- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.241
Ne güzel bir avazda kurtulmuşsunBen sigorta yaptırmıştım 2 senelik
Toplama 2600 falan ödedim sigortaya
10 muayeneye gittim her defasında da 15 tl sgk farkı ödedim
Ama sigortasız olsaydı sanırım muayene başı 180 tl imiş tahliller falan da var. Doğum paketi daha avantajlı 5000 civarıymış.
Benim, epidural falan olmadı yani dümdüz bi normal doğum oldu.
Sigorta be yaptırdın ? Ne zaman yaptırdın cnmBen sigorta yaptırmıştım 2 senelik
Toplama 2600 falan ödedim sigortaya
10 muayeneye gittim her defasında da 15 tl sgk farkı ödedim
Ama sigortasız olsaydı sanırım muayene başı 180 tl imiş tahliller falan da var. Doğum paketi daha avantajlı 5000 civarıymış.
Benim, epidural falan olmadı yani dümdüz bi normal doğum oldu.
Aidat dahil verecegım ben yatırım aidatı kapora alacağım şartımda memur olacak valla yetti 2oldu evde hasar ayrı leş gibi yapmaları ayrı dert kıra yatırmasaları ayrı dert. Boya yaptırıp alırkende boyalı ısteyecegım.
Adamların malı yok maaş sabır degıl SSK desen yok Hacız koyduracak şey yok bırısı annem rahatsız dedı hastalık bu sıkıştırma dedım Eşime iyi biyetlı olduk yine olan bIze oldu kaçıp gitmıs.İyide oldu bıde onu çıkartmaya uğraşacaktım.Zararın neresınden donsen kar napalım Allah hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın geliri çok olsada borcuna sadık olmadımı oda yatırmaz valla şans işi gerçektenMoral bozmayin ne olur insallah iyi biri cikar ben cok dikkatliyim tertemiz bakiyorum kendi evimden farki yok olamaz bu arada her memur demeyin mutlaka gorun az cok anlarsiniz batik durumda olanlarin icralik olanlarin kira odeyecegini dusunmuyorum insallah iyi biri cikar gide kardayim sanmasin siz kayip sanmayin Allah biliyor
Şimdi düzenle temızlede çocuk olunca insan süpürge yaptığına sevınıyorSelam iyi akşamlar kızlarDizi izleyerek mutfak dolaplarımı boşaltıp güzelce sildim içime çok sinsi. Stokları kontrol ettim kışlık şeylerim hep azalmaya başladı üf 10 tane yarım kg kavanoz domates konservesi kalmış skandal valla daha ne oldu ki kışın ortasındayız. Nevresim değişti yatak örtümü çıkartım pikeli takım kalktı. Bazanın altına baktım düzenlenecek birşey var mı diye . Buzluğu düzenledim acil kek poğaça yapmam lazım buzluk için daraldım mı ne biraz
Allianz 1 sene beklemeli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım 2017 şubattaSigorta be yaptırdın ? Ne zaman yaptırdın cnm
Valla hiç bilmiyorum benim canımın kıymeti olmadığı için o zamanda gece uyumam filan kendimi paralar yaparım . Annemde böyleydiŞimdi düzenle temızlede çocuk olunca insan süpürge yaptığına sevınıyorHersey birbirine giriyor düzen gırla
Yaa aslinda abartiyoruz bence. Bende cok korkarim mesela.
Gecenlerde haberlerde izledim. Unv ogrencisi kiz kendi odasinda dogum yapiyor. Yan odada annesi babasi kardesi var. Çit çikarmadan doguruyor bebegi ve 5.kattan atiyor. Tövbe tövbe..
Hani diyorumki mecbur kalinca gukun bile cikmiyor.
Sen yine o ariza Adamin gittigineBugün eve gittim çilingir ile kapıyı açtım hıc eşya yok camlar tepeden açık elektrik gaz kapatılmamış.Haneye tecavuzden mahkemelık olmayız ıns. Eşim izne gelene kadar elektrik gaz kapatılmazsa dılekce verıp kıracı kaçtı haber alınamıyor deyıp kestırecegız.2aylık 270tl borcu varmış güvence bedelinden kesılır dedıler parası.Kiracı ne dertmıs insana ya çok yıprandık 2oldu aynı şey oluyor.karsı komşuya ucuz ev buldum oraya taşınıyorum demiş.Boya badana yaptırırız esım gelınce kurumsal bır emlakçıyı verıp sadece memur şartı koşacağız.250 tl aidat borcu varmış dün eşim yatırdı yazında 500tl yatırdık adam hem bedava oturdu 3ay hemde tüm aidatları bız odedık haram olsun ama hakkımı helal etmıyorum.
Olsa da endiselenme caresi cozumu olan bir sey Bu. Bende de var insallah o levele gelirsem Igne kullanacagimUff yaa insalah yoktur. Yaptirmakta fayda var ama.
Eger Benim de her sey yolunda giderse ikiz istiyorum belli bitsin bebek macerasiMasallah yaa. Benimde cok anac bir ruhum var. Çalismasaydim en az 3 yapardim. Şuan bile düzgün bakici olsa veya annem baksa yapmak istiyorum 3 cocuk. Yavrum bu hayatta tek kalsin istemiyorum
Senin bebislerin cinsiyetleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?