Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben çıkmıştım eşimde çıkmasaydın falan dedi ama yetiştiremiyordum maaşımı zaten besim vardı 2.si anlamsız olacak yaşım 30 sizce mantıklı mı 2.bes
Zaten halihazirda varsa ikinci bir bes neden? “Ben birikim yapmayi bilemiyorum; devlet baba, al sen benim yerime benim paramin tasarrufunu yap” demek gibi bir sey bence. Ben de cikmistim. Cikana kadar da gobegim catlamisti simdi o mucadeleyi tekrar mi verecegim ?

Ben anlamıyorum ya evdeki işler asla bitmiyor biri bitse diğeri diğeri bitse öbürü

Kesinlikle bitmiyor mutlaka yapacak bir sey cikiyor o yuzden kendi adima konusuyorum sagi solu kurcalamamak gerekiyor
Sayim mi:) bulasik makinesi bosalip yenileri dizilecek.. camasir attimdi bitmek uzere disari cok soguk napsam bilmiyorum.
Ev temizligi.. bizim banyolarimiz lavabo temizlikleri..
Off off zor ya...:))

Çocuklarımın eğitim hayatına katkı olsun diye girmiştim o zaman 1 tane ydi kızım şimdi 2.var onada eşimin ki olsa diyorum ama bilemiyorum işte devlet katkısını zaten en az 6 yıl kalmak şartıyla ve yüzde 30 unu alabiliyorsun en erken yoksa yatrdıgın parayı ve getirisi neyse onu alıyorsun diye biliyorum

İnsanları buna sevinir hale getirdiler herşey vergi bir evde 2 kişi çalışıyorsun sadece karın tokluğuna
Yok gercekten her sey pahali.. 2 kisi calisiyoruz iyi de maas giriyor fakat yok yani karin tokluguna bile olmuyor..
Bak fistigi bile gramla aliyorumm..

Sırf bir yerlere gelmek için birşeylere sahip olmak için eşim dışarda bende evde çok çaba sarf ediyoruz . Bunu dün daha iyi düşündüm hissettim bazen herşeyi bırakayım aman diyorum . Sonra olmaz paranıza sahip çıkman lazım sen yapmazsan eşin hiç yapamaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…