Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arkadaşlar aranızda avukat varmı? Kiracı evi boşaltıp kaçmış3aylık borcu vardı parayı gextım anahtarıda almış gitmıs teline ulaşılamıyorçilingirle girsek haneye tecavuzmu oluyor ev ne durumda aman Allahım

Evi boşalttığını kimden öğrendinizzzz

Slm kizlar
Burda hala ekdersler yatmadi
Yarin son günmüş son güne kadar parayı kullanıyor banka
Bu arada 254 tl doğalgaz geldi

Zor bir durum, kontrat var mıydı

Aaaaaaaa ben şokkkkkk

Valla kolaylıklar diliyorum ben sırf kiracı derdinden aldıgım yatırımlık evi sattım

İyi geceler kızlar
Bende şimdi uyuttum oğlanı
Bugünkü harcamaların
Bimden 15 TL
Bide oğlumu oyun evine götürdüm 18 TL
@pure hazel eşin sağ sağlim geldi dimi canım

Emlakçıda mutlaka bir nüshası bulunuyordur. Ama sözleşme yenilemesinde tekrar kontrat yaptıysanız siz o emlakçıda olmayabilir. Umarım eve zarar vermemiştir ne insanlar var yaaa.

Selam kızlar biraz harcamalı bir gün oldu. Yılbaşında teyzeler kuzenler toplanacağız onlara ufak birer hediye alayım dedim totalde 180 lira tuttu. 15 lira iğneye para ödedim 25 lira da pastane. Günü 220 lira ile kapattım. Çeyrek altın sordum 353 lira dediler almadım yarına kaldı nasıl iyi miymiş fiyatı?

Benim evde de cope kolay kolay bir sey gitmez ben yemekleri iki kisilik yapiyorum oglumun yedigi miktar az oluyor zaten
Pazara esim gidiyor 50 tl butce ayirdim ama 60 tl yi buluyor genelde markette de cok gidiyor allah bereket versin evlerimize ne diyeyim

Mesela pazardan neler alıyorsunuz ? Ben marketten alıyorum Pazar araba ile gitmek gerekiyor ona da değmiyor otopark sorunu var korkuyorum bazen o yüzden gitmem . Binanın altındaki yerel marketin meyvesi sebzesi aşırı kaliteli dışarıya göre tabi normal şartlarda orta sınıf. Mesela 2 haftadır kg 4 tl ye aldığım soğanların yarısı çöpe gidiyor çünkü içleri geçmiş durumda. Patatesin kg 3 tl , maydonoz , nane , roka 1 tl . Köy biberi gördüm markette 7 tl di. Kapya 9 tl domates hiç almıyorum o yüzden bakmadım . Salatalık 5 sanırım onu da almıyorum . Buzluğa doğrayıp koydum yazın cacık için onu kullanıyorum. Sarımsak 10 tl marul 4 tl . Havuç 2 tl kara lahana kg 5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…