Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Balkabagini yemedi bugun bagirdi kafasini cevirdi istemedi muzu hapur hupur yiyor ananesi taze yogurt mayalamis getirdi onu biraz daha severek yedi sanki ama yine de sonradan istemedi agladi :)

Aksam yemegimiz de annem ciger getirdi sehriye corbasi yaptim. Ben ne zaman menu yapsam annem yemek getiriyor
Allah razi olsun.

Slm kızlar ...bugün borsaya gittim
...hatırlı abilerimle hosbes ettim.tüyoları kaptım .altın epey çıkacak ...ata lira 1700leri geçecek ...altın borçluları biran önce borcunu ödemeye baksın
elinizdekini avcunuzdakini altına yatırın paranıza para katın inşallah ......sonrada hosbess e bol bol hayır duası edin ....

Tesekkurler tüyolarin icin canim

Full altindayim

Günaydınlar herkese pure hazel gözün aydın canım çok sevindim..
Bugün tartildım da 60.8 im hemen el atmaliyim bu gidişe 52 ye inmem lazım acil.
Umarım yapabilirim artık.
Bugün pazara cikicaz eşimle. Uzun zamandır pazara gitmiyordum.

Kaynim ve sevdicegi de geldi. Oturuyoz su anda. Pogaca simit almislar. Menemen yapacagim kizartma yapscagim yumurta vs
Sabah kalktim camasir astim. Tekrar mak camasir attim beyazlari.

Aksama kısır istediler. Kısır ve kuru dolma yapayim diyorum biber ve patlican kurusunu arkadasim getirdi. Kiyma da atarim icine. Tursu ayran vs. Ohh yemek isi belli olunca bi rahatlama geliyor.

Bu arada 2018in son haftasonundan günaydin. Bebek hazirliklarina da başlamis bulunmaktayiz

Yarin gidiyor misafirlerim. Düzeni ele alacagim. Yemek listesi alisveris listesi olustilurmaliyim.

Yilbasi arkadaslarla asker asker eğlenecegiz buyuk ihtimal. Disari cikmayalim diyoruz.

Yeni yilda birikimlerim farkli olacak miktar olarak . Hicbirseyi netlestiremedik şuan. Pazartesiden itibaren daha net konusuruz

Tünaydın eşim nöbetçi bende evdeyim gece biraz kötü rüyalar gördüm çok sık uyandım o yüzden eşim gidince geri uyudum ayyy çok korkunçtu rüyalarım Bugün boşken mutfak dolap ve çekmecelerimi cifleyeceğim içindeki örtüleri dün gece yıkadım kurudular . Sonra balkonun yerlerine bir el atsam şahane olacak 0 harcamalı birgün olması dileği ile bu hafta içi farklar da yatar herhalde zamlar belli olur . Ona göre bir yol haritası çizeceğim

Hayrolsun rüyalarin canim.

Misafirler gezmek icin ciktilar biraz. Bizde evdeyiz. Sütcum geldi sut aldim pisiriyorum . Misafirlere de 1er bardak ayiracagim gelince icsinler.

Evi toparladim. Mutfagi duzenledim

Birazdan yemek listesi cikaracagim.
Oglan uzum üzüm diye tuttirmustu aldik yemedi .1 kilo uzum çöpe.
Turp havuc patates domates cop oldu bu hafta malesef.
Gelecek hafta dikkatli alacagim. Menu olusturup tucecim

Birazdan yemek listesi cikaracagim.
Oglan uzum üzüm diye tuttirmustu aldik yemedi .1 kilo uzum çöpe.
Turp havuc patates domates cop oldu bu hafta malesef.
Gelecek hafta dikkatli alacagim. Menu olusturup tucecim
Patates nasıl bozuldu ben şok şuan yemek listeni paylaşsan olur mu fikir edinsek zorlanmaya başladım bu ara ben

Bu arada ben liste yaptım . Pazartesi eşim nöbetçi o yok doğal olarak yemekte yok
Salı : şehriye çorbası , nohut , pirinç pilavı , yoğurt salata ,Elmalı kurabiye
Çarşamba: domates çorbası , ıspanak yemeği , salata , Elmalı kurabiye
Perşembe: misafir gelecek yemekli . Mercimek çorbası, fırında köfte patates bulgur pilavı , zeytinyağlı pırasa , havuç tarator , yeşil salata , Saray sarması
Cuma:galiba eşim yine nöbetçi emin değiliz Eğer evde olursa mercimek çorbası , şebit yağlaması , salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…