Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Daha doktora gitmedim.
Nasil anlasiliyor o durum.

Tam zamanı bir öğretmen için Ocak ve temmuz aylari hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canımcım pure sağlıkla bir Doğum yaşadı oıhtılaşma farklı bir durum. Her düşük tapanda var mı diye bakılan bir durum değil. Sağlıklı bir embriyo değilse düşük yaşanabiliyor allah kimseye yaşatmasın tabiki de:)

Ay kızlar 2 makina çamaşır attım siyahlar ve beyazlar . Birşeyler yedim çay içtim . Balkonumun yeri çok kötü olmuştu hem balkondaki bitkileri çok suladığımız için hemde suyun kireç olayından herkes eleştiriyordu yerleri benimde tabi göz zevkim bozuluyordu. Geçen gün kireç sökücü döküp denemiştim temizlemişti minik bir kısmı . Bugünde yarım bidon kireç çözücü ile yerleri ovaladım . Yeterli gelmedi bende yarın sabah için eşim ekmek alamaz diye inip alacaktım inmişken kireç sökücü de aldım ayrıca ekmek 4.5 tl ödedim. Eve geldim kalan kısma başladım az bir yer kaldı yetişmedi . Orayı bırakmış oldum sonra yaparım baya temizlendi valla mutlu oldum açıkcası . Nevresim değiştirip mutfağa başlıcam bir yandan da YouTubeden dizi izliyorum

İnş cnm Doğum muayeneler falan kaç tl ye mal oldu sezaryen ile mi oldu . İnci bebeği kokla öp benim için maşallah kuzuya

Ben sigorta yaptırmıştım 2 senelik
Toplama 2600 falan ödedim sigortaya
10 muayeneye gittim her defasında da 15 tl sgk farkı ödedim

Ama sigortasız olsaydı sanırım muayene başı 180 tl imiş tahliller falan da var. Doğum paketi daha avantajlı 5000 civarıymış.
Benim, epidural falan olmadı yani dümdüz bi normal doğum oldu.

Kizlar kuru dolma ve kisir yaptim. Ispanak ve çökelek böregi tavada isittim. Yanina karisik tursu çikardim. Ayran yaptim. Masayi kurdum.
Kadayif almislar gelirken. Çayla verecegim karisik cerezim de var kuruyemis. Yarin kahvaltidan sonra yolcu edecegiz.

Epey pahali masrafli zaten bizim bu bebisler.

Ellerine saglik. valla iyi agirladin misafirleri. Oglan ne durumda ? Keyifleri iyidir hem babannne dede hem baba hem amca. Cocuklar Cok severler

Ellerine saglik. valla iyi agirladin misafirleri. Oglan ne durumda ? Keyifleri iyidir hem babannne dede hem baba hem amca. Cocuklar Cok severler
Dede yok gelmedi.
Oglan kudurdu mutluluktan.
Hoplaya ziplaya hasta edecek kendini. Sürekli bez koyuyorum terliyor.
Yoğurt mayaladim salona koydum uzerini kapadim battaniye ile. Babasi da oyun sanmis tekme atmis. Allahtan kapagı sıkıydi da birsey olmadi

Daha doktora gitmedim.
Nasil anlasiliyor o durum.
pıhtılasma ıle ılgılı kan testı yapılıyor mesela benım gorumcemde dusuk ve dıs gebelık olmus tahlılde cktı hamıle kalır kalmaz ıgneye baslaması gerektıgını soyledı dr o da hamıle kalınca hemen basladı bu sebeple dusuk oluyosa eger engel olmus oluyosun. mesela bı arkadasımda trıod degerlerinden dolayı dusuk yasadı sonra ogrendı sebebın bu oldugunu. onunda ılac kullanması gerekıyor. bu tarz seyler için hatırlatmak ıstedm canım

amin canım ınsAllah tabıkı Allah kımseye ysatmasn
demın msja tam onu yazdm mesela arkadasımında ılk gebelıgı 9haftalık dusuk oldu pıhtılasma testı ıstedı baktılar mesela ayrıca trıod tsh vs degerlerine bakıldı bunlardan sebep dusuk yaptıgını tekrarlanabılecgını ogrendı yani tahlıl yapmadan bılemez bnce canım

Hahaha pure ya güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…