- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.041
Arkadaşlar aranızda avukat varmı? Kiracı evi boşaltıp kaçmış3aylık borcu vardı parayı gextım anahtarıda almış gitmıs teline ulaşılamıyor çilingirle girsek haneye tecavuzmu oluyor ev ne durumda aman Allahım
Evi boşalttığını kimden öğrendinizzzzArkadaşlar aranızda avukat varmı? Kiracı evi boşaltıp kaçmış3aylık borcu vardı parayı gextım anahtarıda almış gitmıs teline ulaşılamıyor çilingirle girsek haneye tecavuzmu oluyor ev ne durumda aman Allahım
canım temmuzdaki vergi mi bu527 lira arabanin vergisini ödedim. Gecikme zammi da vermis.
Evet canim yaa. Kacirmisim ödemeyi unutmusumcanım temmuzdaki vergi mi bu
Zor bir durum, kontrat var mıydıArkadaşlar aranızda avukat varmı? Kiracı evi boşaltıp kaçmış3aylık borcu vardı parayı gextım anahtarıda almış gitmıs teline ulaşılamıyor çilingirle girsek haneye tecavuzmu oluyor ev ne durumda aman Allahım
Kontrat 2ay önce doldu cıkacaktı zaman istedi kıs günü çıkamam dedı kaçmış.Kontrat arıyorum evde oda yok eşime dedım bul inş bulur gelınce.Emkakcı verdı evı ona gitcm vardır ıns onda bulamazsak birde o dertZor bir durum, kontrat var mıydı
Ben çıktığına sevındım ama eve nasıl girecegız haneye tecavuz etti dersehay Allah ya . Üzüldüm.
Konu hakkinda ne yapilabilir kizlar
Yönelticinin arkadaşıymış emlakçıyım dedı evı ısteyen guzl sağlam bir tanıdık var dedı ne evi dedim ee dün boşaldı ya eviniz dedıEvi boşalttığını kimden öğrendinizzzz
Aaaaaaaa ben şokkkkkkYönelticinin arkadaşıymış emlakçıyım dedı evı ısteyen guzl sağlam bir tanıdık var dedı ne evi dedim ee dün boşaldı ya eviniz dedıHaberım yok dedım Dün herseyını topladı gitti dedi
Canım bu saatte uyursa kaçta uyanacak tekrarOğlan uyudu. Bizde yorulduk. Bende bi banyo yapip yatagima geçecegim. Internette takilirim. Kv tv izleyecek galiba dizisi var
Valla kolaylıklar diliyorum ben sırf kiracı derdinden aldıgım yatırımlık evi sattımKontrat 2ay önce doldu cıkacaktı zaman istedi kıs günü çıkamam dedı kaçmış.Kontrat arıyorum evde oda yok eşime dedım bul inş bulur gelınce.Emkakcı verdı evı ona gitcm vardır ıns onda bulamazsak birde o dert
Sabah erken uyanirCanım bu saatte uyursa kaçta uyanacak tekrar
Emlakçıda mutlaka bir nüshası bulunuyordur. Ama sözleşme yenilemesinde tekrar kontrat yaptıysanız siz o emlakçıda olmayabilir. Umarım eve zarar vermemiştir ne insanlar var yaaa.Kontrat 2ay önce doldu cıkacaktı zaman istedi kıs günü çıkamam dedı kaçmış.Kontrat arıyorum evde oda yok eşime dedım bul inş bulur gelınce.Emkakcı verdı evı ona gitcm vardır ıns onda bulamazsak birde o dert
Benim evde de cope kolay kolay bir sey gitmez ben yemekleri iki kisilik yapiyorum oglumun yedigi miktar az oluyor zatenDikkat ediyorum ya sebzeyi meyveyi asla atmam evimin altında 2 tane market var . Acil lazım olsa kolayca alıyorum bu yüzden öyle aşırı almam hiç bir meyve sebzeyi. Kalitesiz birşey almamaya özen gösteriyorum açıkcası . Bildiğimiz markalardan alırım dikkat ederim . Bilirim genelde alışverişe giderken ne tutacağını hafta sonu mesela alışveriş yaptık eşime dedim ki bu alışveriş 100 tl tutacak cidden de öyle oldu 105 tl tuttu .
Mesela pazardan neler alıyorsunuz ? Ben marketten alıyorum Pazar araba ile gitmek gerekiyor ona da değmiyor otopark sorunu var korkuyorum bazen o yüzden gitmem . Binanın altındaki yerel marketin meyvesi sebzesi aşırı kaliteli dışarıya göre tabi normal şartlarda orta sınıf. Mesela 2 haftadır kg 4 tl ye aldığım soğanların yarısı çöpe gidiyor çünkü içleri geçmiş durumda. Patatesin kg 3 tl , maydonoz , nane , roka 1 tl . Köy biberi gördüm markette 7 tl di. Kapya 9 tl domates hiç almıyorum o yüzden bakmadım . Salatalık 5 sanırım onu da almıyorum . Buzluğa doğrayıp koydum yazın cacık için onu kullanıyorum. Sarımsak 10 tl marul 4 tl . Havuç 2 tl kara lahana kg 5 tlBenim evde de cope kolay kolay bir sey gitmez ben yemekleri iki kisilik yapiyorum oglumun yedigi miktar az oluyor zaten
Pazara esim gidiyor 50 tl butce ayirdim ama 60 tl yi buluyor genelde markette de cok gidiyor allah bereket versin evlerimize ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?