- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.301
Valla benim bi besim var özel kurumkatkılı getirici baya yuksek o nedenle ikincisine gerek duymadım. Oraya kesikeni istikrarlı sekilde kenara koyup unutabilirsen altın falan alırsınBen çıkmıştım eşimde çıkmasaydın falan dedi ama yetiştiremiyordum maaşımı zaten besim vardı 2.si anlamsız olacak yaşım 30 sizce mantıklı mı 2.bes
Al bence ya ben çok baktım ama yok daha ucuzu sen bilirsin yine deya eksiye ındım dıye almak ıstemıyorum ama sonucta bu fıyatları da bulamam tekrar belki alim dimiplantınyum degıl normal olanı
Haklosın bırakmak olmaz ama bence sen biraz uğrasıp devlete falan girmeye calış emin ol ordan burdan kısmaya calışmaktan daha fazla olacaktır getirisi. Yasın daha cok genc cocuk olmadan bi işin olsun çok rahat edersin tucecimSırf bir yerlere gelmek için birşeylere sahip olmak için eşim dışarda bende evde çok çaba sarf ediyoruz . Bunu dün daha iyi düşündüm hissettim bazen herşeyi bırakayım aman diyorum . Sonra olmaz paranıza sahip çıkman lazım sen yapmazsan eşin hiç yapamaz diyorum
Bizim de hayaller Benim bes le dunyayi gezmek icin kullanacktik esimin besini de cocuga verecektik tabi bu planlar bir iki sene öncesine kadardı o para biz emekli olasıya pul olacakÇocuklarımın eğitim hayatına katkı olsun diye girmiştim o zaman 1 tane ydi kızım şimdi 2.var onada eşimin ki olsa diyorum ama bilemiyorum işte devlet katkısını zaten en az 6 yıl kalmak şartıyla ve yüzde 30 unu alabiliyorsun en erken yoksa yatrdıgın parayı ve getirisi neyse onu alıyorsun diye biliyorum
Bunu bende biliyorum ama olmayınca olmuyor 90 üzeri almam lazım . Bende öyle aşırı ders çalışan bir insan hayatımda hiç olmadım bundan sonra da olamam zatenHaklosın bırakmak olmaz ama bence sen biraz uğrasıp devlete falan girmeye calış emin ol ordan burdan kısmaya calışmaktan daha fazla olacaktır getirisi. Yasın daha cok genc cocuk olmadan bi işin olsun çok rahat edersin tucecim
Düzenli bir çalışma ile 90 alınamayacak bir puan değil. Yaşın küçükken çocuk filan da henüz yokken bence de asılabildiğin kadar asılmalısın. Özel sektörün gidişatı iyi değilBunu bende biliyorum ama olmayınca olmuyor 90 üzeri almam lazım . Bende öyle aşırı ders çalışan bir insan hayatımda hiç olmadım bundan sonra da olamam zaten
Paylaşımlarından düzenli, istikrarlı ve azimli olduğun yorumunu çıkarttım. Bence bunuda yapabilirsin sadece biraz kendine guvenip vakit ayır, hem denemekle ne kaybedersin zaten evdesin. Burda birçok kişi yspabileceğine inanıyorBunu bende biliyorum ama olmayınca olmuyor 90 üzeri almam lazım . Bende öyle aşırı ders çalışan bir insan hayatımda hiç olmadım bundan sonra da olamam zaten
Evet düzenli istikrarlıyım o doğru da ünv hayatında çok ders çalışmak zorunda kaldım çünkü çift anadala başlamıştım. Sonra o kadar sıkıldım ki sana anlatamam şimdi elime bir kitap dahi alamıyorum üzerime geliyor resmen . Keşke başarabilsem ama çok zor biliyorum canım sıkıldı şimdi bakPaylaşımlarından düzenli, istikrarlı ve azimli olduğun yorumunu çıkarttım. Bence bunuda yapabilirsin sadece biraz kendine guvenip vakit ayır, hem denemekle ne kaybedersin zaten evdesin. Burda birçok kişi yspabileceğine inanıyor
Uygunmus fiyati şu ortamda.
Birakma tabiki. Çocuklar olup biraz da büyüdükten sonra zaten ipin ucu kacacak. Yetiştiremicez bile maaşlari.Sırf bir yerlere gelmek için birşeylere sahip olmak için eşim dışarda bende evde çok çaba sarf ediyoruz . Bunu dün daha iyi düşündüm hissettim bazen herşeyi bırakayım aman diyorum . Sonra olmaz paranıza sahip çıkman lazım sen yapmazsan eşin hiç yapamaz diyorum
Hahah o şimdi 80 bin senin oğlana 180 bin olur o pureBirakma tabiki. Çocuklar olup biraz da büyüdükten sonra zaten ipin ucu kacacak. Yetiştiremicez bile maaşlari.
Arkadasla konusuyorduk . Kızı özel unv tıp da okuyor. Yillik sadece kayit parasi 80bin.
Esime dedim senin maaş aylik unv odemesine gider benim maaşla da geçinemeyiz bile
Aynen öyle. Önceden iyi maaşimiz var diyordum simdi diyemiyorum.Yok gercekten her sey pahali.. 2 kisi calisiyoruz iyi de maas giriyor fakat yok yani karin tokluguna bile olmuyor..
Bak fistigi bile gramla aliyorumm..
Tabi canim orasini düşünmedigimi düşünmedigıni düşünmek düşündürdü beni..Hahah o şimdi 80 bin senin oğlana 180 bin olur o pure
Kaçar tl yatırıyorsunuz?Bizim de hayaller Benim bes le dunyayi gezmek icin kullanacktik esimin besini de cocuga verecektik tabi bu planlar bir iki sene öncesine kadardı o para biz emekli olasıya pul olacak
Hahahhaa pureeeeeTabi canim orasini düşünmedigimi düşünmedigıni düşünmek düşündürdü beni..
Hadi çöz bakem
Aynen canim.. ev araba olsa neyse bos yere oduyoruz iste.. elde bisiy de yok..:/Aynen öyle. Önceden iyi maaşimiz var diyordum simdi diyemiyorum.
Şu kötü borclar bitseydi rahatlicaz biraz.
İnan evin arabanin borcu gözüme hic batmiyor hatta oderken mutlu oluyorum. Sonunda birseylerin sahibi olacagiz diye.
Ama kötü borclar sinir ediyor
Sağlik olsun. Siz elinizden geleni yapin.Aynen canim.. ev araba olsa neyse bos yere oduyoruz iste.. elde bisiy de yok..:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?