- Konu Sahibi Caulfield-
-
Bana zora geldinde kaciyomusn diolar paranin sorumlulugu yuksek bna gore bisey olsa benm ustume kalck yarin buyuk ihtimalle gidemicem ama arayip adama ne dicm onuda dusunuyorm inanim sunlari yazarken bile gozlerm doluyo
Bana zora geldinde kaciyomusn diolar paranin sorumlulugu yuksek bna gore bisey olsa benm ustume kalck yarin buyuk ihtimalle gidemicem ama arayip adama ne dicm onuda dusunuyorm inanim sunlari yazarken bile gozlerm doluyo
Kasanin sorumlulugunu almk cok farkli ilk defa caliyorum hesabim kitabimdan cok iyi degil bazi musterilerde agrasif kendimi cok kotu hissediyorm bi sifir fazla atsam yanlislikla neler olur kasada olmasam asla sikayet etmezdm ama cok yogun ve ilk gundn bna biraktilar isi gozlerm doldu surekli orda zor tuttum kndimi
Ben su anda zaten tum islemleri ogrendm ama bunlari bile bile hata yapiyorum musteriye soguk davaniyorm keske boyle bi ilk is gunm olmasaydi ufak tefek hatalar olsa tamm bide ayni hatayi ust uste yapiyorum bana senin aklin baska bi yerdemi diyolar
niye gidemeyeceksin arkadaşım.hadi kasada açık oldu diyelim milyarlık mı açık olacak sanki 3-5 lira birşey olur onu da maaşından keserler.ne kadar paraüstü vereceğin yazıyordur monitörde ona göre verirsin.bu kadar korkak olma.bugün ondan kaçacaksın yarın başka bir şeyden.yarın şöyle süslen püslen kendine güvenli bir şekilde geç işinin başına.yapanlar senden akıllı mı?sen de yaparsın ne var bunda?
Ben su anda ise gitmktende tirsiyorum gitmemektende gitmezsem aricak nerdesn die teli kapasam evi evi kapasam ailemi illaki aricak napcm ne dicm ben yapamiyorum diyince ne yapamiyodun aliscksin faln die baski uygulicak off of
Ben su anda zaten tum islemleri ogrendm ama bunlari bile bile hata yapiyorum musteriye soguk davaniyorm keske boyle bi ilk is gunm olmasaydi ufak tefek hatalar olsa tamm bide ayni hatayi ust uste yapiyorum bana senin aklin baska bi yerdemi diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?