- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
bu duruma üzülmedim canım diğer konundada yorum yapmıştım seni 1 kere yüzüstü bırakan birine asla güvenme diye..kendine ve hayatına temiz bir sayfa aç,çabuk atlatman dileğiyle ...unutma tekrar alo dese dahi tek kelime edecek şansı verirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın...unutamam deme sakın neler unutuluyo bu hayatta...ki bu adamın tavrını sana ve ailene yaptıklarını düşünürsen unutman daha kolay olacak
daha önce burdakı arkadaslarıma anlatmıstım..düğüne 40 gün kala bi sabah benı arayıp bu iş olmaz diyen üstüne 6 gün boyunca benı aramayan bir adam bu..onun yüzünden düğünüm iptal olmustu zaten..ama düzeltmek için bi şans vereyım dedim..onun da mahfetti
hayrlısı buymus cnım oyle dusun ama bırseyı merak ettım annesı neden ıstemıordu?
annesi korkuyormus,oglu benim memlekete yerleşir diye..halbukı oglu bize bukonuda söz vermıstı haberi bile yok..hem yerleşse bile bunda ne kötülük var...evlenmeden kaynanalık gördüm ..
annesi korkuyormus,oglu benim memlekete yerleşir diye..halbukı oglu bize bukonuda söz vermıstı haberi bile yok..hem yerleşse bile bunda ne kötülük var...evlenmeden kaynanalık gördüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?