- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.081
Gözün aydın canııım, çok sevindim..Kizlar eşim geldi cok şukür
Gözün aydın pureKizlar eşim geldi cok şukür
Elma,armut,ayva sandikla memleketten geliyor onları almıyorum.yesil soğanı da balkonda yetiştirmek istiyorduk ama daha bir şey yapmadık onun icinBizde aynı sizle sanki ıspanak pırasa alırım ama her hafta değil . Mesela bu hafta ıspanak almadım önümüzdeki haftaki yemek listeme ıspanak koydum bir hafta pırasa bir hafta ıspanak gibi gidiyorum sanki bilemedim onu tam . Mor lahana bütün aldım mesela büyük onu doğrayıcıdan geçirdim sirke limon ile birleştirip saklama kabına koydum 1.5 haftaya yakın gider baya çok çünkü. Roka maydonoz haftada bir alıyorum yeşil soğan pek almıyorum balkonda dikiliydi hala soğuk almadı ondan koparıyoruz. Portakal mandalina elma nar hep yenen meyveler . Muz pasta filan için alırım eşime de banada dokunuyor özellikle yiyemiyoruz Kivi alıyorum bazen bazen ayva duruma göre işte soğan patates her hafta alınır havuçta öyle . Haftalık mutfağa 150 gidiyor kesin . Kışlık hazırlığım olmasına rağmen
Normal canım biz 5 aylık olduk ama hala oyleyiz yani çamaşır haftada 3-4 sefer oluyor azaltmaya çalıştım 2 ye dusurebildim oda fazla benceya canım ben bu ay suyu 100ustu beklıyorum malum evdeyım tum gun camasır vs 2katına cıktı bulasık deden oyle ve hamılesın bılırsın ya ck afedersn küçük abdeste 15dkda bir gıdıyorum ya gece gunduz devamlı sıfonla yasıyorum
Eşim vanadan suyu kısmıyor bilerek sarıl sarıl açar suyu sağolsun adamlar faturayı görünce kısıp gitmişlerSu gecen ay ne kadardi kac m³ e bu kadar para gelmis
Ben de elektrigi dusurmeye calisiyorum bulasiklarin bir kismini elde yikiyorum bu ay bakalim ne olacak sonuc.
Camasir mskinemi de 1 kere calistirma hakkim kaldi 17 si gibi geliyor faturamiz bakalim umarim ise yarar elektrigin uzerine cok ekleme ucret aliyorlar su daha uygun
Hadi gözün aydınKizlar eşim geldi cok şukür
gözün aydın canım Rabbim ayırmasınKizlar eşim geldi cok şukür
Gözünüz aydın olsunKizlar eşim geldi cok şukür
1 YILLIK HEDEFLERIMIZ
pure hazel 2019 aralik 250 gr altin
@dilek bolu 2019 aralik 55 gr altin
@Esila09 2019 aralik 250 dolar-250 euro-10gr altin
kronikuykucu 2019 aralik 15bin tl
@tuce_tuce 2019 aralik 48 ceyrek altin
@Zeynolin44 2019 aralik 12 tam altin
@okyonus 2019 aralik 150 gr altin -5000 dolar
@Alya_sura88 2019 aralik 30gr bilezik -1 büyük altin
p_ritha 2019 aralik 30 gr altin
@iyiniyetli 2019 aralik 10 ata altin
@nurofen11 2019 aralim 200 gr alti
E Esmaelif39 29 aralik 12 çeyrek altin
@istanbula 29 aralik 10 çeyrek altin
@CuteMom 2019 aralik 48 gr altin
@benben00 2019aralik 300gr altin
ciceklientari 2019 aralik 7000tl -12 çeyrek altin
Spizella nasılsın ? Bebek nasıl ? Gelen gidenleri savdın mı?Ayy gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu
Ne güzel hedefler bunlarrr
2019 hedefim eksi hesaba düşmemek :)
40 günde 5 yatılı misafirSpizella nasılsın ? Bebek nasıl ? Gelen gidenleri savdın mı?
Tamam o zaman 7 kere daha sansimiz var insallah sever :)) tesekkur ederim bilgi icin :)Gunaydin
Sevmedigi şeyleri tekrar tekrar dene
Yogurt cok onemli bir besin
Sever inşallah
En az 10 kere denemeden bebegim bu yemegi sevmedi dememeliymisiz
Evet yogurdu kendim yapiyorum :)Efsun64 yoğurt önemli.. meyveli yapabilirsin.. mesela.. kendi yaptığın yoğurt tabii..
Minicik bebegin yaninda ne isleri var.40 günde 5 yatılı misafir
En uzun da 15 gün teyzem kaldı
Çok yorgunuz vallahi
:)
Bebekten çok yordu beni misafir ağırlamak
Kayınvalidem ayrı bi faciaydı ama hatırlamak istemiyorum
Bebecik iyi :) ben de iyiyim
Sen napıyosun? Nasıl gidiyor ?
Gozun aydin caniimm :))Kizlar eşim geldi cok şukür
Yatiliya gelen hizmet almaya mi gelir yaa yardim etmeye gelir..40 günde 5 yatılı misafir
En uzun da 15 gün teyzem kaldı
Çok yorgunuz vallahi
:)
Bebekten çok yordu beni misafir ağırlamak
Kayınvalidem ayrı bi faciaydı ama hatırlamak istemiyorum
Bebecik iyi :) ben de iyiyim
Sen napıyosun? Nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?