- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.381
işbankasını kullanıyorum 217,19Kac gorunuyor altin?
Kolay gelsin sana da.
Allah hayirli kiraci versin canim sizi zor duruma dusurmus ama cikar ondan bunun bedeli ...Bugün eve gittim çilingir ile kapıyı açtım hıc eşya yok camlar tepeden açık elektrik gaz kapatılmamış.Haneye tecavuzden mahkemelık olmayız ıns. Eşim izne gelene kadar elektrik gaz kapatılmazsa dılekce verıp kıracı kaçtı haber alınamıyor deyıp kestırecegız.2aylık 270tl borcu varmış güvence bedelinden kesılır dedıler parası.Kiracı ne dertmıs insana ya çok yıprandık 2oldu aynı şey oluyor.karsı komşuya ucuz ev buldum oraya taşınıyorum demiş.Boya badana yaptırırız esım gelınce kurumsal bır emlakçıyı verıp sadece memur şartı koşacağız.250 tl aidat borcu varmış dün eşim yatırdı yazında 500tl yatırdık adam hem bedava oturdu 3ay hemde tüm aidatları bız odedık haram olsun ama hakkımı helal etmıyorum.
Biz alamiyoruz bile kuruyemis falan... Eski alisveris listelerime bakiyorum bir de simdikilere... 5-6 kalem e kadar dusurdum artik... 4 ay kaldi bitecek kredimiz (360 TL) insallah baska bir sey cikmaz da biz de rahatlariz :)Tabiki. Gün gectikce hayat kalitemiz düşüyor.
Ekonomi finanns topiklerinde gecmis yillarda insanlar daha cok kuruyemis alirlardi veya daha cok et alirlardi.
Simdi dikkat ediyorum fiyatlar yüzünden kuruyemis vs alirken biraz düşünuyoruz.
Yaaa ben de cok sevdim hamilelik donemini :)Çok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
İlikli kemikler eskiden ucrersiz veriliyordu. En saglikli seylerden oldugunu dusunuyorum. Simdi 5 TL ye veriyor kasaplar. Ucretsiz veren cok az.kesinlikle katılıyorum şu fiyatlar düşmezse sağlık sorunları artar bu gidişle
Buzluğa poğaça atmayı Ben de çok istiyorum ama dondurup çözülünce hep bir koku oluyor bir değişiyor yapisi o kokuyu nasıl engelliyorsun canım?Selam iyi akşamlar kızlarDizi izleyerek mutfak dolaplarımı boşaltıp güzelce sildim içime çok sinsi. Stokları kontrol ettim kışlık şeylerim hep azalmaya başladı üf 10 tane yarım kg kavanoz domates konservesi kalmış skandal valla daha ne oldu ki kışın ortasındayız. Nevresim değişti yatak örtümü çıkartım pikeli takım kalktı. Bazanın altına baktım düzenlenecek birşey var mı diye . Buzluğu düzenledim acil kek poğaça yapmam lazım buzluk için daraldım mı ne biraz
Bilmem bizde öyle olmuyor ya belki çift buzdolabı poşetine koyup deneyebilirsinizBuzluğa poğaça atmayı Ben de çok istiyorum ama dondurup çözülünce hep bir koku oluyor bir değişiyor yapisi o kokuyu nasıl engelliyorsun canım?
Ben de dun d.gaz faturasini hesapladim.Doğalgaz ve elektrik için yüzde 10 diyorlardı
Bir yaptığım da öyle deneyeyim bari teşekkür ederimBilmem bizde öyle olmuyor ya belki çift buzdolabı poşetine koyup deneyebilirsiniz
AynenKesinlikle bitmiyor mutlaka yapacak bir sey cikiyor o yuzden kendi adima konusuyorum sagi solu kurcalamamak gerekiyor
En sevmediğim iş banyo temizliğidir ya. bulaşık makinesini doldurup boşaltmayi çok severim meselaSayim mi:) bulasik makinesi bosalip yenileri dizilecek.. camasir attimdi bitmek uzere disari cok soguk napsam bilmiyorum.
Ev temizligi.. bizim banyolarimiz lavabo temizlikleri..
Off off zor ya...:))
Rica ediyorumBir yaptığım da öyle deneyeyim bari teşekkür ederim
Ben de onu hic sevmem canim yaa.. banyolarimiz derken dus almaktan bahsettinmdi lavabo ve klozet temizligiydi benim dedigim..:)En sevmediğim iş banyo temizliğidir ya. bulaşık makinesini doldurup boşaltmayi çok severim mesela
mutlu yıllar canım 2019 da guzel haberlerini beklıyorumHerkese musmutlu bir 2019 diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?