- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.441
Yani bir donem arastirmistim simdi onlara da zam gelmistir.. 3700 fazla geldi bana baya.. utuluyor da sanirim :)1500 ekurutma makinası varmıymışki:) ya dediğim gibi biz bi arcelikte baktık begendiğimiz 2700du, bu bosch takinin teknolojisi daha yeni boschu 6senedir kullanıyoruz tum esyalarda daha hiç servis çağırmadık, memnun oldugumuz için tercih ettik. beyaz esyayı uzun donemli düşünmek lazım. Elektrik sarfiyatıda onemli. Sadece beyazına gore 250tl fazla vermiş olduk oda camasır makinası üstüne kurulacağı için ikisi de inox olsun goze takılmasın dedik, o farkı gereksiz vermiş olabiliriz
Yok transfer olmayacak gibi totalde beş yumurta var pgd de istedik ve tüm kromozomlar taranacak. Bir de doktorum tedavi başında belki havuz yaparız demişti. Yani yumurtayı uyarma ve toplama bir tur daha yapılabilirMaasallah hadi bakalım hersey yolunda giderse 6gun içinde transferin olur
60db, antivibration- fısıltı sesiyle diye geçiyor tanıtımlarında.Sesi nasıl kaç desibel? Ben de alırsam kapalı balkonum var sedir var tam okuma köşesi gibi orayı iptal edip dolap yaptırıp oraya koymayı düşünüyorum. Ya da kompili bu evden çıkarsam hiç masraf etmesem mi diyorum
hadı ınsAllah her sey yolunda gıder umarımDün gece çatlatma iğnesini yaptırdık bugün off günüm yarın yumurta toplama var.
Ya 2 bebekle cok zorluyor bu durum beni bide odada camasır kurutmaişini sevmiyorum ben nemleniyor oda camasır duzgun kurumuyor. Kurutma makinası alıpta mennun olmayan duymadım daha camasırın havanı topluyor yumuşatıyorda deniyor. O senin dediğin rakamlara makina alınmaz bence ya onlar b sınıgı falan oluyor artı dediğim gibi teknoloji farkıda var ben alısırsam yaZında kullanırım gibiYani bir donem arastirmistim simdi onlara da zam gelmistir.. 3700 fazla geldi bana baya.. utuluyor da sanirim :)
Ama yok 250 tl farki inox icin vermen yerinde olmus...
Yaz icin hic gereksinim duymuyorum da kisin sart gozuyle bakiyorum.
Tekrar gule gule kullan..
Hmm anladım o kısımları hiç bilmiyorum desem :) hersey guzel gitsin cok saglıklı embriyolar oluşsun inşYok transfer olmayacak gibi totalde beş yumurta var pgd de istedik ve tüm kromozomlar taranacak. Bir de doktorum tedavi başında belki havuz yaparız demişti. Yani yumurtayı uyarma ve toplama bir tur daha yapılabilir
Aslında banada fazlaydı bu rakam:) dolar kesinlikle etkilediYani bir donem arastirmistim simdi onlara da zam gelmistir.. 3700 fazla geldi bana baya.. utuluyor da sanirim :)
Ama yok 250 tl farki inox icin vermen yerinde olmus...
Yaz icin hic gereksinim duymuyorum da kisin sart gozuyle bakiyorum.
Tekrar gule gule kullan..
Allah tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin inş. CanımDün gece çatlatma iğnesini yaptırdık bugün off günüm yarın yumurta toplama var.
Ben Arçelik almıştım 8kg lık gri olanlardan 5yıl önce 1500tl idi.Benımde bütün beyaz eşyalarımAslında banada fazlaydı bu rakam:) dolar kesinlikle etkiledi
Hmm anladım o kısımları hiç bilmiyorum desem :) hersey guzel gitsin cok saglıklı embriyolar oluşsun inş
Sağolun kızlar umarım her şey yolunda gider ve bu süreci ilk seferde atlatırızAllah tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsin inş. Canım
Beyaz eşya şans işi biraz da ne Arçelik alanlar memnun/memnun değil. Ne Bosch kullananlar var yine memnun/memnun değil.Ben Arçelik almıştım 8kg lık gri olanlardan 5yıl önce 1500tl idi.Benımde bütün beyaz eşyalarım
Bosch inox 7yıldır kullanıyorum 6kez taşındım masallahı var Bosch alan pişman olmaz bence
İnş sen hep olumlu düşün moral gerçekten çok önemli Allah tez vakıtte nasip eder kalbını ferah tut dualarım senınleSağolun kızlar umarım her şey yolunda gider ve bu süreci ilk seferde atlatırız
Bana;Beyaz esyanın sans işi oldugu fikri hep turk milleti ozgu bisey gibi gelmiştirBeyaz eşya şans işi biraz da ne Arçelik alanlar memnun/memnun değil. Ne Bosch kullananlar var yine memnun/memnun değil.
En dikkat ettigim seydir. Kaşara benzedigi icin millet aliyor ama kaşa r degil.Yaa buarada markette tekrar rastlaşmışken yazayım dedim, kaşar peyniri alırken dikkat edelim. Aynı reyon ve ambalajlarda kaşara çok benzer tost peyniri satılıyor. Tost peynirleri genellikle ikinci sınıf peynirlerden, iade donenlerden falan eritilerek yapılıyormuş. Kaşarda 10-11kg süt kullanılırken tost peynirinde 5kiloya kadar düşüyormuş süt miktarı. Buhafta migrostada ve a101de indirimde idi çeşitli markaların tost peynirleri
Yaa buarada markette tekrar rastlaşmışken yazayım dedim, kaşar peyniri alırken dikkat edelim. Aynı reyon ve ambalajlarda kaşara çok benzer tost peyniri satılıyor. Tost peynirleri genellikle ikinci sınıf peynirlerden, iade donenlerden falan eritilerek yapılıyormuş. Kaşarda 10-11kg süt kullanılırken tost peynirinde 5kiloya kadar düşüyormuş süt miktarı. Buhafta migrostada ve a101de indirimde idi çeşitli markaların tost peynirleri
Bana;Beyaz esyanın sans işi oldugu fikri hep turk milleti ozgu bisey gibi gelmiştirhiçbirşeyde yuzde yuz memnuniyet yoktur o ayrı, oransal olarak bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?