Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yani.
Pazartesi yatmak zorunda.
Bende merakla bekliyrm persembeyi

İnşallah canım
Esim 450-500 arası olur diyor
Bu bile az zam üstüne zammm
Tabiki. Gün gectikce hayat kalitemiz düşüyor.
Ekonomi finanns topiklerinde gecmis yillarda insanlar daha cok kuruyemis alirlardi veya daha cok et alirlardi.
Simdi dikkat ediyorum fiyatlar yüzünden kuruyemis vs alirken biraz düşünuyoruz.

kesinlikle katılıyorum şu fiyatlar düşmezse sağlık sorunları artar bu gidişle

Şuan hergün dua ediyorum sağlik ver rabbim diye. En korktugum şey dermansiz dert. Hicbirseyim olmasin saglikli olalim .

Bu arada bizimkiler yataklarina gectiler. Yatmadan önce herkese 1er bardak ilik balli süt verdimyarin yolculuk var.
Kazasiz belasiz gitsinler insallah

3 ayda 1 aldıgımız tazmınatı ekledım 700
tahmını zamı ekledim +maas farkı ekledm 800
sabit gıderleri cknca yine de eksi 400deyim hesaplarıma gore
promosyon 3200 alcakmısız ocak sonu sımdıden 400 gıtmıs oldu

güzel ağırladın canım misafirlerini

Çok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
Masallah yaa. Benimde cok anac bir ruhum var. Çalismasaydim en az 3 yapardim. Şuan bile düzgün bakici olsa veya annem baksa yapmak istiyorum 3 cocuk. Yavrum bu hayatta tek kalsin istemiyorum
Senin bebislerin cinsiyetleri ne

Çok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
ayy bn de basta cok cesaretszdım ama kendıme bi guven geldı normal dogum dusunuyorum bi sıkıntı olmazsa tabi cok afedrsın yerse sımdı gtmeyı dusundugum hasta bi tık daha pahalı haftada ıkı gun yoga varmıs gıdıcem bakalm nasıp olursa

Bunun bende farkindayim
Esim istese oksijenle fotosentez yapicak hic yemek aramaz bir kuruyemise hayir demez. Bende hic eksik etmiyorum. Arada o kdr cok fark varki. Bir sure sonra aman su zaman aliriz demeye baslayacagim galiba.

Yaa bende S Spizella nin etkisinde kaldim. Masallah onun minnos kizina. Kolay bi dogumu oldu.

Yaa aslinda abartiyoruz bence. Bende cok korkarim mesela.
Gecenlerde haberlerde izledim. Unv ogrencisi kiz kendi odasinda dogum yapiyor. Yan odada annesi babasi kardesi var. Çit çikarmadan doguruyor bebegi ve 5.kattan atiyor. Tövbe tövbe..
Hani diyorumki mecbur kalinca gukun bile cikmiyor.

en güzeli tabiki normal sezeryana hic heveslenme canım herşey yolunda giderse normal yap

Yaa bende S Spizella nin etkisinde kaldim. Masallah onun minnos kizina. Kolay bi dogumu oldu.

en güzeli tabiki normal sezeryana hic heveslenme canım herşey yolunda giderse normal yap
ya eger her sey yolundaysa bence dr destegı ck cok onemli o seni dogru yonlendırırse her sey daha kolay ılerlıyo tabi agrı esıgı genetik yapı vs de onemli ama. bakalm o tarz bı dr buldum gıbı 2 hafta snra ona baslıcam ınsAllah her sey gzel olur
pozıtıf vıdeolar falan ızlıyorum yonlendırıyorum kendımı bakalm o gunleri gorebılırsek

Geçmiş olsun cnm allah iyi insanlar ile karşılaştırsın cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…