- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.201
Offf offff valla çok fena olmuş . Haneye tecavüz tabiki olmaz ne alaka adam kaçmış gitmiş siz onu mahkemeye verin sizi madur eden o asılBugün eve gittim çilingir ile kapıyı açtım hıc eşya yok camlar tepeden açık elektrik gaz kapatılmamış.Haneye tecavuzden mahkemelık olmayız ıns. Eşim izne gelene kadar elektrik gaz kapatılmazsa dılekce verıp kıracı kaçtı haber alınamıyor deyıp kestırecegız.2aylık 270tl borcu varmış güvence bedelinden kesılır dedıler parası.Kiracı ne dertmıs insana ya çok yıprandık 2oldu aynı şey oluyor.karsı komşuya ucuz ev buldum oraya taşınıyorum demiş.Boya badana yaptırırız esım gelınce kurumsal bır emlakçıyı verıp sadece memur şartı koşacağız.250 tl aidat borcu varmış dün eşim yatırdı yazında 500tl yatırdık adam hem bedava oturdu 3ay hemde tüm aidatları bız odedık haram olsun ama hakkımı helal etmıyorum.
Dede yok gelmedi.
Oglan kudurdu mutluluktan.
Hoplaya ziplaya hasta edecek kendini. Sürekli bez koyuyorum terliyor.
Yoğurt mayaladim salona koydum uzerini kapadim battaniye ile. Babasi da oyun sanmis tekme atmis. Allahtan kapagı sıkıydi da birsey olmadi
Canim ne denir ki bu durumda. Gecmis olsun.Bugün eve gittim çilingir ile kapıyı açtım hıc eşya yok camlar tepeden açık elektrik gaz kapatılmamış.Haneye tecavuzden mahkemelık olmayız ıns. Eşim izne gelene kadar elektrik gaz kapatılmazsa dılekce verıp kıracı kaçtı haber alınamıyor deyıp kestırecegız.2aylık 270tl borcu varmış güvence bedelinden kesılır dedıler parası.Kiracı ne dertmıs insana ya çok yıprandık 2oldu aynı şey oluyor.karsı komşuya ucuz ev buldum oraya taşınıyorum demiş.Boya badana yaptırırız esım gelınce kurumsal bır emlakçıyı verıp sadece memur şartı koşacağız.250 tl aidat borcu varmış dün eşim yatırdı yazında 500tl yatırdık adam hem bedava oturdu 3ay hemde tüm aidatları bız odedık haram olsun ama hakkımı helal etmıyorum.
Az harcayiniz lütfen efenimBence ben topigin 1. Siyim harcama birincisi
Burasi cok soguk evde ust kat bos kombi cayir cayir ama evde penguen koysan yasar
Elektrikli isiticidan memnunuz basit bsy almistik ama iyi isitti yatak odasi kutup gibiydi salonda uyuduk
Bugun camlara sunger aldik onumuzdeki haftada bir kac seye daha ihtiyac var
3 katli bir raf aldim ahsap isimi gorecek bsy
Bot aldim cunku aksam karin agrisindan oluyorum sandim en son 4 te agliyordum acile gitmem sadece fazla usuttum kar botu aldim ama bagcikli bu kis onunlayim 550 tlcik
Bazen calismasammi diyorum keske evime yakin is yerim olsaydi
2 cift corap aldim 1i pelus hediyelik yari fiyatina dusmus
Carfurre dan cikolata sut makarna kedi mamasi
Yasasin para harcamak
Uff yaa insalah yoktur. Yaptirmakta fayda var ama.pıhtılasma ıle ılgılı kan testı yapılıyor mesela benım gorumcemde dusuk ve dıs gebelık olmus tahlılde cktı hamıle kalır kalmaz ıgneye baslaması gerektıgını soyledı dr o da hamıle kalınca hemen basladı bu sebeple dusuk oluyosa eger engel olmus oluyosun. mesela bı arkadasımda trıod degerlerinden dolayı dusuk yasadı sonra ogrendı sebebın bu oldugunu. onunda ılac kullanması gerekıyor. bu tarz seyler için hatırlatmak ıstedm canım
ınsAllah yoktur canım bnım sakın benı yanlıs anlama ona gre hamıle kalınca ılac kullanırsın anlamnda soyledımUff yaa insalah yoktur. Yaptirmakta fayda var ama.
Benım harcamasız bır günüm yok.Bugun 50tl yemek yedık 95 tl kapı kılıdı kırdırmaya verdım dünden oncekı gün hastane market yemek 500tl kk coştuBence ben topigin 1. Siyim harcama birincisi
Burasi cok soguk evde ust kat bos kombi cayir cayir ama evde penguen koysan yasar
Elektrikli isiticidan memnunuz basit bsy almistik ama iyi isitti yatak odasi kutup gibiydi salonda uyuduk
Bugun camlara sunger aldik onumuzdeki haftada bir kac seye daha ihtiyac var
3 katli bir raf aldim ahsap isimi gorecek bsy
Bot aldim cunku aksam karin agrisindan oluyorum sandim en son 4 te agliyordum acile gitmem sadece fazla usuttum kar botu aldim ama bagcikli bu kis onunlayim 550 tlcik
Bazen calismasammi diyorum keske evime yakin is yerim olsaydi
2 cift corap aldim 1i pelus hediyelik yari fiyatina dusmus
Carfurre dan cikolata sut makarna kedi mamasi
Yasasin para harcamak
Aidat dahil verecegım ben yatırım aidatı kapora alacağım şartımda memur olacak valla yetti 2oldu evde hasar ayrı leş gibi yapmaları ayrı dert kıra yatırmasaları ayrı dert. Boya yaptırıp alırkende boyalı ısteyecegım.Canim ne denir ki bu durumda. Gecmis olsun.
Kesinlikle memur sarti koy. Mesela evin değeri aylik 700mü. Sen 600 iste ama verdigin insanlar iyi olsun belirli gelirleri olsun. Sözleşme mutlaka yap ve iki kira pesin al kontratta.
Benim kiracida şimdilik sorun yok.
Yok canim niye yanlis anlayayim. Uyarilarin için tesekkurler.ınsAllah yoktur canım bnım sakın benı yanlıs anlama ona gre hamıle kalınca ılac kullanırsın anlamnda soyledım
pazartesi 12+0 yani 13.haftaya baslamıs olacagız ınsAllah canım cok tskkur ederım senin bebıste buyumus masAllah ya daha dun dogdu sankikronikuykucu iyi olmanıza sevindim canım kaç haftalık oldunuz
İnş güzel bır oran çıkar.hayat okadar pahalı kı elde avuçta para kalmıyorİyi aksamlar kızlar
@pure hazel sağlıkla gelsin bebegin
@sirkencubin ve tüm isteyenler hayirlica gelsin bebisler dünyanın en anlamlı şeyi bence
Yeni yila az kaldı bereketli hayırlı bir yıl geceririz umarim
Perşembe günü zam oranları belli olacak güzel bır sonuç çıkar inşallah
Bizim ekdersler hala yatmamis
Tabiki . En iyisi bu sekilde.Aidat dahil verecegım ben yatırım aidatı kapora alacağım şartımda memur olacak valla yetti 2oldu evde hasar ayrı leş gibi yapmaları ayrı dert kıra yatırmasaları ayrı dert. Boya yaptırıp alırkende boyalı ısteyecegım.
İnşallah tehlikeli dönemi atlattiniz canımpazartesi 12+0 yani 13.haftaya baslamıs olacagız ınsAllah canım cok tskkur ederım senin bebıste buyumus masAllah ya daha dun dogdu sanki
Suan 700du piyasası 800-850miş ama 750aidat dahil verırım.İnş şansımıza güzel biri çıkarTabiki . En iyisi bu sekilde.
Kac para kira istiyosun. Kucuk bir sehirde galiba ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?