- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.421
Birikimin guzel masallah canim. Halbuki epey de lüks harcamalarin var.Merhaba kizlar..
2019 herkesin gonlundekinden de ote guzel gecsin
Benim icin yeni motivasyon yeni heyecan yeni baslangic demek. Ztn baslangiclar icin beklemedeyim..
Dun aksam brz motivasyonum dussede sonra toparladim. Allah bana her konuda ayni dusundugum catismadigim bir es ve aile verdiyse daha ne isterim. Bana dusen sabir ve calismak.
Esimin geliri son bir kac ayda cok artti. Dun 1 yarim daha aldim. 15 araliktan bu yana 45 dolar 35 euro 1 yarim 2 gr altin aldim 1 gr hediye gidecek ve birikim kaleminde degil.
Carsamba gunu 2 gr yada 1 ceyrek daha alacagim.
Dun aksam aldigim notlardan baktim 2018 basinda yazdigim hedeflerin bir kismi tutmus bir kismi tutmamis. Tutanlari arttirdim digerlerini dusurdum. Daha direncli olmaya calisacagim
Su an evimdeyim
Ev isinmis cok sukur kiraci geldi
Allah yardimcisi olsun nasil isiniyor bilmiyorum
Annem gozleme corek peynir zeytin tahin verdi onlari getirdim.
Ortalik toplayip namaz kilip cikarim
Firsat bulsamda kitap okuyabilsem cok ozledim
Canim volvo ev ve arsalara bakiyoruz. Benim de birikim var biraz. Bakalim. Daha ne yapacagimizi bilmiyoruzVolvoyu nezaman alıyorsunuz canımkaç dolar biriktirdi eşin
Evet farkindayim canim. Bebis de biraz fazla hasta oluyor senin. Havalar düzelsin cocuklar da düzelir biran once insallah. Persembeden sonra yeni bir soğuk hava dalgasi geliyormusBenim hergun harcamalı gecıyor
Birikimin guzel masallah canim. Halbuki epey de lüks harcamalarin var.
Hepsi güzel yatırımlar.Hayırlısı olsun hakkınızdaCanim volvo ev ve arsalara bakiyoruz. Benim de birikim var biraz. Bakalim. Daha ne yapacagimizi bilmiyoruz
Ay evet hastalık bu yıl çok oldu geçen yıl bukadar olmamıştı.Hava baya serınledı karda geliyormuş iyice soğuyacak.Evet farkindayim canim. Bebis de biraz fazla hasta oluyor senin. Havalar düzelsin cocuklar da düzelir biran once insallah. Persembeden sonra yeni bir soğuk hava dalgasi geliyormus
İyi günlerde kullan. Biraz kullan senden tavsiye alırım bebek olaylarını halledersek ben de kesin alıcıyımHerkese iyi seneler dilerim2019a saatler kala iyi borç yaptım 3700tlcik kurutma makinası aldım ihtiyacım vardı mutluyum!
Beze bir şey diyemeyeceğim ama mama konusunda aceleci olma belki sütün iyi olur bebeğe yeterli gelir.Bebek konusuna öyle odaklamdim ki. Bez mama vs stoklayasim var.
Yarin gider dogmamis çocuga don da biçtiririm ben
Bu arada eşim portakal suyu sıkıp getirmişmutlu oldummm
Tesekkurler canım, tabi kullandıkca detaylı yazalım. Aslında daha ucuzları varda bixim tum beyazesyalar bosch inox seri. Bosch olsun, ısı pompalı olsun kendi kendini temizlesin( kendi kendini temizlemeyen makinada yılda bir kez servis cagırmak gerekiyormuş temizleme 180tl dediler) derken bu fiyatlara çıktı.İyi günlerde kullan. Biraz kullan senden tavsiye alırım bebek olaylarını halledersek ben de kesin alıcıyım
Gule gule kullan 3700 sadece makine mi canim 1500 1600lukler kurtarmaz mi?Tesekkurler canım, tabi kullandıkca detaylı yazalım. Aslında daha ucuzları varda bixim tum beyazesyalar bosch inox seri. Bosch olsun, ısı pompalı olsun kendi kendini temizlesin( kendi kendini temizlemeyen makinada yılda bir kez servis cagırmak gerekiyormuş temizleme 180tl dediler) derken bu fiyatlara çıktı.
Nasıl gidiyor tedavi süreci?Beze bir şey diyemeyeceğim ama mama konusunda aceleci olma belki sütün iyi olur bebeğe yeterli gelir.
Dün gece çatlatma iğnesini yaptırdık bugün off günüm yarın yumurta toplama var.Nasıl gidiyor tedavi süreci?
1500 ekurutma makinası varmıymışki:) ya dediğim gibi biz bi arcelikte baktık begendiğimiz 2700du, bu bosch takinin teknolojisi daha yeni boschu 6senedir kullanıyoruz tum esyalarda daha hiç servis çağırmadık, memnun oldugumuz için tercih ettik. beyaz esyayı uzun donemli düşünmek lazım. Elektrik sarfiyatıda onemli. Sadece beyazına gore 250tl fazla vermiş olduk oda camasır makinası üstüne kurulacağı için ikisi de inox olsun goze takılmasın dedik, o farkı gereksiz vermiş olabilirizGule gule kullan 3700 sadece makine mi canim 1500 1600lukler kurtarmaz mi?
Maasallah hadi bakalım hersey yolunda giderse 6gun içinde transferin olurDün gece çatlatma iğnesini yaptırdık bugün off günüm yarın yumurta toplama var.
Sesi nasıl kaç desibel? Ben de alırsam kapalı balkonum var sedir var tam okuma köşesi gibi orayı iptal edip dolap yaptırıp oraya koymayı düşünüyorum. Ya da kompili bu evden çıkarsam hiç masraf etmesem mi diyorum1500 ekurutma makinası varmıymışki:) ya dediğim gibi biz bi arcelikte baktık begendiğimiz 2700du, bu bosch takinin teknolojisi daha yeni boschu 6senedir kullanıyoruz tum esyalarda daha hiç servis çağırmadık, memnun oldugumuz için tercih ettik. beyaz esyayı uzun donemli düşünmek lazım. Elektrik sarfiyatıda onemli. Sadece beyazına gore 250tl fazla vermiş olduk oda camasır makinası üstüne kurulacağı için ikisi de inox olsun goze takılmasın dedik, o farkı gereksiz vermiş olabiliriz
yaa cabucak saglıcakla gelsın de fıkır alısverişi yapalım pureeBebek konusuna öyle odaklamdim ki. Bez mama vs stoklayasim var.
Yarin gider dogmamis çocuga don da biçtiririm ben
Bu arada eşim portakal suyu sıkıp getirmişmutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?