- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.361
Az kaldiÇocuk uyudu bende yatarım birazdan yarın mesai Salı tatılşafak 17
Onun derdi benim klimam hahahahEvini almissin lüks arabani almissin. Bos boş konusmasin.
Ay çok az kalmış maşallah ya allah kavuştursunÇocuk uyudu bende yatarım birazdan yarın mesai Salı tatılşafak 17
huhuu ben de aynen beklıyorumHuhuhuhu, Aralık bildirimi yapamadım
3 gr, bir engellendım ıs yogundu vs hafta sonu kosturması. Bız tatılız buarada cuma gununden bagladı lar bu haftayı cok guzel oldu.
Sabırsızlıkla sabah olsun mugeyı canlı canlı vaktinde ızlıyeyım diye bekliyorum
Aaaa bende izleyeceğimHuhuhuhu, Aralık bildirimi yapamadım
3 gr, bir engellendım ıs yogundu vs hafta sonu kosturması. Bız tatılız buarada cuma gununden bagladı lar bu haftayı cok guzel oldu.
Sabırsızlıkla sabah olsun mugeyı canlı canlı vaktinde ızlıyeyım diye bekliyorum
Ayyy burayada kar yağdı hemen kesildi ama eşimde üzülüyor ki kar kesildi diye kesin kardan adam yapacaktık kesilmeseydiakşam kavurma salata ayran filan yedik haftalık menüyü yeniden gözden geçirdim . Eşim yarın yine nöbetçi . Salı sabah gelecek biraz uyur sonra alışveriş yapacağız misafir gelecek Perşembe günü eşim Cuma yine nöbetçi Cumartesi balık yapacağız ama cinsi hakkında anlaşmazlık içindeyiz mercan almak istiyormuş ben yemem kendine al ben başka balık istiyorum dedim zorluyor ye sende diye
Bu aileye kafayı bende taktım ya onları sallayıp siz manyakmısınız diye bagırasım geliyor ya, sabaha bakalım ne sacmalayacaklarhuhuu ben de aynen beklıyorumraporluyum haftaya ıs bası ınsAllah ıse gırınce özlicem mugecımı ama oglen bakıyorum arada
kocası öldürdü zaten net belli her sey bunlara acıyorum ben ya hıpnoz olmuslar resmen, adamın karısına yalan makınası dıyolar ya cok güldümBu aileye kafayı bende taktım ya onları sallayıp siz manyakmısınız diye bagırasım geliyor ya, sabaha bakalım ne sacmalayacaklar
Yeteneği ve İsteği tıp olursa okuması güzel ancak her şehire açılan üniversite ve tıp fakülteleri ile tıp eğitimindeki kalite de düştü. Onu geçtim şu an tıp mezunları pratisyen hekim olarak herhangş bir sınava tabi olmaksızın atanabiliyorlar ancak bu durum gelecekte böyle olmayacak malesef. Ciddi anlamda zor ve meşakkatli bir alan gönülden istemedikçe asla çekilmez.En azindan cocuklar buyüyene kadar ev araba ve birazda birikim olayini halledip ,olasi durumlara hazirlikli olmaliyiz.
Ben oglumun tıp okumasini istiyorum ve bunun icinde imkanlarimi zorlayacagim. Oldu ki puani yetmedi ve cok istekli ,bu durumda ozel unv okutmak girecek devreye ve ciddi paralar gidecek
Bizimki cüzi miktar 250 şer lira yatırıyoruzKaçar tl yatırıyorsunuz?
Tuce ben böyle yapanlardan daha farklı şekilde çıkacağına inanıyorum. Çıktığını göremesen bile bizler ahiret inancı olan insanlarız, Allah ın en affetmediği şey kul hakkı. Ne diyor ; karşıma kul hakkı ile çıkmayın. Orda tüyü bitmemiş yetimin bile hakkı var.Biraz evvel avm de benim hayatımı paramızı filan merak eden komşu ile karşılaştık . Onlar da arabalarını satmışlardı birkaç ay oldu ve almadılar yenisini masraf çıkardığını söyleyip satmışlardı . Bizde tam otoparka girerken karşılaştık maşallah arabaları yok ama şu karlı soğuk günde bebekleri Bebek arabasında devletin arabası ile avm de gezmeye gelmişler . Eşim devletin arabası ile geziyorlar sonra biz arabayı sattık oh masraf bitti diye sana hava atıyor demişti inanmamıştım cidden öyleymiştabi masraf biter kasgo sigorta vergi lastik benzin hepsi bitti devletin arabayla gez millete hava at pesss
Yok sen direk resmî hizmete mahsus araç sana mahsus olmuş de. O arsız ise sen de ona lafını söyle. Hatta direk utanmıyor musun de diyecem de böyleleri arsız olurlar. Kafa “devletin malı deniz yemeyen keriz” dir Allah bilir.Aynen şeytan diyor şikayet et ama kimi kime edeceksin oda var . Bana sürekli ya klima almıyormuşsunuz diyip duruyor bende ona eee araba almıyormuşsunuz diyeceğim her gördüğümde
Kafa nerede onu çözemedim de hiç öyle millete laf yapıştıran özellerini merak eden filan bir tip değilim . Ama bunu özellikle iğneleyici şeyler söyleyeceğim sırf devletin arabasına biniyor diye benim cebimdeki paramı takip ediyor diye . Mesela birşey alıyorlar tamam mı internetten adam kargoyu iş yerine istiyor Kargo geliyor gün içinde buda kargoyu eve getiriyor arabayla sonra işe geri dönüyor Kargo 4 saat sonra eve gelse olmuyor sanki tövbe tövbe . Bir sorun yüzünde modemimiz yanmıştı aynı olay onlarda da olmuş meğer internet şirketinden adam eve geliyor diye adam da izin alıp eve geldi . Aynı adam bizim eve de aynı anda geldi ama benim kocam izin alıp eve gelmedi ki tugay eve 700 metre ileride . Onların şube kaç km ilerde meselaYok sen direk resmî hizmete mahsus araç sana mahsus olmuş de. O arsız ise sen de ona lafını söyle. Hatta direk utanmıyor musun de diyecem de böyleleri arsız olurlar. Kafa “devletin malı deniz yemeyen keriz” dir Allah bilir.
Gunaydınlar. Bu sabah gune 5 te basladık elim ayagım tutmuyor birde gec yattım tamam olduk sımdı. Buyugu okula yolladım evi topladım ufaklıgı yedirdim yatırdım tekrar geriye, kahvaltı ettim mutfagı toplayıp camasır asacağım ah hayat kosturması iste.kocası öldürdü zaten net belli her sey bunlara acıyorum ben ya hıpnoz olmuslar resmen, adamın karısına yalan makınası dıyolar ya cok güldüm
GunaydinBu aileye kafayı bende taktım ya onları sallayıp siz manyakmısınız diye bagırasım geliyor ya, sabaha bakalım ne sacmalayacaklar
Kac gorunuyor altin?günaydın hesabımda 1000 liram var gram almadım bekliyorum geçen hafta izinliydim birsürü iş birikmiş onlarla uğraşıyorum
evet enıste yani bnce bu adam bunları 3harfli falan vs seylerle hurafelerle korkuttu zaten kıme kızdıysa dövüp aç bırakıyomus bunlarda bıze yapar dıye korkuyolar adam bıde kadının 5evi varmıs cesıtlı bahanelerle bızı oldurcekler falan dıyıp arabada yasamaya yonlendırmıs bunların evlerini de kendı ustune gecırmıs cocuklarını falan sosyal hızmet almıs adam ıgne batırıyo dıye cocuklara, hepsı buyulenmıs gbı oyle duruyolarGunaydınlar. Bu sabah gune 5 te basladık elim ayagım tutmuyor birde gec yattım tamam olduk sımdı. Buyugu okula yolladım evi topladım ufaklıgı yedirdim yatırdım tekrar geriye, kahvaltı ettim mutfagı toplayıp camasır asacağım ah hayat kosturması iste.
Kımın esi oldurmus diyorsun buarada enıste dımı olduren peki ailenın nesi var niye bu kadar garipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?