Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Birikimin guzel masallah canim. Halbuki epey de lüks harcamalarin var.

Kizlar yarin aksama eşimin maltepede oturan dayisi ve yengesi gelecek yemeğe gelirler. Kvmin yaptigi içli köfteler var 30 tane kadar. suda haşlicam. Salata ve bir iki yogurtlu mezeyle sunarim.

5 gün aradan sonra yarin okul var. Yazililari hazirladim . Aksam düzenler flasihima atarim. Okulda çogaltirim.
Haftasonu da e okul islerimin bir kismini hallederim. Bu haftadan sonra 2 hafta kaldi okullarin lapanmasina

Birikimin guzel masallah canim. Halbuki epey de lüks harcamalarin var.

Evet cok sukur bugunume ne kdr sukretsem az.
Esim zamaninda calismaya basladiginda da aynisini yapmis parada biriktirmis kendine aldiginida iyisini almis omurluk almis. Annemde oyleydi belki 1 tane alabilirdi ama iyisini alirdi. Esim Simdi akarken alalim yrn bu kdr kazanamazsam alamam firsatlari degerlendirelim diyor. Evde stogumda var bir sure issiz kalirsa bunalmayiz. Bize bir kac kira biraz cep harcligi olur belkide bahar olur ama ben onumu kis tutayim. En korktugum sey israf etmek ve cevreye cimrilik. Onlardan kactikca da evime bereket geliyor sanki.
Sende anlarsin beni esin uzaklardaydi vatan icin gitti simdi paranin anlami ve harcama dengesini cok iyi bilirsin.

Evet farkindayim canim. Bebis de biraz fazla hasta oluyor senin. Havalar düzelsin cocuklar da düzelir biran once insallah. Persembeden sonra yeni bir soğuk hava dalgasi geliyormus
Ay evet hastalık bu yıl çok oldu geçen yıl bukadar olmamıştı.Hava baya serınledı karda geliyormuş iyice soğuyacak.

Aralık birikimim 15gr altın 530 dolar.Allah bereket versın.16 sı gıbı eşim izne gelecek gezerız kıracının çıktığı evi boya fln yaptıracağız baya masrafımız bu ay çok olacak onumuzdekı ayda tazmınat eksık yatar vergı var bu ay uçak bıletlerı fln bırkac ay çok yatırım yapamam ama ipin ucunu kacırmamam lazım.Beklediğimiz 1500tl para var o gelırse bırazda zam farklarını ekleyıp yıne 10-20 gr arası altın almak istiyorum ocak ayı içinde

Bebek konusuna öyle odaklamdim ki. Bez mama vs stoklayasim var.
Yarin gider dogmamis çocuga don da biçtiririm ben

Bu arada eşim portakal suyu sıkıp getirmiş mutlu oldummm
Beze bir şey diyemeyeceğim ama mama konusunda aceleci olma belki sütün iyi olur bebeğe yeterli gelir.

İyi günlerde kullan. Biraz kullan senden tavsiye alırım bebek olaylarını halledersek ben de kesin alıcıyım
Tesekkurler canım, tabi kullandıkca detaylı yazalım. Aslında daha ucuzları varda bixim tum beyazesyalar bosch inox seri. Bosch olsun, ısı pompalı olsun kendi kendini temizlesin( kendi kendini temizlemeyen makinada yılda bir kez servis cagırmak gerekiyormuş temizleme 180tl dediler) derken bu fiyatlara çıktı.

Gule gule kullan 3700 sadece makine mi canim 1500 1600lukler kurtarmaz mi?

Gule gule kullan 3700 sadece makine mi canim 1500 1600lukler kurtarmaz mi?
1500 ekurutma makinası varmıymışki:) ya dediğim gibi biz bi arcelikte baktık begendiğimiz 2700du, bu bosch takinin teknolojisi daha yeni boschu 6senedir kullanıyoruz tum esyalarda daha hiç servis çağırmadık, memnun oldugumuz için tercih ettik. beyaz esyayı uzun donemli düşünmek lazım. Elektrik sarfiyatıda onemli. Sadece beyazına gore 250tl fazla vermiş olduk oda camasır makinası üstüne kurulacağı için ikisi de inox olsun goze takılmasın dedik, o farkı gereksiz vermiş olabiliriz

Kizlar markete ugradim bir kac eksik vardi
Herkes tek tek urunleri market arabasina doldurmus posetlememis arabasina diziyor
Bir kismida ince posetlere eklemis
Poset alan cok az kisiydi
Bende katlanabilen 1 canta vardi ona koydum ama sigmadi bir sebzeyi ince posetle aldim
Uygulama ise yaramis gibi duruyor
Cok eglenecegiz bence
English homedan aldiklarim fonksiyonel degil katlanmiyor. Ancak toplu alisverislerde yada evden alisverise giderken ise yarar.
Katlanabilir canta bulmaliyim
Yine bir pismanlik yasiyorum bime geldi almadim rossmanda varmis oraya bakayim.
Bimde kaldiysa yarin alirim
Bendekini anneme verdim neredeyse her gun markete giriyor cantasinda dursun.

Sesi nasıl kaç desibel? Ben de alırsam kapalı balkonum var sedir var tam okuma köşesi gibi orayı iptal edip dolap yaptırıp oraya koymayı düşünüyorum. Ya da kompili bu evden çıkarsam hiç masraf etmesem mi diyorum

Bebek konusuna öyle odaklamdim ki. Bez mama vs stoklayasim var.
Yarin gider dogmamis çocuga don da biçtiririm ben

Bu arada eşim portakal suyu sıkıp getirmiş mutlu oldummm
yaa cabucak saglıcakla gelsın de fıkır alısverişi yapalım puree
her sey ınanılmaz pahalı bebek seylerinde ya minumum alısverıs yapmaya gayret edıcem ama gercekten ck pahalı her sey
gorumcem yenıdogan için takvıye mama gosterdi gecen bı kutu 145tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…