- 31 Aralık 2012
- 110
- 18
- 298
- Konu Sahibi meltemacarli
Merhaba arkadaşlar. Ben Meltem... 1.72 boyunda,66 kg olan, 19 yaşında, tatlı bakımlı bir kızım... 2 hafta sonra beni istemeye gelecekler ve ben incecik bir kız olmak istiyorum... Şu anda öyle fazlam pek yok ama hafif balık etli görünüyorum.. Ben 55-57 olmak istiyorum ve beni istemeye geldiklerinde dar kesim elbise giymeyi düşünüyorum... Bilirsiniz ki bu da incecik kızlarda güzel durur...
Gelelim 2 hafta içinde yapacaklarıma...
Ben bu sabah İsveç Diyetine başladım... 13 günlük biliyosunuz... Eğer benimle birlikte başlayıp, bir şeyler paylaşmak isteyenler olursa çok mutlu olurum.. Diyet listesini herkes biliyo zaten..
Yalnız ben bunlara ek olarak, ana öğünlerden önce yarım greyfurt ve yine yarım saat önce 9 bitki çayı içicem.. Gerçi İsveç Diyeti listesi dışına çıkmak yasak ama greyfurt zayıflamaya yardımcı ve diğer çayımda öyle... Etkisi olacağını düşünüyorum... Tabi ki sporda yapıcam ama öyle fitness değil, sadece günde yarım saat falan yürüyüş...
Gelecek hafta bulunduğum kiloyu paylaşıcam.. Bakalım bu yolda neler başarıcam...
Hadi kızlar İsveç Diyetineeee :))) Herkesi bekliyorum :) Çok Öptümmmmm
08.01.2013-20.01.2013
Gelelim 2 hafta içinde yapacaklarıma...
Ben bu sabah İsveç Diyetine başladım... 13 günlük biliyosunuz... Eğer benimle birlikte başlayıp, bir şeyler paylaşmak isteyenler olursa çok mutlu olurum.. Diyet listesini herkes biliyo zaten..
Yalnız ben bunlara ek olarak, ana öğünlerden önce yarım greyfurt ve yine yarım saat önce 9 bitki çayı içicem.. Gerçi İsveç Diyeti listesi dışına çıkmak yasak ama greyfurt zayıflamaya yardımcı ve diğer çayımda öyle... Etkisi olacağını düşünüyorum... Tabi ki sporda yapıcam ama öyle fitness değil, sadece günde yarım saat falan yürüyüş...
Gelecek hafta bulunduğum kiloyu paylaşıcam.. Bakalım bu yolda neler başarıcam...
Hadi kızlar İsveç Diyetineeee :))) Herkesi bekliyorum :) Çok Öptümmmmm
08.01.2013-20.01.2013