Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben çıkmıştım eşimde çıkmasaydın falan dedi ama yetiştiremiyordum maaşımı zaten besim vardı 2.si anlamsız olacak yaşım 30 sizce mantıklı mı 2.bes
Valla benim bi besim var özel kurumkatkılı getirici baya yuksek o nedenle ikincisine gerek duymadım. Oraya kesikeni istikrarlı sekilde kenara koyup unutabilirsen altın falan alırsın

Haklosın bırakmak olmaz ama bence sen biraz uğrasıp devlete falan girmeye calış emin ol ordan burdan kısmaya calışmaktan daha fazla olacaktır getirisi. Yasın daha cok genc cocuk olmadan bi işin olsun çok rahat edersin tucecim

Bizim de hayaller Benim bes le dunyayi gezmek icin kullanacktik esimin besini de cocuga verecektik tabi bu planlar bir iki sene öncesine kadardı o para biz emekli olasıya pul olacak

Bunu bende biliyorum ama olmayınca olmuyor 90 üzeri almam lazım . Bende öyle aşırı ders çalışan bir insan hayatımda hiç olmadım bundan sonra da olamam zaten

Bunu bende biliyorum ama olmayınca olmuyor 90 üzeri almam lazım . Bende öyle aşırı ders çalışan bir insan hayatımda hiç olmadım bundan sonra da olamam zaten
Düzenli bir çalışma ile 90 alınamayacak bir puan değil. Yaşın küçükken çocuk filan da henüz yokken bence de asılabildiğin kadar asılmalısın. Özel sektörün gidişatı iyi değil

Paylaşımlarından düzenli, istikrarlı ve azimli olduğun yorumunu çıkarttım. Bence bunuda yapabilirsin sadece biraz kendine guvenip vakit ayır, hem denemekle ne kaybedersin zaten evdesin. Burda birçok kişi yspabileceğine inanıyor

Evet düzenli istikrarlıyım o doğru da ünv hayatında çok ders çalışmak zorunda kaldım çünkü çift anadala başlamıştım. Sonra o kadar sıkıldım ki sana anlatamam şimdi elime bir kitap dahi alamıyorum üzerime geliyor resmen . Keşke başarabilsem ama çok zor biliyorum canım sıkıldı şimdi bak

Bulasiklari hallettim.. camasirlari astim disari ama buz gibi en azindan nemi alir heralde ondan sonra iceri alirim.. yenileri attim.. onlari da iceri asarim...
Yemek dunden var yayla corbasi ve patatesti mercimek yemegi ogle yemegi olarak yeriz aksama ne yeriz bilmiyorum
Yarin icin mezeler yapacagiz...
Esim supurcek ben de tozlari alirim.. yarin is var ama erken cikariz muhtemelen..

Birakma tabiki. Çocuklar olup biraz da büyüdükten sonra zaten ipin ucu kacacak. Yetiştiremicez bile maaşlari.
Arkadasla konusuyorduk . Kızı özel unv tıp da okuyor. Yillik sadece kayit parasi 80bin.
Esime dedim senin maaş aylik unv odemesine gider benim maaşla da geçinemeyiz bile

En azindan cocuklar buyüyene kadar ev araba ve birazda birikim olayini halledip ,olasi durumlara hazirlikli olmaliyiz.
Ben oglumun tıp okumasini istiyorum ve bunun icinde imkanlarimi zorlayacagim. Oldu ki puani yetmedi ve cok istekli ,bu durumda ozel unv okutmak girecek devreye ve ciddi paralar gidecek

Hahah o şimdi 80 bin senin oğlana 180 bin olur o pure

Yok gercekten her sey pahali.. 2 kisi calisiyoruz iyi de maas giriyor fakat yok yani karin tokluguna bile olmuyor..
Bak fistigi bile gramla aliyorumm..
Aynen öyle. Önceden iyi maaşimiz var diyordum simdi diyemiyorum.
Şu kötü borclar bitseydi rahatlicaz biraz.
İnan evin arabanin borcu gözüme hic batmiyor hatta oderken mutlu oluyorum. Sonunda birseylerin sahibi olacagiz diye.
Ama kötü borclar sinir ediyor

Bankaci kadinin zoruyla bi bes açtirmistim. Aylik 250 tl ödemeli.
Sonra birikim yapmaya karar verdim elimde hic param yoktu. Gidip besi bozdurdum 1700 gibi bi param birikmisti.
Onunla hemen grm altin aldim ve birikime başlamistim.
Sonra otomatik bes yaptilar. Ondan da ayrildim. Altin biriktirmeye devam ediyorm

Aynen canim.. ev araba olsa neyse bos yere oduyoruz iste.. elde bisiy de yok..:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…