Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gebelik düşünen arkadaslar kan pıhtılaşmasını konuşmuşsunuz, bende bi arkadasımın ısrarı ile testi doktoruma rica edip yaptırdım ve gercekten pıhtılaşma çıktı gebelik boyunca hergün iğne kullandım. Üstelik düşüğüm falan yoktu yani, devlette bunu sanırım 3düşükten sonra yapıyorlarmış çünkü test biraz pahalı. İmkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ederim

Gebelik hali pıhtılaşmayı tetikliyormuş o nedenle coraspirin veriyorlar başlarda kanı sulandırmak için. Ama pıhtılaşma fazla ise iğneye donuluyor

Gecen ay 137 gelmişti buay 107 gelmiş elektrik. Bu zamlarla cok normal artık. Aslında makinalarımın enerji sınıfı iyi ama Bizde çamaşır bulaşık makinaları çok çalışıyor. Çaycıda öyle ee deep freze de var, yakında kurutöa makinası alıyorum bakalım nasıl olacak

Günaydin kizlar.
Miisafirlerimi gönderdim. Evdeyiz bizde.

Faturalara dikkat kizlar. 1 ocaktan itibaren elektrik ve dogalgaza yuzde 10 indirim varmis!!
Benim beyz eşyalrin tümü A+.
Kettle kullanmam gerek olmuyor bana hic. 2 tane var ceyizimde. Artik arkadaslara veririm onlari hediye olarak.

Dünden kalma kuru dolma var. Tavuk suyuna çorba yaparim yanina ve günü kurtaririm. Simit pogaca ve yufka ekmek var.

Yarin dersim yok. Sali tatil. Ohh miss

gunaydın kızlar bugun biraz daha geçe kaldı kahvaltımız pazar keyfi diyelim
ogleden snra kucuk bi avm var pek magaza yk ama degısıklık olsn dıye oraya gıdıcez dıger taraflar ck kalabalık

Günaydın eşim geldi sabah kahvaltı yaptık topladım bu arada eşimin kamuflajları yıkandı asacak yer yok heryer çamaşır oldu evde bende kapıların üzerine peteklerin üzerine astım çare tükenmez sabah eşimin telefonuna bi mesaj geldi hesabınızda para olmadığı için sigorta ücretiniz esnek hesaptan çekildi gibi birşey ne alaka acaba bizim o hesapla bi ilişkimiz yok ki o hesap ırak parası yatsın diye açılmıştı ne sigortasıysa yanlış mesaj Resmen öğleden sonra dışarı çıkacağız termometre alacağım birde fanusa balık . Haftalık alışveriş Salı günü . Ayrıca ilerde bir mobilyacı var ona uğrayıp sehpa boyama için fiyat alacağız hafta içi fark parası ile o işi çözeceğim . Ayrıca yine Salı günü altın alacağım

Wc yikadim. Beyazlari topladim yenilerini astim. Bi mak. Daha camasir var off.
Bulasik mak çalisacak. Allahtan makinalar var

Gunaydinlarr..

sen yine de ara sigorta kesiyorlar aylik da parasini kesiyorlar.. kesinlestir.

Bende size soracaktım indirim haberini duydunuz mu diye annemde dedi ayın 1 neden itibaren geçerli olacakmış diye çok fazla ütü var salı günü yapayım o zaman

Arkadaslarin basina geldi ordan biliyorum gerci kredi falan isin yoksa bilemicem de
Iste hayat ferdi kaza deprem vs vs.. yoksa bile oyle seylerin ara kesinlestir derim.
Yok yok bu öyle birşey değil . Maaş hesabı ile aynı devlet Irak’taki maaşı garantiye yatırmıştı . O hesap zaten kapatacağız o hesabı da

Ocak ayı bordrolarınıza bakın arkadaslar otomatik besten çıkanlar yeniden sisteme dahil edilecek 3yıl boyunca. Çıkmak için tekrar girişimde bulunmak gerekiyor
Ben çıkmıştım eşimde çıkmasaydın falan dedi ama yetiştiremiyordum maaşımı zaten besim vardı 2.si anlamsız olacak yaşım 30 sizce mantıklı mı 2.bes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…