Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın gözünaydın pure hazel hayırlı olsun bebek çalışmalarınızda dün teyzemin kızları bendeydi 45 lira kk dan harcadım peynir sucuk simit biraz bişeyler aldım eşim dün nöbetçiydi şimdi evde çocuklar anneme gitti annem bütün torunlarını topladı götürdü makina hiç durmadı ne bulaşık ne çamaşır kurumuyorda soguk havada salona serdim hepsini

Sagol canim benim

Bana beyaz lahana ile yapılacak salata tarifi verebilir misiniz? Yaptığınız tutan ?
Ben beyaz lahanayı her şekilde kullanıyorum . Normal salata yaparken havuç , mor lahana , beyaz lahana , maydonoz nane , zeytinyağı limon tuz nar ekşisi çok güzel oluyor hemde sağlıklı. Ayrıca havuç , lahana , mayonez , yoğurt , tuz sarımsak buda meze şeklinde oluyor

Kalkıp nevresim değiştirmem lazım makinaya birkaç çamaşır atmam lazım balkonu temizleyeceğim , ayrıca mutfak dolaplarımı silmem lazım. Bu ay elektrik faturası çok korkunç olacak bence ya. Çamaşır makinası çok çalıştı perdeler yıkandı çünkü. Bulaşık makinası da misafir var diye çok çalıştı

Aynen oyle benimde camasir mk bulasik mak firinli ocak ütü ...
Duman olduk bu ay
Bir iki güne gelir herhalde benim faturalar

Aynen oyle benimde camasir mk bulasik mak firinli ocak ütü ...
Duman olduk bu ay
Bir iki güne gelir herhalde benim faturalar
Bizim ayın 14 gibi gelir çok korkunç bence 70 tl bütçe koydum bakalım kaç gelecek . Geçen ay 48 tl geldi galiba . Binada en az benimkiydi aslında en çok çamaşır ütü vs bende

Bana meze şeklinde olanı lazım coleslaw diye geçiyormuş. Havuçlar sote olmuyor sadece rendeliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…