- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.221
ck sukur canım bir hafta daha ıstırahatlıyım evde sonra iş bası.ıkı hafta var kontrole heyecanla beklıyorumİnşallah tehlikeli dönemi atlattiniz canım
Çok şükür 3.5 aylık olduk
İyi aksamlar kızlar
@pure hazel sağlıkla gelsin bebegin
@sirkencubin ve tüm isteyenler hayirlica gelsin bebisler dünyanın en anlamlı şeyi bence
Yeni yila az kaldı bereketli hayırlı bir yıl geceririz umarim
Perşembe günü zam oranları belli olacak güzel bır sonuç çıkar inşallah
Bizim ekdersler hala yatmamis
İnşallah canımİnş güzel bır oran çıkar.hayat okadar pahalı kı elde avuçta para kalmıyor
Tabiki. Gün gectikce hayat kalitemiz düşüyor.İnşallah canım
Esim 450-500 arası olur diyor
Bu bile az zam üstüne zammm
Çok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürümck sukur canım bir hafta daha ıstırahatlıyım evde sonra iş bası.ıkı hafta var kontrole heyecanla beklıyorum
kesinlikle katılıyorum şu fiyatlar düşmezse sağlık sorunları artar bu gidişleTabiki. Gün gectikce hayat kalitemiz düşüyor.
Ekonomi finanns topiklerinde gecmis yillarda insanlar daha cok kuruyemis alirlardi veya daha cok et alirlardi.
Simdi dikkat ediyorum fiyatlar yüzünden kuruyemis vs alirken biraz düşünuyoruz.
güzel ağırladın canım misafirleriniŞuan hergün dua ediyorum sağlik ver rabbim diye. En korktugum şey dermansiz dert. Hicbirseyim olmasin saglikli olalim .
Bu arada bizimkiler yataklarina gectiler. Yatmadan önce herkese 1er bardak ilik balli süt verdimyarin yolculuk var.
Kazasiz belasiz gitsinler insallah
Masallah yaa. Benimde cok anac bir ruhum var. Çalismasaydim en az 3 yapardim. Şuan bile düzgün bakici olsa veya annem baksa yapmak istiyorum 3 cocuk. Yavrum bu hayatta tek kalsin istemiyorumÇok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
Çok şükürgüzel ağırladın canım misafirlerini
ayy bn de basta cok cesaretszdım ama kendıme bi guven geldı normal dogum dusunuyorum bi sıkıntı olmazsa tabi cok afedrsın yerseÇok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
Tabiki. Gün gectikce hayat kalitemiz düşüyor.
Ekonomi finanns topiklerinde gecmis yillarda insanlar daha cok kuruyemis alirlardi veya daha cok et alirlardi.
Simdi dikkat ediyorum fiyatlar yüzünden kuruyemis vs alirken biraz düşünuyoruz.
O -400 nasil tamamlicaksin canim. Her ay mi boyle olacak3 ayda 1 aldıgımız tazmınatı ekledım 700
tahmını zamı ekledim +maas farkı ekledm 800
sabit gıderleri cknca yine de eksi 400deyim hesaplarıma gore
promosyon 3200 alcakmısız ocak sonu sımdıden 400 gıtmıs oldu
Yaa bende S Spizella nin etkisinde kaldim. Masallah onun minnos kizina. Kolay bi dogumu oldu.ayy bn de basta cok cesaretszdım ama kendıme bi guven geldı normal dogum dusunuyorum bi sıkıntı olmazsa tabi cok afedrsın yersesımdı gtmeyı dusundugum hasta bi tık daha pahalı haftada ıkı gun yoga varmıs gıdıcem bakalm nasıp olursa
Yaa aslinda abartiyoruz bence. Bende cok korkarim mesela.ayy bn de basta cok cesaretszdım ama kendıme bi guven geldı normal dogum dusunuyorum bi sıkıntı olmazsa tabi cok afedrsın yersesımdı gtmeyı dusundugum hasta bi tık daha pahalı haftada ıkı gun yoga varmıs gıdıcem bakalm nasıp olursa
en güzeli tabiki normal sezeryana hic heveslenme canım herşey yolunda giderse normal yapayy bn de basta cok cesaretszdım ama kendıme bi guven geldı normal dogum dusunuyorum bi sıkıntı olmazsa tabi cok afedrsın yersesımdı gtmeyı dusundugum hasta bi tık daha pahalı haftada ıkı gun yoga varmıs gıdıcem bakalm nasıp olursa
yok canım sabit derken yani kart kira temızlık vs -400 oldu kart daha az olunca dusuyo gıbı sabit kelımesi yanlıs oldu yani kavram sabitte mıktarı artıyo azalıyoO -400 nasil tamamlicaksin canim. Her ay mi boyle olacak
ya eger her sey yolundaysa bence dr destegı ck cok onemli o seni dogru yonlendırırse her sey daha kolay ılerlıyo tabi agrı esıgı genetik yapı vs de onemli ama. bakalm o tarz bı dr buldum gıbı 2 hafta snra ona baslıcam ınsAllah her sey gzel oluren güzeli tabiki normal sezeryana hic heveslenme canım herşey yolunda giderse normal yap
Geçmiş olsun cnm allah iyi insanlar ile karşılaştırsın cümlemiziBugün eve gittim çilingir ile kapıyı açtım hıc eşya yok camlar tepeden açık elektrik gaz kapatılmamış.Haneye tecavuzden mahkemelık olmayız ıns. Eşim izne gelene kadar elektrik gaz kapatılmazsa dılekce verıp kıracı kaçtı haber alınamıyor deyıp kestırecegız.2aylık 270tl borcu varmış güvence bedelinden kesılır dedıler parası.Kiracı ne dertmıs insana ya çok yıprandık 2oldu aynı şey oluyor.karsı komşuya ucuz ev buldum oraya taşınıyorum demiş.Boya badana yaptırırız esım gelınce kurumsal bır emlakçıyı verıp sadece memur şartı koşacağız.250 tl aidat borcu varmış dün eşim yatırdı yazında 500tl yatırdık adam hem bedava oturdu 3ay hemde tüm aidatları bız odedık haram olsun ama hakkımı helal etmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?