Bugün istifa edicem, doğru mu yapıyorum ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Sabah 8 akşam 18.30 hafta sonları izin servis+sgk+yemek+maaş bu şekilde iş şartlarım.
2 Senedir aynı yerde çalışıyorum.
Dekorasyon firmasında yönetici asistanlığı yapıyorum.
Personel müdürü aldık, sanırım 4 aydır çalışıyor.
Kadın son 2 aydır sürekli benimle uğraşıyor.
Benim işten çıkmam için elinden geleni yapıyor.
Hep dedim onun zafer kazanmasını sağlamıcam, savaşıcam.
Ama artık çok yoruldum.
Bir çaycı aldı daha önceki iş yerinden arkadaşıymış, diğer çaycımızı da çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Diğer çaycıyla da benim aram iyi diye uğraşıyor.
Üretim 22.00 mesaiye kalıyor.
Bizim ev ile eski çaycımızın evi biraz ters, ters değil de diğer çalışanlara göre ters.
Servis gelmediğin de mesai olduğunda biz ikimiz mesaiyi bekleyecekmişiz 22.00 a kadar eve gitmem 23.30
kabul etmedim tabiki
diğer personellerin gittiği yol bozuk olduğundan bizim evin ordan geçiyorlar ,o personelleri götüren şirket arabasını da bu kadın (personel müdürümüz ) kullanıyor.
Ben de arabaya bindim zaten evin ordan geçecekler diğer yol kapalı olduğundan
bana arabadan in sen nereye gidiyorsun diye bağırdı, mesaiye kalacaksın dedi
kalmıyorum gelicem dedim, zaten ordan geçiyorsunuz dedim
ısrarla beni ve çaycı kızı indirmeye çalışıyor, diğer arkadaşı olan çaycıyı 17.00 da mesaiye kalmasın diye yolladı.
3 patronumuz var birisiyle aram çok iyi ben senin abinim ne sıkıntın varsa gel der, sıkıntım olduğunda hep o çözer.
Ben de onu arayacağımı söyledim onla ne alakası var diğer patronun emri dedi sen kuralları çiğneyemezsin dedi
Ben de bağırdım zaten oradan geçeceksiniz diye inmedim arabadan.
Geçen de puantajlarını verdi bana yaptırdı 1 ay boyunca işlememiş sesimi çıkarmadım işi vardır diye 5 dakikaya bir sigara içmeye çıktı diğer personelleri de kafaladı.
1 günümü aldı benim
Bir de bana diyor daha bitmedi mi
Doldum, çok doldum.
Ben her gün mesai var bizi kim bırakacak stresiyle yaşamak istemiyorum.
Şirketin de bana verdiği değer km hesabı yapılması mı.
Daha önce istifa ettim kabul etmediler,
Bugün tekrar istifa edicem.
Sizce etmeli miyim ?
İş bulma konusunda sıkıntı yok.
Ama haftada 2 gün tatil ve servis olmayabilir.

Mesai beyaz yakalıya var mı yoksa sana da yoktur

Sen kimin asistanısın

Yönetici asistanının sahibi bellidir o yoksa bile başkası iş veremez ki

Hatta genelde teknik ekipten bile üstündür çoğu yerde insanlar da çekinir patron ile ya da yönetici ile yakın içli dışlı diye

bnce fevri davranıyorsun önce bir patronla konuş böyle böyle de
çünkü 2. istifa verişinmiş hoş olmaz diye düşünüyorum

zor ama bırak onlar çıkartsın. Hem patronunuza durumu bir güzel anlatın, hatta "artık benimle çalışmak istemiyor, git diyemiyorsunuz o yüzden başıma bunu musallat edip, kendim gitmemi mi istiyorsunuz?" diye de sor bi. Yapılanlar mantık dışı, ama dağdan gelip bağdakini kovdurmasına müsaade etmeyin derim ben.

patronun konuş
etsen de kabul etmeyecekler
bu arada bir formül bulunur sıkıntı etmeyin

Mesai beyaz yakalıya var mı yoksa sana da yoktur

Sen kimin asistanısın

Yönetici asistanının sahibi bellidir o yoksa bile başkası iş veremez ki

Hatta genelde teknik ekipten bile üstündür çoğu yerde insanlar da çekinir patron ile ya da yönetici ile yakın içli dışlı diye
Beyaz yaka mesai ücreti almıyor sadece üretim alıyor mesai ücreti alsam gene kalırım.
Başkasına yok sadece bana ve eski çaycı kıza var tabiki hiç kalmadım ama stres yani kalmıcam anlamına gelmez.
Puantaj benim işim değildi zaten sırf işi varsa yardımcı olmak için yaptım.

iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksan istifa et bu ne böyle çekilir dert değil, ama ondan önce belki diğer patronla konuşup durumu anlatabilirsin resmen mobing yapıyor :KK61:

bence aranızın iyi olduğu patronla konuşun bu şartlarda çalışamam beni işten çıkarın diyin.

cabucak pes etme ben olsam anasini aglatirim o kadinin tasi taragi toplatip kaciririm.onun yapmasi gereken isleri yapma sorduklarinda kendi isini ancak yetistirdigini soyle memnun kalmazlarsa kendileri cikarir hic degilse tazminat alirsin

çok bunaldıysan,maddi sıkıntı yok ie,s..ç.. ağzına kadının,rezil et,çık,vallahi senın gibi gençken yapamadım,paramda yoktu,hep tahammul ettim,şimdi diyorum ki keşke paralasaydım onları,

Istifa etme mucadeleni ver. Aranin iyi oldugu o patrona da git uzerinde baski kuruldugunu anlat. Ama istifa etme

Back
X