- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.141
Şuan altin yîksek dolar düsük. Sen bilirsin artik canimBenim de 667 dolar var altina cevirsem mi
kizlarr ne dersiniz?
Hadi hayirlisi canim.500 lira test ücreti tuttu. 20 lira kuruyemiş 37 lira da market. 350 lira da çeyrek altın tuttu. Toplamda 910 lira harcamışız
Benimde var dolarım ama dursun ellemicem altın az ama ondanda zarar ediyorum 236 dan almıştımBenim de 667 dolar var altina cevirsem mi
kizlarr ne dersiniz?
Canim yumusamis burusmustu.Patates nasıl bozuldu ben şok şuanyemek listeni paylaşsan olur mu fikir edinsek zorlanmaya başladım bu ara ben
Bakarsın bebeklerimiz aynı dönem olur:))Hadi hayirlisi canim.
Insallah ikimizde guzel sonuclar veriirz.
Bizde dogal yollarla basladik bebis hazirligina.
Sagol canim benimGünaydın gözünaydınpure hazel hayırlı olsun bebek çalışmalarınızda dün teyzemin kızları bendeydi 45 lira kk dan harcadım peynir sucuk simit biraz bişeyler aldım eşim dün nöbetçiydi şimdi evde çocuklar anneme gitti annem bütün torunlarını topladı götürdü makina hiç durmadı ne bulaşık ne çamaşır kurumuyorda soguk havada salona serdim hepsini
InsallahhhhhBakarsın bebeklerimiz aynı dönem olur:))
Yo yazdim da gormemissindir canim..can09e yoktun sanki bir iki gundur
Hic yapmadim canim. Mor lahana ile yapiyorum geneldeBana beyaz lahana ile yapılacak salata tarifi verebilir misiniz? Yaptığınız tutan ?
Ben beyaz lahanayı her şekilde kullanıyorum . Normal salata yaparken havuç , mor lahana , beyaz lahana , maydonoz nane , zeytinyağı limon tuz nar ekşisi çok güzel oluyor hemde sağlıklı. Ayrıca havuç , lahana , mayonez , yoğurt , tuz sarımsak buda meze şeklinde oluyorBana beyaz lahana ile yapılacak salata tarifi verebilir misiniz? Yaptığınız tutan ?
Aynen oyle benimde camasir mk bulasik mak firinli ocak ütü ...Kalkıp nevresim değiştirmem lazım makinaya birkaç çamaşır atmam lazım balkonu temizleyeceğim , ayrıca mutfak dolaplarımı silmem lazım. Bu ay elektrik faturası çok korkunç olacak bence ya. Çamaşır makinası çok çalıştı perdeler yıkandı çünkü. Bulaşık makinası da misafir var diye çok çalıştı
Bizim ayın 14 gibi gelir çok korkunç bence 70 tl bütçe koydum bakalım kaç gelecek . Geçen ay 48 tl geldi galiba . Binada en az benimkiydi aslında en çok çamaşır ütü vs bendeAynen oyle benimde camasir mk bulasik mak firinli ocak ütü ...
Duman olduk bu ay
Bir iki güne gelir herhalde benim faturalar
Benim de 46 idi galiba. Bu ay bende 70 butce dedim ama bakalim.Bizim ayın 14 gibi gelir çok korkunç bence 70 tl bütçe koydum bakalım kaç gelecek . Geçen ay 48 tl geldi galiba . Binada en az benimkiydi aslında en çok çamaşır ütü vs bende
İnş çok gelmez pure ya burada 150 tl filan elektrik okuyunca korku geliyor bize de gelir filan diyeBenim de 46 idi galiba. Bu ay bende 70 butce dedim ama bakalim.
Bana meze şeklinde olanı lazım coleslaw diye geçiyormuş. Havuçlar sote olmuyor sadece rendeliyorsun değil mi?Ben beyaz lahanayı her şekilde kullanıyorum . Normal salata yaparken havuç , mor lahana , beyaz lahana , maydonoz nane , zeytinyağı limon tuz nar ekşisi çok güzel oluyor hemde sağlıklı. Ayrıca havuç , lahana , mayonez , yoğurt , tuz sarımsak buda meze şeklinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?