Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar bu da benim ocak ayi yemek listem protein karbonhidrat dengesine dikkat etmeden mumkun oldugunca evde olan malzenelerle yapabilecegim yemeklere gore hazirladim. Cunku market ve pazar alisverisini minimumda tutmam gerek biliyorsunuz :)

Eklentiler

• Screenshot_20181228-145223.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20181228-145156.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 65
Kv ni hatırlıyorum tam bir vaka idi. Yeni Doğum yapmış kadına mümkünse misafir gelmeyecek arkadaş gelen de geliyorsa senin işini kolaylaştırmak için gelecek.
Ben de iyiyim aynı rutin ev iş arası mekik dokuyorum bu ara bi de tüp bebek maceramız başladı ilaç dönemindeyiZ.

Emlakçıda mutlaka bir nüshası bulunuyordur. Ama sözleşme yenilemesinde tekrar kontrat yaptıysanız siz o emlakçıda olmayabilir. Umarım eve zarar vermemiştir ne insanlar var yaaa.
Emlakçıya gittim bizde olamayabilir dıyor bakacak.Ev yüksek giriş balkona tırmanıp baktımev kırlı ama zarar yok gibi oda ve salon mutfakta banyoyu fln goremedım tabı.Gaz borcu varmış aradık ogrendık 270tl dilekçe verirseniz evden kaçtı ulaşamıyoruz dıye güvence bedelinden onu keserız dediler.Esım iZne gelsinde verırım ozamana odemezsekarsı komşu kıs günü taşınıyormusun demıs oda evet daha uygun kiralı ev bulduk çıkıyorum denısKontrat Eylül sonu doldu ztn nasıl çıkartacağız dıye düşünüyorduk çok saçma sapan tipli İnsanlardı gitmelerı iyi oldu anahtarı bıraksaylardıkurumsal bır emlak sırketıne verecegız memur harıcı Koray’a vermıyoruz diyecegız 2 oldu hep borç takıyorlar gecenkı duşa kabını kırmıştı yaptırdık.​

Bu süreçte belli bir zamanı varsa yapabileceğiniz yasal şeyler öğrenin ve lütfen geç kalmayın. Noterden ihtar çekmek gibi Kesinlikle kendi başınıza kiraya vermeyin kurumsal bir emlakçı ile anlaşın ve baştan kriterlerinizi söyleyin. Depozito gibi şeylerde de asla taviz vermeyin.

Minicik bebegin yaninda ne isleri var.
O kadar fazla da kalinmaz bence.
Bir işin ucundan tuttular mi bari. Yoksa yiyip icip yatip gittiler mi

teyzem dışındakiler aynen öyle oldu. 5 günlük lohusaydım ben kucağımda çocukla yemek pişirdim kayınvalidem oturdu yedi.
(yaşlı da değil 50 yaşında)
görümcem geldi, hastalanmış, bebeğe bulaştırdı 15 günlük bebekle hastanelerde kan aldır vs. uğraştık. kaç gün burun tıkanıklığından uyuyamadı kızım. serum fizyolojik sık çek yapa yapa mahvettik çocuğu.
erkek kardeşim 3 gün kaldı onu otogara al bırak yaptık.
teyzem yemek temizlik yaptı ben hastalandım bi gün bana da bebeğe de baktı sağolsun. ama yine de 1 haftadan sonra misafir zor. ona göre yemek saati uyku saati. ve evimin küçük olması zor oldu.

şimdi yine babam gelmek istiyor, gelme bu soğukta falan dedim bozuldu biraz ama gerçekten çok yorgunum misafirden. bebeğe rutin oluşturmaya çalışıyorum. evde biri varken çok zor oluyor.

yaaa istediğin gibi olur inşallah :)
hep pozitif düşün. bence pozitif düşünme gerçekten çok etkili bir şey vücudumuz üzerinde.

Zor olur tabiki.
En iyi anne bakar bebegine. Kimsenin geregi yok valla.
Taki para vs getirdiler mi bari

Merhaba kızlar sabah eşim letgodan arabanın dikiz aynasındaki sinyali satın aldı servis 450 tl mi ne demişti 80 tl almış. 15 tl de öyle harcamış hiç masraf bitmiyor gibime geliyor gerildim biraz . Sinyal 100 tl ye maal oldu eksi hesabı kapatmak için bıraktığım paradan kullanmış olalım dedim yoksa mutfak parasından filan harcayamam . Boğazımızdan kısmış olamam yani . Maaş yatınca hesapta 100 tl fazla bırakacağım . Komşuma tatlı indirdim eve geldim kızartma ve çorba salata yaptım. Arkadaşım nişanlanıyor onunla telefonda konuştuk . Üzerimi değiştirdim makyaj yaptım biraz . Bu arada sabah temizlik yaptım ve bir sürü kişi ile telefonda konuştum annem , kv , görümceler , babanne, anneanne , eşimin teyzesi başım ağrıdı . Kargo geldi aldığımız araba anahtar kılıf rengi yanlış gelmiş iade ile uğraşamam kullanayım dedim . Eşim istersen iade edelim sıkma canını dedi amannnn

Tamam o zaman 7 kere daha sansimiz var insallah sever :)) tesekkur ederim bilgi icin :)
Muzla karistirabilirsin
Biraz daha buyuyunce sebze puresinin yanina sade olarak verebilirsin
Yogurda ayrana alissin
Buyuyunce birsey yemek istemediginde saglikli bi secenek olur
Muzu da yine tek yedirip tadina alistir
Insallah sever
Disarida yedirmesi yaninda tasimasi kolay seyler

yaaa istediğin gibi olur inşallah :)
hep pozitif düşün. bence pozitif düşünme gerçekten çok etkili bir şey vücudumuz üzerinde.
İnşallah maddi manevi farklı değişik bir süreç.
Çok kızdım sizin misafirlere görümcene hele. Bir süre kimseyi kabul etmeyin insanlar darılır Kırılır diye de düşünmeyin. Bi de evin minik uygun değil 3+1 evin olsa demek hiç eksik olmayacaklar.

Valla süper yapmis guzel fiyata almis.
Bizim de lastikler degisecek. Yaz lastiklerimizin suresi doldu. Idare ediyoz ama almaliyiz

Valla süper yapmis guzel fiyata almis.
Bizim de lastikler degisecek. Yaz lastiklerimizin suresi doldu. Idare ediyoz ama almaliyiz
Valla aynen öyle bi yedek parça satan adamdan almış . Adam takamazsan telefonda tarif ederim demiş ki eşim takar zaten

Off nasil yoruldum sabahtir
. Ev curcuna.
Makineler full calisiyor. Birini bosaltiyorum digerini dolduruyorum asıyorum.
Sabah hamama gittiler arkadaslariyla bi ton kir cikti of diyor
Cay kahve meyve yemek derken ...
Yarin kaynim gelecek. Pazar gunu kv ile beraber gidecekler.

Ay iyi bari yaaa . Eşim geçen diyor ki valla afrinin kiri yıkan yıkan geçmedi daha üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…