Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne güzel bir avazda kurtulmuşsun maşallah

Sigorta be yaptırdın ? Ne zaman yaptırdın cnm

Moral bozmayin ne olur insallah iyi biri cikar ben cok dikkatliyim tertemiz bakiyorum kendi evimden farki yok olamaz bu arada her memur demeyin mutlaka gorun az cok anlarsiniz batik durumda olanlarin icralik olanlarin kira odeyecegini dusunmuyorum insallah iyi biri cikar gide kardayim sanmasin siz kayip sanmayin Allah biliyor

Adamların malı yok maaş sabır degıl SSK desen yok Hacız koyduracak şey yok bırısı annem rahatsız dedı hastalık bu sıkıştırma dedım Eşime iyi biyetlı olduk yine olan bIze oldu kaçıp gitmıs.İyide oldu bıde onu çıkartmaya uğraşacaktım.Zararın neresınden donsen kar napalım Allah hayırlı ınsanlarla karşılaştırsın geliri çok olsada borcuna sadık olmadımı oda yatırmaz valla şans işi gerçekten

Selam iyi akşamlar kızlar Dizi izleyerek mutfak dolaplarımı boşaltıp güzelce sildim içime çok sinsi. Stokları kontrol ettim kışlık şeylerim hep azalmaya başladı üf 10 tane yarım kg kavanoz domates konservesi kalmış skandal valla daha ne oldu ki kışın ortasındayız. Nevresim değişti yatak örtümü çıkartım pikeli takım kalktı. Bazanın altına baktım düzenlenecek birşey var mı diye . Buzluğu düzenledim acil kek poğaça yapmam lazım buzluk için daraldım mı ne biraz

Şimdi düzenle temızlede çocuk olunca insan süpürge yaptığına sevınıyorHersey birbirine giriyor düzen gırla

Yaa bende S Spizella nin etkisinde kaldim. Masallah onun minnos kizina. Kolay bi dogumu oldu.

Şimdi düşünüyorum da hakikaten kolay bi doğum olmuş :) doğumdan 20 saat sonra hastaneden çıkarken makyajımı yapmış elbisemi giymiş kate middletondan neyim eksik diyerek kucağımda bebeğimle eşime fotoğrafımı bile çektirmiştim.
Ondan sonrası 45 gündür lohusa topuzu gerçi

Sigorta be yaptırdın ? Ne zaman yaptırdın cnm
Allianz 1 sene beklemeli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım 2017 şubatta
2018 şubatta yenilendi ve hamilelik takiplerini ve doğumu kapsamaya başladı. O ay hamile kalınca benim için iyi oldu güzel yararlandım sigortadan.
Daha kısa beklemeli (6 ay gibi) ya da hiç beklemesiz paketler de varmış
Böyle sigortanın iyi yanı şu: o hastaneye bağlı kalmıyorsun. X hastanesini beğenmedn mi y ye gidersin

Şimdi düzenle temızlede çocuk olunca insan süpürge yaptığına sevınıyorHersey birbirine giriyor düzen gırla
Valla hiç bilmiyorum benim canımın kıymeti olmadığı için o zamanda gece uyumam filan kendimi paralar yaparım . Annemde böyleydi

Evet tuvalette gizli doğuranlar falan var.
Aslında bence çoğunlukla korkutulduğumuz için böyle oluyor. Ben bi doğum psikologunun eğitimine gittim 1 seans. O bile yetti. Zaten nedense sezaryenden korkuyordum ben tam tersi kesecekler falan daha fena geliyodu bana. Doğum psikoloğunda anlatılan şeyler beni çok rahatlattı. Bir de Eklediğim kitap.

Kızlar mutfakta öyle kalabalık sera folyo oklava filan koyduğum çekmecede anlayamadığım bir toz buldum beyaz renkte . Poşetin içindeydi ve ne olduğunu asla bilemedim. Bir önceki temizlikte de oradaydı ama atmamıştım . Bu sefer minicik tadına baktım yiyecek filan değildi . Bende attım ama sonra pişman oldum eşime sorsaydım keşke o bilirdi belki diye . Ne olduğunu çözsem iyiydi

Sen yine o ariza Adamin gittigine
Sukret. Bizim bir tandigin evinde bes senedir kiraci oturuyor Ilk 1 yil nakit vermis. Bidaha da kira filan vermemis. Mahkemelik olmalarina ragmen adam cikmiyor. Beterin beteri var.

Masallah yaa. Benimde cok anac bir ruhum var. Çalismasaydim en az 3 yapardim. Şuan bile düzgün bakici olsa veya annem baksa yapmak istiyorum 3 cocuk. Yavrum bu hayatta tek kalsin istemiyorum
Senin bebislerin cinsiyetleri ne
Eger Benim de her sey yolunda giderse ikiz istiyorum belli bitsin bebek macerasi

İyi geceler kızlar bugün harcamasız geçirdim anneme gittim akşam yemegine geç geldik birazdan yatarım yarımada ütü var kızımın ödevleri var onlarla uğraşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…