bugün hersey bitti

ikiaradabiderede

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
687
25
318
Adana
nişanlım daha dogrusu artık eski nişanlım son kez görüşmek için ,durumu kurtarmak için bize gelecekti..annesini de ikna etmiş..annesi normalde beni istemıyordu...neyse annesi ben onların evine ayak basmam dısarda biyerde konusalım demiş..bende kendi aileme bunu söyledim..bizimkilerde nasıl olur da bukadar tepkili olur böle seler dısarda konusulurmu dedi..bende nişanlımı aradım..bu dogru olmaz bizim eve buyrun gelin dedim..annen de gelmek istemıyorsa zorlama zorla güzellik olmaz tek sen gel konusalım dedim..o da kızdı sinirlendı bana..biz daha aileleri bir araya getıremıyoruz dedi..bu işin olacagı yok dedi..sana da bana da dısarda adam cok dedi..en cok bu sözü yaraladı beni..sonra telefon acıkken annesinin yanına gitti anne biyere gitmiyoruz bitti bu iş dedi..sonrada telefonu yüzüme kapattı...işte benim 2 yıllık emegım böyle çöpe gitti..düzeltmeye calısırken bile herseyı yaktı gecti..

bir iş olmuyorsa ya hayırlı değildir ya da daha iyisi olacaktır böyle düşün

hakkında hayırlısı olsun

neden bu noktaya geldınız kı gelmek ıstemıyorlar.ayrıca suda bır gercekkı o soz cok saygısızca sanada banada adam cok ne demek yani.

İleride yaşayacaklarını şimdi yaşamışsın..iki yıl tabiki uzun bir zaman ama evlenip,yıllarını verdikten sonra aynını yaşasaysın inan daha çok yıkılırdın

Allah'ın sevgili kuluymuşsunki gerçek yüzünü şimdiden göstermiş..nedemek ''sanada banada dışarda adam çok'' çok ayıp

Anneciğyle mutlu mesut yaşar artık..zaten sinirliydim bunu okuyunca dahada sinirlendim,kusura bakma.

ailesini bilemem ama bence sizin kendi aranızda iletişim probleminiz var.
seni dinlememiş söz hakkı bile vermemiş ki pat diye tel kapatılırmı
bu kadar çabuk gözden çıkarmış senide ilişkinizide
pamuk ipliğine bağlı bir evlilik yaşama bence

Evlendikten sonra bunları yaşasaydın 10 katı daha fazla üzülürdün...İçin çok yanacak çok üzüleceksin amagüçlüolup Allah böyle uygun gördü demekki demen lazım...

Nişanlına adam çok dışarıda,unutma sana da daha iyisi çok var.Sabret bekle.İnşallah karşına iyibiri çıkar.

Evlenseydin de o kaynanadan sana huzur gelmezdi....

Allah kolaylık versin sana dayanma gücü versin.kolay değil...

daha önce burdakı arkadaslarıma anlatmıstım..düğüne 40 gün kala bi sabah benı arayıp bu iş olmaz diyen üstüne 6 gün boyunca benı aramayan bir adam bu..onun yüzünden düğünüm iptal olmustu zaten..ama düzeltmek için bi şans vereyım dedim..onun da mahfetti

kendisi kendi annesini ikna edipte sizin evinize getiremiyo ki erkek olarak onun adım atması lazım..ama bütün suçu sana atmış..sanada banada aadam çok diyerekte son noktayı koymuş..geçmiş olsun canım..nişanlılık zaten karşındakini tanıma süreci değil mi?malesefki karşındaki insan sıkıya gelemeyen biriymiş..evlendikten sonra böyle davransa elin kolun bağlı otururdun bide üstüne adamı kirli donlarını yıkayıp önünede yemek koyardın daha zor olurdu..

bir de bu adam düğüne 40 gün kala da mı terbiyesizlik yaptı sana!!!!bence Allahın sevgilin kulusun sen 3.bi şans vermezsin umarım

Diğer konunu okudum.

İnan ki böylesi,senin için daha iyi olmuş.

Bundan sonrasında inşallah çok mutlu olursun.

sizler bana güç verdiiz..telefonda okadar kızarken geri adım atmamı bekledi..normalde öyle yapardım çünkü ama bu kez burda daha önce yazılanlar aklıma geldı ,o bana bagırırken hiçbirşey demedim..odamda asılan gelinliği yakmak istiyorum sadece..

allah iyiliğini versin bu adam ,düğünü mahvetmiş daha neyin şansını veriyorsun ,evine gelip dil döküp yalvarması gerekirdi onunda ailesininde ,
yaptığı çok ayıp,bence olmasın diye bahane aramış o ,boşver hayırlısı neyse o olsun

inan bana bu hayatta mükemmele yakın erkek ve erkek aileleri de var... burda hep kötüleri okuyoruz ama iyi olanda çoğunlukta.. umarım senin karşınada gönlüne göre bir erkek ve ailesi çıkar.. eminim ki çıkar, en kötüsünü görmüşsün zaten daha kötü nasıl olabilir ki düğüne 40 gün kala iptal etmek ne kadar üzücü..

geri iade et gitsin o paraylada şu ana kadar ne yapmak istediysen onu yap.

Allah sabır versin. Her zorluktan sonra mutlaka kolaylık vardır. Ne söylesek içindeki acı dinmeyecek. ana kuzusu bir hanım evladıyla , bencil bir adamla evlenmedin. düğünü bayrmaı şimdi yapmalısın. sesli sesli bağır içinden ne geliyorsa söyle. içine atma. öğretmensin talibin çok olacak. ooo senin evlenmediğini duyan taliblerin bence dua etmiştir. işte onlardan biri senin kısmetin. bence sen bir kere daha düşün ikinci sansı vermeyi düşündüğün bir başkası vardır. gelinlliğini sat daha güzellini alıcak bir prens çıkacak bence karşına.

Canım hayırlısı olsun üzülme çünkü üzülen taraf o olacak aradan biraz zaman geçsin başını taşlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak. Hem ne güzel mesleğin var elinde daha iyilerini bulursun. Hem dua et ki yol yakınken dönmüşsün. O gelinliği de sat parasını çıtır çıtır ye. Kendini kesinlikle üzme.

Bitmesi çok iyi olmuş. Eski konuna da baktım. Nasıl bir nefret, nasıl bir umursamazlık varmış hem eski nişanlında hem de ailesinde...
Sen hatayı 2. şansı vererek yapmışsın. Yüzlerine bile bakmaman gerekiyordu.
Tayini vs. bahane edip de evliliğin iptalini isteyen adam sana nasıl koca olsun!
Böyle bir durumda elalem ne der diye düşünmek yerine yepyeni hayatının tadını çıkarmaya bak.
Bu hayat senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…