- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.321
Anladım, ya kusura bakma canın sıkılsın diye soylemedim. Yapabileceğini soyleyenler olursa heveslenirsin diye dedimEvet düzenli istikrarlıyım o doğru da ünv hayatında çok ders çalışmak zorunda kaldım çünkü çift anadala başlamıştım. Sonra o kadar sıkıldım ki sana anlatamam şimdi elime bir kitap dahi alamıyorum üzerime geliyor resmen . Keşke başarabilsem ama çok zor biliyorum canım sıkıldı şimdi bak
Canımsın aman boşver yaAnladım, ya kusura bakma canın sıkılsın diye soylemedim. Yapabileceğini soyleyenler olursa heveslenirsin diye dedimbak bide çift anadalın varmış, yani biz sıradan insanlar hep aynı yollardan geçti gözünde büyütme. Hayırlısı olsun hakkında
Az az atabiliyorum iste kendi kuş maasimdan.. oyle saglik olsun..Sağlik olsun. Siz elinizden geleni yapin.
Canim aylik köseye hicbirsey atamiyor musun
Okuyan cocuk var miAz az atabiliyorum iste kendi kuş maasimdan.. oyle saglik olsun..
Ikramiyem var onu da ellemeden atayim diyorum altina.
Kuzum var 4e gidiyor.Okuyan cocuk var mi
Yok ya kesin sen güzel birikim yapıyorsundurAz az atabiliyorum iste kendi kuş maasimdan.. oyle saglik olsun..
Ikramiyem var onu da ellemeden atayim diyorum altina.
Ahahah nerden cikardin kuzum:)Yok ya kesin sen güzel birikim yapıyorsundur
Ne zaman bitecek malum borclar. Bizimki nisan da. Digeri 2020 nisandaAhahah nerden cikardin kuzum:)
Beni bana biraksalar epey birikimim olurdu da purenin dedigi kotu borclar bizi bitirdi canim...
Tsm bi çelişki öyleyse. Bazi ekonomistleri de takip ediyorum. Onlar da tam tersini söylüyorlar.Altinla ilgili 2019 beklentisini okudum haberde rekorlar beklenmiyor 200-225 bandinda olacak diyor 200-210 arasinda altin alinabilir diyor benim 245 den bile var 235 230 dan da aldim banada nedense altin yukselmeyecekmis gibi geliyor devletin altin almaya ozendiren haberlerinide gorunce iyice inanmaya basladim
2021 gorunuyor canim..Ne zaman bitecek malum borclar. Bizimki nisan da. Digeri 2020 nisanda
Evet herkes 2019 un kotu gecegine dair ortak noktada hem fikir..Tsm bi çelişki öyleyse. Bazi ekonomistleri de takip ediyorum. Onlar da tam tersini söylüyorlar.
Özellikle kriz olacagi üzerine okudugum yazilar ürkütüyor beni.
Evet şuan bile epey fazla işten çikarilmalar var. Firsat buldukca arkadaslarla sohbet ediyorum. Farkli meslek dallarindan insanlarla sohbet firsatim olunca soruyorum piyasayi.Evet herkes 2019 un kotu gecegine dair ortak noktada hem fikir..
Sirket olarak da nisan sonrasini goremiyoruz... hakkimizda hayirlisi bakalim..
Yani bir de oylesi var..Evet şuan bile epey fazla işten çikarilmalar var. Firsat buldukca arkadaslarla sohbet ediyorum. Farkli meslek dallarindan insanlarla sohbet firsatim olunca soruyorum piyasayi.
Ayrica akrabalarimizin bir kismi da özel seektör çalisani. İsten cikarilmaktan korkuyorlar ki bir ikisi de cikarilmis boştalar.
En guzel örnek benim okul. 2 arkadaşim eşinde ayrildi . Adam çalismiyor arti birde siddet uyguluyormuş. Saygi hic yokmus.
Öyle hissetmiştim yaAhahah nerden cikardin kuzum:)
Beni bana biraksalar epey birikimim olurdu da purenin dedigi kotu borclar bizi bitirdi canim...
Galiba ayni yaziyi biraz once bende okudum.Altinla ilgili 2019 beklentisini okudum haberde rekorlar beklenmiyor 200-225 bandinda olacak diyor 200-210 arasinda altin alinabilir diyor benim 245 den bile var 235 230 dan da aldim banada nedense altin yukselmeyecekmis gibi geliyor devletin altin almaya ozendiren haberlerinide gorunce iyice inanmaya basladim
Benim de pıhtılaşma sorunum ve bir düşüğüm var . Puhtılaşma heterozigot her 10 kadından 3ünde varmış. Homozigot ve faktör v olan daha zor pıhtılaşma değeriymiş.Gebelik düşünen arkadaslar kan pıhtılaşmasını konuşmuşsunuz, bende bi arkadasımın ısrarı ile testi doktoruma rica edip yaptırdım ve gercekten pıhtılaşma çıktı gebelik boyunca hergün iğne kullandım. Üstelik düşüğüm falan yoktu yani, devlette bunu sanırım 3düşükten sonra yapıyorlarmış çünkü test biraz pahalı. İmkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?