Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen yıla kadar her ay düzenli kuruyemiş alışverişi yapardım bu yıl çok nadir alıyorum abimle annem almış ceviz kabak çekirdeği normal çekirdek falan arada üzüm badem aldım öyle idare ettim eşimde bende çalışıyoruz kredileri izn bitmesine 6 ay var sonra bişey çıkmazsa biraz rahatlarız allah tek maaşla geçinenler yardım etsin

Biraz evvel avm de benim hayatımı paramızı filan merak eden komşu ile karşılaştık . Onlar da arabalarını satmışlardı birkaç ay oldu ve almadılar yenisini masraf çıkardığını söyleyip satmışlardı . Bizde tam otoparka girerken karşılaştık maşallah arabaları yok ama şu karlı soğuk günde bebekleri Bebek arabasında devletin arabası ile avm de gezmeye gelmişler . Eşim devletin arabası ile geziyorlar sonra biz arabayı sattık oh masraf bitti diye sana hava atıyor demişti inanmamıştım cidden öyleymiş tabi masraf biter kasgo sigorta vergi lastik benzin hepsi bitti devletin arabayla gez millete hava at pesss

katılıyorum tucecım malesef bizim kurumda da yapıyolar

Iyi akşamlar kızlar, tuce_tuce o bulduğun toz karbonat olabilir mi acaba, bakkaldan aldığımı hatırlıyorum küçükken,
Resmi arabanın özel işlerde kullanılması beni de kızdırır hep.
Kahvaltıdan sonra arkadaşa kahve içmeye gittik,
Tepsi kebabı, pirinç pilavı, portakallı kek yaptım, yoğurt turp yedik..yarına da kaldı yemeklerden.
Biriken konserve kavanozlarını ayırdim koliye koydum, köye götürecem, yer açıldı dolapta epey.
Eksiklerim var baya mutfakta, sıvıyağ un, kırmızı mercimek, yumurta, şeker, tuz,peynir poşet olayı başlamadan yarın alayım bari

karnonat mı diye baktım ama değildi ya bilmem artık attım gitti ama aklımda kaldı

Çok ayıp yaptıkları tuçe insanların hakkına giriyorlar araba onların özel işi için tahsis edilmemiştir ama arsızlık yapıp kullanıyorlar demekki çay demledi eşim bende tava böreği yaptım çok pratikmiş netten baktım tavsiye ederim

Aynen şeytan diyor şikayet et ama kimi kime edeceksin oda var . Bana sürekli ya klima almıyormuşsunuz diyip duruyor bende ona eee araba almıyormuşsunuz diyeceğim her gördüğümde

Aynen şeytan diyor şikayet et ama kimi kime edeceksin oda var . Bana sürekli ya klima almıyormuşsunuz diyip duruyor bende ona eee araba almıyormuşsunuz diyeceğim her gördüğümde
Nefret ediyorum sürekli şunu al bunu al diyenlerden o yüzden artık öyle diyenlere borcumuz var alacak kadar elimiz rahat değil diyorum

Nefret ediyorum sürekli şunu al bunu al diyenlerden o yüzden artık öyle diyenlere borcumuz var alacak kadar elimiz rahat değil diyorum
Seninle aynı düşüncedeyim. Ben kredi ödüyorum evim var ayrıca burada birde kira ödüyorum . O ev kredisi filan ödemiyor konuşuyor boş boş

Ayyy burayada kar yağdı hemen kesildi ama eşimde üzülüyor ki kar kesildi diye kesin kardan adam yapacaktık kesilmeseydi akşam kavurma salata ayran filan yedik haftalık menüyü yeniden gözden geçirdim . Eşim yarın yine nöbetçi . Salı sabah gelecek biraz uyur sonra alışveriş yapacağız misafir gelecek Perşembe günü eşim Cuma yine nöbetçi Cumartesi balık yapacağız ama cinsi hakkında anlaşmazlık içindeyiz mercan almak istiyormuş ben yemem kendine al ben başka balık istiyorum dedim zorluyor ye sende diye

Mercan güzel canim ye mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…