Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anladım, ya kusura bakma canın sıkılsın diye soylemedim. Yapabileceğini soyleyenler olursa heveslenirsin diye dedim bak bide çift anadalın varmış, yani biz sıradan insanlar hep aynı yollardan geçti gözünde büyütme. Hayırlısı olsun hakkında

Canımsın aman boşver ya

Altinla ilgili 2019 beklentisini okudum haberde rekorlar beklenmiyor 200-225 bandinda olacak diyor 200-210 arasinda altin alinabilir diyor benim 245 den bile var 235 230 dan da aldim banada nedense altin yukselmeyecekmis gibi geliyor devletin altin almaya ozendiren haberlerinide gorunce iyice inanmaya basladim

Tsm bi çelişki öyleyse. Bazi ekonomistleri de takip ediyorum. Onlar da tam tersini söylüyorlar.
Özellikle kriz olacagi üzerine okudugum yazilar ürkütüyor beni.

Tsm bi çelişki öyleyse. Bazi ekonomistleri de takip ediyorum. Onlar da tam tersini söylüyorlar.
Özellikle kriz olacagi üzerine okudugum yazilar ürkütüyor beni.
Evet herkes 2019 un kotu gecegine dair ortak noktada hem fikir..
Sirket olarak da nisan sonrasini goremiyoruz... hakkimizda hayirlisi bakalim..

Evet herkes 2019 un kotu gecegine dair ortak noktada hem fikir..
Sirket olarak da nisan sonrasini goremiyoruz... hakkimizda hayirlisi bakalim..
Evet şuan bile epey fazla işten çikarilmalar var. Firsat buldukca arkadaslarla sohbet ediyorum. Farkli meslek dallarindan insanlarla sohbet firsatim olunca soruyorum piyasayi.
Ayrica akrabalarimizin bir kismi da özel seektör çalisani. İsten cikarilmaktan korkuyorlar ki bir ikisi de cikarilmis boştalar.
En guzel örnek benim okul. 2 arkadaşim eşinde ayrildi . Adam çalismiyor arti birde siddet uyguluyormuş. Saygi hic yokmus.

Yani bir de oylesi var..
Fertler de dertler de cesit cesit..
Ben cok kotu durumda degilim yagimda kavrulmaya calisiyorum iste..
Rabbim iyi gunler gostersin...2019 guzel olsun hepimiz icin...

Galiba ayni yaziyi biraz once bende okudum.
Normalde bu yil 160-170 seviyelerinde olmali fakat dolar kuru yukseldigi icin 280i buldu diyor. (Yalniz 280 oldugunu hatirlamiyorum ben)
2019 da 220 civari seyreder demis.

Benim de pıhtılaşma sorunum ve bir düşüğüm var . Puhtılaşma heterozigot her 10 kadından 3ünde varmış. Homozigot ve faktör v olan daha zor pıhtılaşma değeriymiş.

Bende önce muhasebe okudum sonra işletmeye geçiş yaptım okulu bitirmeden kpss kursuna gittim önlisansdan yerleştim 1 sene sonra okulu bitirdim bu yıl eşimle berber tekrar okuyalım dedik açıköğretimden adalet okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…