Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah hayirli kiraci versin canim sizi zor duruma dusurmus ama cikar ondan bunun bedeli ...

Biz alamiyoruz bile kuruyemis falan... Eski alisveris listelerime bakiyorum bir de simdikilere... 5-6 kalem e kadar dusurdum artik... 4 ay kaldi bitecek kredimiz (360 TL) insallah baska bir sey cikmaz da biz de rahatlariz :)

Çok güzel bir dönem hamilelik donemi canım çok seviyorum o yüzden 3 tane doğurdum hepsi sezeryan olmasaydı 4. De düşünürüm
Yaaa ben de cok sevdim hamilelik donemini :)
Simdi bile yatinca elim karnima gidiyor hareket bekliyor :) bazen kucuk bi kipirti hissediyorum cok mutlu oluyorum yavrumu hissetmeyi ozledim :)

Az evvel bir dolandırıcı ile telefonda kavga ettim ay çok kötü oldum kendime gelemiyorum . Eşim nöbetçi ya bugün bende yatakta öyle birşeyler izliyorum uyumuşum . Telefona kalktım 0850 li bi numara açtım bana diyor ki internetinizin süresi olmuş 15 gündür Zamlı ücretten yararlanıyorsunuz diye . Sinirlendim bende neden haber vermiyorsunuz diye oda vermişiz aranmışınız mesaj atılmış diyor hayır dedim. Adil kullanım kotası artık kalktı ve 2 katı fatura ödeyeceksiniz dedi bana . Bende saçmalamayın devletin verdiği hak o zaman ben istemiyorum filan dedim bana diyor ki ana haberlerde bile var bu durum görmediniz mi ? Bana diyor ki Türk Telekom , Vodafone, Turkcell ortak merkezinden arıyorum size kampanya anlatacağım sizde birisini tercih edeceksiniz dedi . Bende olur mu öyle saçma şey öyle bir merkez niye olsun filan dedim .Bu sefer beni tehdit etmeye başladı. İşte 2 katı ödeyeceksiniz işlem yapılmayacak filan diye . Böyle böyle konuşma gitti sinirlendim kavga ettim kapattım. Türk Telekom’u aradım anlattım durumu onlar da dolandırıcılar dediler benim sözleşmem 2019 Aralık’ta bitiyormuş . Ben liseden mezun olduktan sonra üniversite sınav sonucumu beklerken Türk Telekom’da çalışmıştım sonra 3 yaz yine yaz tatillerinde abone merkezinde çalıştım o yüzden böyle birşeyin olamayacağına aşinaydım ama o an uyku sersemi iyice sinirlendim bu ara dolandıcılar dadandı bize ya allah korusun

Buzluğa poğaça atmayı Ben de çok istiyorum ama dondurup çözülünce hep bir koku oluyor bir değişiyor yapisi o kokuyu nasıl engelliyorsun canım?

Buzluğa poğaça atmayı Ben de çok istiyorum ama dondurup çözülünce hep bir koku oluyor bir değişiyor yapisi o kokuyu nasıl engelliyorsun canım?
Bilmem bizde öyle olmuyor ya belki çift buzdolabı poşetine koyup deneyebilirsiniz

Doğalgaz ve elektrik için yüzde 10 diyorlardı
Ben de dun d.gaz faturasini hesapladim.
Evim 2+1 kucuk bi oda var kisin Normalde biz o odada kalıyoruz tasarruf için salonumuzu kapatıyoruz bu sene çocuk olduğu için geçen ay salonda kalmıştık gelen giden falan anca sığıyoruz diye doğalgaz faturamız 235 lira gelmişti bu ay Küçük odaya geçtik Sığma konusunda sorun yaşıyoruz Evet ama hesaplarıma göre doğalgaz faturamız 165 lira şu an küçük oda bizim için daha karlı oluyor misafir gelmediği sürece.

Kızlar Bu arada gereksiz büyük harf falan oluyor ya onları ben sesle yazdırdığım için oluyor Kusura bakmayın artık :)

Sayim mi:) bulasik makinesi bosalip yenileri dizilecek.. camasir attimdi bitmek uzere disari cok soguk napsam bilmiyorum.
Ev temizligi.. bizim banyolarimiz lavabo temizlikleri..
Off off zor ya...:))
En sevmediğim iş banyo temizliğidir ya. bulaşık makinesini doldurup boşaltmayi çok severim mesela

çok uykum var alıştım tabi 1 haftadır evde yatmaya sersem gibiyim nerelerdesiniz kızlar herkes yogun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…