- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.061
Canim ya salataligi kup dograyip mi attin . Nasil yaptinMesela pazardan neler alıyorsunuz ? Ben marketten alıyorum Pazar araba ile gitmek gerekiyor ona da değmiyor otopark sorunu var korkuyorum bazen o yüzden gitmem . Binanın altındaki yerel marketin meyvesi sebzesi aşırı kaliteli dışarıya göre tabi normal şartlarda orta sınıf. Mesela 2 haftadır kg 4 tl ye aldığım soğanların yarısı çöpe gidiyor çünkü içleri geçmiş durumda. Patatesin kg 3 tl , maydonoz , nane , roka 1 tl . Köy biberi gördüm markette 7 tl di. Kapya 9 tl domates hiç almıyorum o yüzden bakmadım . Salatalık 5 sanırım onu da almıyorum . Buzluğa doğrayıp koydum yazın cacık için onu kullanıyorum. Sarımsak 10 tl marul 4 tl . Havuç 2 tl kara lahana kg 5 tl
Aynen küp küp doğrayıp çit çit li poşetlere koydum. Biberleri de doğradım aynen öyle koydum. Bugün sadece 4 biber aldım 2 sini köfte patatesin üzerine koydum bugün. 2 sini de yarın sebze kızartacağım onunla kızartırım diye düşündüm çok nadir alıyorum . Fasulyem dolapta az kaldı. Köz patlıcan ile köz kırmızı biber bitti buzlukta 5 er kg koymuştum çok az geldi hemen tükendiCanim ya salataligi kup dograyip mi attin . Nasil yaptin
Her hafta iki cesit sebze,marul,maydanoz,yesil sogan,mor lahana hep alinir,domates saltalikta bir kiloMesela pazardan neler alıyorsunuz ? Ben marketten alıyorum Pazar araba ile gitmek gerekiyor ona da değmiyor otopark sorunu var korkuyorum bazen o yüzden gitmem . Binanın altındaki yerel marketin meyvesi sebzesi aşırı kaliteli dışarıya göre tabi normal şartlarda orta sınıf. Mesela 2 haftadır kg 4 tl ye aldığım soğanların yarısı çöpe gidiyor çünkü içleri geçmiş durumda. Patatesin kg 3 tl , maydonoz , nane , roka 1 tl . Köy biberi gördüm markette 7 tl di. Kapya 9 tl domates hiç almıyorum o yüzden bakmadım . Salatalık 5 sanırım onu da almıyorum . Buzluğa doğrayıp koydum yazın cacık için onu kullanıyorum. Sarımsak 10 tl marul 4 tl . Havuç 2 tl kara lahana kg 5 tl
Bende bu sene oyleyimBuzlukta patlican y.fasulye kabak bamya var. Hic yiyesim yok
Niye boyle oldum
Bizde aynı sizle sanki ıspanak pırasa alırım ama her hafta değil . Mesela bu hafta ıspanak almadım önümüzdeki haftaki yemek listeme ıspanak koydum bir hafta pırasa bir hafta ıspanak gibi gidiyorum sanki bilemedim onu tam . Mor lahana bütün aldım mesela büyük onu doğrayıcıdan geçirdim sirke limon ile birleştirip saklama kabına koydum 1.5 haftaya yakın gider baya çok çünkü. Roka maydonoz haftada bir alıyorum yeşil soğan pek almıyorum balkonda dikiliydi hala soğuk almadı ondan koparıyoruz. Portakal mandalina elma nar hep yenen meyveler . Muz pasta filan için alırım eşime de banada dokunuyor özellikle yiyemiyoruz Kivi alıyorum bazen bazen ayva duruma göre işte soğan patates her hafta alınır havuçta öyle . Haftalık mutfağa 150 gidiyor kesin . Kışlık hazırlığım olmasına rağmenHer hafta iki cesit sebze,marul,maydanoz,yesil sogan,mor lahana hep alinir,domates saltalikta bir kilo
Havuc,portakal,mandalina,muz alinir meyve olrakta biber almiyoruz patates cuvlla almistim sogan bir kilo aliyoruz yine
ya canım ben bu ay suyu 100ustu beklıyorum malum evdeyım tum gun camasır vs 2katına cıktı bulasık deden oyle ve hamılesın bılırsın ya ck afedersn küçük abdeste 15dkda bir gıdıyorum ya gece gunduz devamlı sıfonla yasıyorumSu 93 tl gelmis
Elektrik 88 tl gecen ay 101 tl gelmisti tasarruflarim ise yaramis gibi
Ama su fena
Su gecen ay ne kadardi kac m³ e bu kadar para gelmisSu 93 tl gelmis
Elektrik 88 tl gecen ay 101 tl gelmisti tasarruflarim ise yaramis gibi
Ama su fena
GunaydinGunaydin kizlaaar nasilsiniz birkac gundur bakamadim buraya gecmisi okumadim henuz :)
Gece ocak ayi icin yemek listesi yaptim.
Birkac alincak seyi alincaklar listeme ekledim.
Boyle gidersek ve esim de fikrini degistirmezse subat maasinda kk bir tanesini kapaticaz insallah onun heyecani sardi beni.
Tasinabikir sarj aletim bozuldu simdi ona masraf cikti ama birkac ay sabretmeliyim.
Bebegim de ek gidaya gecti bugun balkabagi denemeyi dusunuyorum yogurdu pek sevmedi elmaya bayildi kasik yetistiremiyorum
Gun icinde gecmisi okumaya calisicam kizlar :)
Gunaydin
Sevmedigi şeyleri tekrar tekrar dene
Yogurt cok onemli bir besin
Sever inşallah
En az 10 kere denemeden bebegim bu yemegi sevmedi dememeliymisiz
Gözünaydın. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın.toplam süre ne kadar oldu?Kizlar eşim geldi cok şukür
Gozun aydin canim.. hep beraber olun insallah.Kizlar eşim geldi cok şukür
Ayyy çok şükür böyle bolca sarıl allah ayırmasın artık ne olursa olsun . Çok mutlu oldum eşimin görev dönüşü aklıma geldiKizlar eşim geldi cok şukür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?