- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.181
Daha doktora gitmedim.pure hazel canım ınsAllah hayırlısıyla tez vakıtte bebıs haberini alırız sen gerci en ıyısını dusunmussundur ama aklıma geldı canım kayıp yasamıstın ya kan sulandırıcı falan kullanmanı gerektırcek bi durum varmı acaba danıstınmı dr a
Tam zamanı bir öğretmen için Ocak ve temmuz aylari hayırlı haberlerini bekliyoruzKaynim ve sevdicegi de geldi. Oturuyoz su anda. Pogaca simit almislar. Menemen yapacagim kizartma yapscagim yumurta vs
Sabah kalktim camasir astim. Tekrar mak camasir attim beyazlari.
Aksama kısır istediler. Kısır ve kuru dolma yapayim diyorum biber ve patlican kurusunu arkadasim getirdi. Kiyma da atarim icine. Tursu ayran vs. Ohh yemek isi belli olunca bi rahatlama geliyor.
Bu arada 2018in son haftasonundan günaydin. Bebek hazirliklarina da başlamis bulunmaktayiz
Canım doğurdun sanırım hayırlı olsun bebeğin adını ne koydunuz adıyla büyüsün inşAyy gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu
Ne güzel hedefler bunlarrr
2019 hedefim eksi hesaba düşmemek :)
Canımcım pure sağlıkla bir Doğum yaşadı oıhtılaşma farklı bir durum. Her düşük tapanda var mı diye bakılan bir durum değil. Sağlıklı bir embriyo değilse düşük yaşanabiliyor allah kimseye yaşatmasın tabiki de:)pure hazel canım ınsAllah hayırlısıyla tez vakıtte bebıs haberini alırız sen gerci en ıyısını dusunmussundur ama aklıma geldı canım kayıp yasamıstın ya kan sulandırıcı falan kullanmanı gerektırcek bi durum varmı acaba danıstınmı dr a
Kış salatası yapıyorum beyaz lahana,mor lahana,pırasa,havuç rendesi,maydanoz evde bulunan malzemelerle biz seviyoruz genelde yaparımBana beyaz lahana ile yapılacak salata tarifi verebilir misiniz? Yaptığınız tutan ?
Canim cok sagol
İnşallah tatlımmmmm :) çok aminCanim cok sagol
2019da sen bensirkencubin ve hatirlayamadigim diger arkadaslarim.. saglikli gebelikler bebisler mujdesini veririz insallah
Canım doğurdun sanırım hayırlı olsun bebeğin adını ne koydunuz adıyla büyüsün inş
İnş cnm Doğum muayeneler falan kaç tl ye mal oldu sezaryen ile mi oldu . İnci bebeği kokla öp benim için maşallah kuzuyaEvet canım 1,5 aylık oldu :)
Sağol, ismi inci oldu. tez zamanda senden de güzel haber alacağız inşallah
İnş cnm Doğum muayeneler falan kaç tl ye mal oldu sezaryen ile mi oldu . İnci bebeği kokla öp benim için maşallah kuzuya
Epey pahali masrafli zaten bizim bu bebisler.Ben sigorta yaptırmıştım 2 senelik
Toplama 2600 falan ödedim sigortaya
10 muayeneye gittim her defasında da 15 tl sgk farkı ödedim
Ama sigortasız olsaydı sanırım muayene başı 180 tl imiş tahliller falan da var. Doğum paketi daha avantajlı 5000 civarıymış.
Benim, epidural falan olmadı yani dümdüz bi normal doğum oldu.
Ellerine saglik. valla iyi agirladin misafirleri. Oglan ne durumda ? Keyifleri iyidir hem babannne dede hem baba hem amca. Cocuklar Cok severlerKizlar kuru dolma ve kisir yaptim. Ispanak ve çökelek böregi tavada isittim. Yanina karisik tursu çikardim. Ayran yaptim. Masayi kurdum.
Kadayif almislar gelirken. Çayla verecegim karisik cerezim de var kuruyemis. Yarin kahvaltidan sonra yolcu edecegiz.
Dede yok gelmedi.Ellerine saglik. valla iyi agirladin misafirleri. Oglan ne durumda ? Keyifleri iyidir hem babannne dede hem baba hem amca. Cocuklar Cok severler
pıhtılasma ıle ılgılı kan testı yapılıyor mesela benım gorumcemde dusuk ve dıs gebelık olmus tahlılde cktı hamıle kalır kalmaz ıgneye baslaması gerektıgını soyledı dr o da hamıle kalınca hemen basladı bu sebeple dusuk oluyosa eger engel olmus oluyosun. mesela bı arkadasımda trıod degerlerinden dolayı dusuk yasadı sonra ogrendı sebebın bu oldugunu. onunda ılac kullanması gerekıyor. bu tarz seyler için hatırlatmak ıstedm canımDaha doktora gitmedim.
Nasil anlasiliyor o durum.
amin canım ınsAllah tabıkı Allah kımseye ysatmasnCanımcım pure sağlıkla bir Doğum yaşadı oıhtılaşma farklı bir durum. Her düşük tapanda var mı diye bakılan bir durum değil. Sağlıklı bir embriyo değilse düşük yaşanabiliyor allah kimseye yaşatmasın tabiki de:)
Hahaha pure ya güldümDede yok gelmedi.
Oglan kudurdu mutluluktan.
Hoplaya ziplaya hasta edecek kendini. Sürekli bez koyuyorum terliyor.
Yoğurt mayaladim salona koydum uzerini kapadim battaniye ile. Babasi da oyun sanmis tekme atmis. Allahtan kapagı sıkıydi da birsey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?