bugün hersey bitti

Bence suç sende tatlım... Neden kendi değerini,ailenin değerini bildirmiyorsun ki? ne demek her seferinde alttan alacaksın git geller yaşayacaksın? herkes kendi değerini kendisi belirler ve sen silkin kendine gel bence....... bu adamdan da ailesinden de bir halt olmaz! ablası nişan takısı peşinde olmuş yuh ya yuh!!! senin verilmiş sadakaların varmış defet bu adamı...... SENDEN DEĞERLİSİ YOK HAYATTA........ gerisi boş...

şu mübarek günlerde bittiyse bi hayır vardır mutlaka... zaten o cümleyi kurabilen bi insandan çok şey beklememek lazım.
şimdi canım yanar ama herşey düzelir zamanla. Sadece zamana ihtiyacın var.

sanki 5 yaşında çocuk "annee bittiiiii!"

sizin diğer konunuzu ilk okuduğumda da söylemiştim ikiniz de boşuna zorluyorsunuz. o kadar belli ki bu her şeyden. insanın en mutlu olması gereken dönemlerde herkes bir hesap peşinde. hadi aileleri geçtim problemli aileler olabiliyor nihayetinde ama siz ikinizin de kafasında sürekli hesaplar, şartlar var.

ben senin ailenin yanına gelmem, sen benim ailemin yanına gelmezsen senle evlenmem, orda az para kazanırım, yok o şehrin imkanları kötü.

normal çiftler birlikte olalım da neresi olursa olsun derken siz farklı şeylerin peşindesiniz. ben demiyorum ki gözünüz kapalı atlamalıydınız ikiniz de tabii ki böyle değil fakat ikinizin de geçerli meslekleri nerde olsa çalışabileceği işleri var. oranın imkanı kötü buranın parası iyi demek yerine nerde huzurlu oluruzu düşünseydiniz keşke.

sanırım bana kıazacaksınız bu yorumumdan sonra ama sizi kızdırıp üzmek için yazmadım, gerçekleri görün diye yazdım. ikiniz de hazır değilsiniz bu evlilik için. hele aileler bu kadar yüzgöz olmuşken hala neden zorluyorsunuz anlamıyorum.

aslinda uslubu ne kadar kaba ve kirici olsa da nisanlinin dediginde dogruluk payi var.. dusunsene annesi boylesine ciddi bir isi konusmak icin bile, ben onlarine vine gitmem diyen bir kadin.. kalitesini simdiden gostermis, hic uzulme arkadasim.. cunku evliliklerde ailelerde evleniyor sadece gencler mutlu olsun bilmem ne yok boyle birsey.. sen daha kendi aile yapina uygun, daha saglam insanlarla yoluna devam edersin insaallah..

Bazen hayatta üzüldüğümüz niye böyle oldu dediğimiz şeyler aslında hakkımızda hayırlısı olsun dediğimiz şey oluyor demek ki senin içinde hatta belki onun içinde hakkında hayırlısı buymuş olması gereken buymuş unutmayın ki hayır dediğimiz şeylerde şer, şer dediğimiz şeylerde bi hayır vardır bu nişanlılık dönemi zaten tanımak için olan bir dönem evlendikten sonra ayrılmış olsaydın çok daha iyi olmayacaktı herkes ayrılabilir hayatta herşey insanlar için sen ne ilksin nede son olacaksın o kadar emek vay aman herkes duydu nişanlandığımı şimdi bitti ne olacak gibi düşüncelere asla kapılma senin için hayırlısı buymuş bitti gitti kimseye tek laf düşmez sen elinden geleni yapıp düzeltmeye çalışmışsın onu yapmasaydın belki bir pişmanlığın olabilirdi ama sen yapman gerekeni yapmışsın kısaca herkes kendine yakışanı yapmış

bi şey yapıp dağıtın, bu yıl bi çocuğun okul masraflarını karşılayın. büyük bi beladan kurtulmuşsunuz

kaybeden siz değil,nişanlınız olmuş saygıyı yitirmiş aileye gelin olmadığınıza şükredin.Allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin desek yersiz olur elbetteki 2 yıl için üzüleceksiniz ama sonrasında üzüldüğünüze de üzüleceksiniz,çünkü değmediğini anlayacaksınız..nişanlınıza bitti demek bu kadar kolaysa sizin için daha kolay olmalı....geçmiş olsun...

sen tez elden kurtulmuşsu o ne biçim söz öle
ben bile şaşırdım boşver sen üzülme kimler çıkar karşına daha
o 2 senesine açımıyosa sende acıma bacım
takma kafana dünya kısa bi gün varız bi gün yokuz o yansın sen değil

Aileniz en güzelini yapmış, dışarıda filan görüşmemekle.
Bu insanlar kendilerini ne sanıyorlar.
Ne kadar saygısızca ve sevgisizce, sana da bana da dışarıda adam çok, demek.
Kendi gibi birini dışarıda bulur inş, onunla da dışarıda annesiyle konuşur durur.
Kurtulduğunuza şükredin gerçekten.
Emeklerinize üzülüyorsunuzdur ama evlilik çok başka birşey ve bir ömür beraberlik demek belkide.
Yani bir ömrü kurtardınız belkide, geçmişe yanmayın, geleceğinini kurtardınız diye düşünün.
Allah yardımcınız olsun, doğru bir karar verildiğini en kısa zamanda göstersin Rabbim inş.
Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.

Canım hiç üzülme çok iyi olmuş isabet olmuş ailesi de kendisi de şerefsizmiş seviyesizlik sadece basitlik, gün olur dçner sana bi msj olur bi telefon olur illaki arar yaa konuşacak söyleyecek bişey olur arar o zaman dersin beni kendinden kurtardığın için teşekkür ederim tek zararım 2 yılım oldu ama tecrübelerime iyi geldi dersin.. kısacası hayatından memnun görün g.......t olsun..kaybeden kendisidir....Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim böyleleri için üzme kendini..Sinirlendim bende aklıma bir sürü şey geldide konunu okuyunca

hayır kızmadım size..haklı oldugunuz yerler var..yorum yaptıgınız için tesekkür ederim hatta...ama sorun bunu bana basta sölememesi..
ben ondan benım yasadıgım yere gelme sözü istedım..o da tamam söz dedi..eger o anda bana yok deseydı belkı ben hiç ciddi bir adım atmayacaktım yada gözüm kapalı evet diyecektım..ama o dogruyu sakladı..ben nişan yaptım herkese ilan ettim..düğünüm için hersey ayarlandı..bu kez ben sözümü tutamıyorum düğün olmasın die bir sabah benı aradı..yani daha cok ayrıntı var yoksa ben de huzurlu olacagımı bilsem o nerde olsa yasardım..

Hakkında hayırlısı olmuş bu kadar problem, bu kadar karmaşa..
evlensende sonu yokmuş, üzülme canım.
Sana layık olanı bulursun elbet.

sizi anlıyorum muhtemelen o kadar olaydan sonra oluşan güvensizlik hissi nedeniyle de gitmek istemiyorsunuz artık ama uzaktan bakınca aşikar bi şekilde görünen bir şey var o da nişanlınız inanılmaz dengesiz biri.

hastalıklı bir egosu var bir o kadar da ailesine bağımlı. sizinle olacak muhtemel evliliğine evlilik değil bir nevi anlaşma gözüyle bakıyor. sizin önceliğiniz bu kdar gerilerde mi olmalı bir nişanlının hayatında? maaşı sizden önemli, ailesi sizden önemli, kendisi sizden önemli, egosu sizden önemli...

dilerim çok mutlu olursunuz öyle bir aşk ve sevgi yaşarsınız ki ayaklarınız yerden kesilir kendinizi dünyanın en şanslı insanı hissedersiniz.

sevgiler.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Arkadaşın dediği gibi ben de maalesef eşinizin hastalıklı bi karaktere sahip olduğunu düşünüyorum. Ne kadar şanslısınız ki bunları baştan görebildiniz. Allah'a şükretmek lazım bunlar yaşandı diye, çünkü hayatınız mahvolmadan kurtuldunuz bu işten. Evlenip ayrılmak gerçekten çok ama çoook zor. Evliyken şimdiki yaşadıklarınızın çok daha ağırını yaşayacaktınız ve boşanma kararını veremeyecektiniz belki de. Az daha sabredeyim derken uzun yıllarınız heba olacaktı.

Her şey yoluna girecek kısa bi süre sonra, hiç üzmeyin kendinizi. Biraz daha zaman geçince, olaylara dışardan bakmaya başlayınca nasıl bi felaketten döndüğünüzü daha iyi anlayacaksınız.

Eminim acıdır, zordur Ama iyi yönünden bak olaya hayırlısı olmuş bence

şuan için acıyordur eminim düğün tarihi almıştınız değilmi?

annesini gelip arayı düzeltmek için ikna etmiş yazmışsınya ah işte umarım hayatta hiç kimse bu cümlenin ne anlama geldiğini anlayacak kadar acı tecrübeler yaşamaz.

Son düzenleme:
bu duruma üzülmedim canım diğer konundada yorum yapmıştım seni 1 kere yüzüstü bırakan birine asla güvenme diye..kendine ve hayatına temiz bir sayfa aç,çabuk atlatman dileğiyle ...unutma tekrar alo dese dahi tek kelime edecek şansı verirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın...unutamam deme sakın neler unutuluyo bu hayatta...ki bu adamın tavrını sana ve ailene yaptıklarını düşünürsen unutman daha kolay olacak

öyle içim acıdı ki yazdıklarını okuyunca. hele şu gelinlik düğün falan. gözlerimden süzülüverdi yaşlar...bende terk edildim düğünüme 2 ay kala ve 9 yıllık ilişkinden sonra. kendi yaralarımı bile saramıyorum sana ne desem bilmiyorum inan bana dua ettim Allah acını sıkıntını hafifletsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…