüm.hayatımdaki pisliklerden temizlendim. onlarla hiçbir bağım kalmadı hemde hiçbir....sonunda canım babamın nüfusuna tekrar dönüyorum olmam gereken yere..1 yıldır bekleyiş sona erdi.. kimliğime baktığımda o soyismini görmeyeceğim , artık birileri medeni halimi sorduğunda kekeleyip kalmayacağım...yeniden aşık olacağım gezeceğim tozacağım arkadaşlarımla tatillere gideceğim..her davada her dilekçede sarsılıp en başa döndüğüm gibi dönmeyeceğim...artık güçlendim tek bir lafa söze kırılmayacağım ağlamayacağım gülüp geçeceğim...2017'de olmak istediğim gibi olacağım yeni bir ben olacağım..içimden geldiği gibi konuşacağım içimden geldiği gibi davranacağım içimden geldiği gibi içeceğim eğleneceğim kendimi mutlu edeceğim..bundan sonra tek bir insanı tüm hayatımı mahvedecek kadar hayatıma sokmayacağım..ayrıldıktan sonra ilk defa bugun ağladım ama oda mutluluktan...ağladım ağladım bağırdım sonra oh çektim sigaramı yaktım yerime oturdum..artık prangalarım yok ve hayatımda değil artık...bitti tamamen bitti...insanın bir zamanlar o kadar çok sevdiği insandan onun soyadından kurtulmasının bu kadar sevindireceği hiç aklıma gelmezdi....

Hayirli olsun cnm gozun aydin bundan sonraki hayatinin cok cok mutlu gecmesini diliyorumm.. Kimseyi kendinden cok onemseme sen degerlisin

Hakkında hayırlısı olsun canım :) hep mutlu ol insAllah

Hayırlı olsun, üzerinizden böyle bir yükün kalkması ve yeni yıla yeni umutlarla girmeniz çok güzel.
Allah inşallah bundan sonraki hayatınızda karşınıza hep iyi ve doğru kişileri çıkartır.
Aynı şeyler ile karşılaşmazsınız.

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Herşey dilediğinden güzel olsun karşına seni her daim mutlu edicek insan ve insanlar çıksın. Ne kadar bunalmışsın ki o mutluluk yazına yansımış okurken o rahatlamışlığın hissediliyor. Yeni yılda dilediğin herşeyin daha iyileri olsun inşallah.

Umarim çok mutlu olursun zor bi o kadar da yorucu bi süreci atlatmissiniz bundan sonra hayatınızda hersey gönlünüzce olur inşallah

hayırlısı olsun :) 2017 tüm güzellikleri ile gelecek sana şimdiden belli :)

Enerjin cok yuksek kuzumve bu yazdiklarini surekli tekrarla

Hayatina hep guzellikleri cekeceksin,cunku bunu HAKEDIYORSUN!
inşallah :) hala ağlıyorum nedeninide bilmiyorum kuş gibiyim..annem babam arağığında sakin konuştular ama onlarında seslerindeki rahatlamayı huzuru hissettim.. mutlu oldum

Hayırlı olsun. Yeni yıl, yeni yaşamınızda tüm güzellikleri getirsin. Böyle umut dolu olmanız ne güzel :) Umarım her şey gönlünüzce olur :)

inşallah :) hala ağlıyorum nedeninide bilmiyorum kuş gibiyim..annem babam arağığında sakin konuştular ama onlarında seslerindeki rahatlamayı huzuru hissettim.. mutlu oldum
Sevinc gozyaslari onlar aglayabildigin kadar agla dok icini kuzum..hayatina yepyeni bir sayfa actin artik:))mutlu ol insallah canim cok mutlu ol..

4 yıl önceki halim geldi gözümün önüne,3 yıl boyunca mahkeme koridorlarında neler çekmiştim.O tüy gibi hafiflemeyi iyi bilirim,ne yapacağını bilemezsin.Hıçkırarak ağlamıştımda bana şaşırmışlardı.Dilerim bundan sonra her şey gönlünüzce olur,Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.

Hayırlı olsun ,çok sevindim böyle enerjinin yüksek olmasına.Hayata daha pozitif bakmana.
Ve eminim ki herşeyin daha güzelini yaşacaksın bundan sonra,herşeyden önce sen değerlisin.

Hakkında hayırlısı şekerim, her şey gönlünce olsun.

Peki benim normal evliligimle bunu okuyup heveslenmem hangi manyaklığın ürünü? :) tövbe yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…