- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.401
Insallah canim sagolHerkese musmutlu bir 2019 diliyorum
Ay ne iyi yapmışsınEşim olmadan tadı yok bu gecenın ama canı sağolsun sağlıklı olalım yeter oğlumla bırlıkteyım buna şükürBugün 15gr altın aldım 2018 in son bırıkımı dünde 530dolar almıştım Allah bereket versin Sağlıklı olalım sevdiklerimizle bırlıkte olalım 2019da da güzel birikimle nasip olsun ıns Oğlana küçük bir pasta aldım 30tl ye çok sevındı mum fln üfledi oynuyoruz bakalım
Amin inşallah önce sağlık huzur mutluluk helal bol kazanç versinHanımlar hepinize mutlu yıllar2019 sağlık,huzur,bereket getirsin ins. Kimin ne dileği varsa Allah hepinizin kalbine göre versin
Asker eşleri yalnızAy ne iyi yapmışsınbende temizlik yaptım poaça pişirdim evde yanlızım eşim nöbetçi
Olsun vatan sağ olsun başka çaremiz yok kiAsker eşleri yalnız
Güle güle kullan canım bende 5yıldır var çok memnunum kışları fln kurtarıcım oluyor.İhştyac olan birseyden kısmak ztn bana mantıklı gelmiyor iyi yapmışsın bol bol kurutursun artıkHerkese iyi seneler dilerim2019a saatler kala iyi borç yaptım 3700tlcik kurutma makinası aldım ihtiyacım vardı mutluyum!
Ben 30 oldum2019dan günaydin herkese.
Akşam guzel gecti benim eglendik.
Zor uyandikhala uykum var.
1 yâş daha yaşlandik bakalim
Benim hergun harcamalı gecıyorDün biraz harcamali gecti ama olsundu
Eşim stresini atsin hem adamcagiz 6 ay yanii
Bügün bakarim bütçeye
Volvoyu nezaman alıyorsunuz canımDün biraz harcamali gecti ama olsundu
Eşim stresini atsin hem adamcagiz 6 ay yanii
Bügün bakarim bütçeye
Tesekkur ederim canım nezanandır aklımda yerini ayarlayamıyordum, beni rahatlatacagını dusunuyorum. Valla benim için vakit herseyden daha değerli; yemeği düdüklü-fırın yapsın, camasırı bulaşığı makinalar yıkayıp kurutsun, suyu neacilinde caycı ısıtsın ki bende kızlarımla oynayımGüle güle kullan canım bende 5yıldır var çok memnunum kışları fln kurtarıcım oluyor.İhştyac olan birseyden kısmak ztn bana mantıklı gelmiyor iyi yapmışsın bol bol kurutursun artık
Ayda 1 depo benzin yetiyor mu.. çok sanslısınız gercekten. Bizdede tavuksuyuna tarhana, lahana sarma, salata, yogurt, elmalı tart varİyi yıllar olsun inşallah sağlıklı mutlu huzurluBugün alışveriş yapacağız biraz 1 de yarım altın alacağım . Sabah eşim 50 tl benzin aldı . Normalde ayda bir kere alıyoruz ve yetiyordu .fakat misafirlerimiz vardı şehir dışına gidip geldiğimiz için yeterli gelmez diye biraz takviye yaptık . Alışveriş listesi yaptım ona göre eksiklerimizi alacağız . Aralık maaşı ile 1 tam altın almış oldum . Bir tane de gram alacaktım ama baktım biraz sıkışacağız ondan vazgeçtik . Ayrıca da eksi hesabı kapatmak için 500 tl daha hesapta bırakmış oldum . Akşama nohut, pilav , çorba, salata yoğurt . Elmalı kurabiye var . Nohutu pişirdim pirinç ıslattım. Alışveriş dönüşü kek ve Elmalı kurabiye yapacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?