- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.281
Offff . Kesinlikle istemiyorum. 100 kere de dahil etseler çikarim.Ocak ayı bordrolarınıza bakın arkadaslar otomatik besten çıkanlar yeniden sisteme dahil edilecek 3yıl boyunca. Çıkmak için tekrar girişimde bulunmak gerekiyor
Hadi inşallah derin dondurducum dolu onu boşaltmam lazımDoğalgaz ve elektrik için yüzde 10 diyorlardı
Ölümü gosterip sitmaya razi etmek bu olsa gerek...Kesin duyurdu. Elektrik ve dogalgaza yuzde 10 indirim diye.
Once yuzde 40 zam sonra yuzde on indirim
Yuppiiiiiii
Yüzde 10 indirim olsa ne ya zaten aşırı pahalandıHadi inşallah derin dondurducum dolu onu boşaltmam lazım
Ama sen boyle dersen biz napalimmm hic kalkamayizz:))Bi ton iş var hicbirsey yapasim yok.
Zaten halihazirda varsa ikinci bir bes neden? “Ben birikim yapmayi bilemiyorum; devlet baba, al sen benim yerime benim paramin tasarrufunu yap” demek gibi bir sey bence. Ben de cikmistim. Cikana kadar da gobegim catlamisti simdi o mucadeleyi tekrar mi verecegim ?Ben çıkmıştım eşimde çıkmasaydın falan dedi ama yetiştiremiyordum maaşımı zaten besim vardı 2.si anlamsız olacak yaşım 30 sizce mantıklı mı 2.bes
Kesinlikle bitmiyor mutlaka yapacak bir sey cikiyor o yuzden kendi adima konusuyorum sagi solu kurcalamamak gerekiyorBen anlamıyorum ya evdeki işler asla bitmiyor biri bitse diğeri diğeri bitse öbürü
Sayim mi:) bulasik makinesi bosalip yenileri dizilecek.. camasir attimdi bitmek uzere disari cok soguk napsam bilmiyorum.Kesinlikle bitmiyor mutlaka yapacak bir sey cikiyor o yuzden kendi adima konusuyorum sagi solu kurcalamamak gerekiyor
Valla mecbur yoksa biri gelip yapmıyor yine biz yine bizKesinlikle bitmiyor mutlaka yapacak bir sey cikiyor o yuzden kendi adima konusuyorum sagi solu kurcalamamak gerekiyor
Uygun bence şuan ben 115 li fairy yi 90 tl ye aldım . Zaten artık daha birşey ucuzlamaz bulduğunu alacaksın
Çocuklarımın eğitim hayatına katkı olsun diye girmiştim o zaman 1 tane ydi kızım şimdi 2.var onada eşimin ki olsa diyorum ama bilemiyorum işte devlet katkısını zaten en az 6 yıl kalmak şartıyla ve yüzde 30 unu alabiliyorsun en erken yoksa yatrdıgın parayı ve getirisi neyse onu alıyorsun diye biliyorumZaten halihazirda varsa ikinci bir bes neden? “Ben birikim yapmayi bilemiyorum; devlet baba, al sen benim yerime benim paramin tasarrufunu yap” demek gibi bir sey bence. Ben de cikmistim. Cikana kadar da gobegim catlamisti simdi o mucadeleyi tekrar mi verecegim ?
İnsanları buna sevinir hale getirdiler herşey vergi bir evde 2 kişi çalışıyorsun sadece karın tokluğunaÖlümü gosterip sitmaya razi etmek bu olsa gerek...
Hee biz de malız zaten %30zami dusunmucez varolsun %10 indirim yapti buyuk basgan diyecezz
Yok gercekten her sey pahali.. 2 kisi calisiyoruz iyi de maas giriyor fakat yok yani karin tokluguna bile olmuyor..İnsanları buna sevinir hale getirdiler herşey vergi bir evde 2 kişi çalışıyorsun sadece karın tokluğuna
ya eksiye ındım dıye almak ıstemıyorum ama sonucta bu fıyatları da bulamam tekrar belki alim dimiUygun bence şuan ben 115 li fairy yi 90 tl ye aldım . Zaten artık daha birşey ucuzlamaz bulduğunu alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?