Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yani bir donem arastirmistim simdi onlara da zam gelmistir.. 3700 fazla geldi bana baya.. utuluyor da sanirim :)
Ama yok 250 tl farki inox icin vermen yerinde olmus...
Yaz icin hic gereksinim duymuyorum da kisin sart gozuyle bakiyorum.
Tekrar gule gule kullan..

Maasallah hadi bakalım hersey yolunda giderse 6gun içinde transferin olur
Yok transfer olmayacak gibi totalde beş yumurta var pgd de istedik ve tüm kromozomlar taranacak. Bir de doktorum tedavi başında belki havuz yaparız demişti. Yani yumurtayı uyarma ve toplama bir tur daha yapılabilir

60db, antivibration- fısıltı sesiyle diye geçiyor tanıtımlarında.

Ya 2 bebekle cok zorluyor bu durum beni bide odada camasır kurutmaişini sevmiyorum ben nemleniyor oda camasır duzgun kurumuyor. Kurutma makinası alıpta mennun olmayan duymadım daha camasırın havanı topluyor yumuşatıyorda deniyor. O senin dediğin rakamlara makina alınmaz bence ya onlar b sınıgı falan oluyor artı dediğim gibi teknoloji farkıda var ben alısırsam yaZında kullanırım gibi

Yok transfer olmayacak gibi totalde beş yumurta var pgd de istedik ve tüm kromozomlar taranacak. Bir de doktorum tedavi başında belki havuz yaparız demişti. Yani yumurtayı uyarma ve toplama bir tur daha yapılabilir
Hmm anladım o kısımları hiç bilmiyorum desem :) hersey guzel gitsin cok saglıklı embriyolar oluşsun inş

Aslında banada fazlaydı bu rakam:) dolar kesinlikle etkiledi

Ben Arçelik almıştım 8kg lık gri olanlardan 5yıl önce 1500tl idi.Benımde bütün beyaz eşyalarım
Bosch inox 7yıldır kullanıyorum 6kez taşındım masallahı var Bosch alan pişman olmaz bence
Beyaz eşya şans işi biraz da ne Arçelik alanlar memnun/memnun değil. Ne Bosch kullananlar var yine memnun/memnun değil.

Beyaz eşya şans işi biraz da ne Arçelik alanlar memnun/memnun değil. Ne Bosch kullananlar var yine memnun/memnun değil.
Bana;Beyaz esyanın sans işi oldugu fikri hep turk milleti ozgu bisey gibi gelmiştir hiçbirşeyde yuzde yuz memnuniyet yoktur o ayrı, oransal olarak bakmak lazım

Yaa buarada markette tekrar rastlaşmışken yazayım dedim, kaşar peyniri alırken dikkat edelim. Aynı reyon ve ambalajlarda kaşara çok benzer tost peyniri satılıyor. Tost peynirleri genellikle ikinci sınıf peynirlerden, iade donenlerden falan eritilerek yapılıyormuş. Kaşarda 10-11kg süt kullanılırken tost peynirinde 5kiloya kadar düşüyormuş süt miktarı. Buhafta migrostada ve a101de indirimde idi çeşitli markaların tost peynirleri

En dikkat ettigim seydir. Kaşara benzedigi icin millet aliyor ama kaşa r degil.
Ayrica sizma zeytinyagi ve rivierayi karistirmayalim arkadaslar.
Sizma kalitelidir. Riviera tercih etmeyiniz

Evet bende bir kez yanilip aldim
Cok kotuydu
Annem kizilcahamamdan almis. Ben omrumde oyle peynir yemedim.
Bu zamana kadar yediklerim kesinlikle degilmis dedim.

Bana;Beyaz esyanın sans işi oldugu fikri hep turk milleti ozgu bisey gibi gelmiştir hiçbirşeyde yuzde yuz memnuniyet yoktur o ayrı, oransal olarak bakmak lazım

Basimiza gelenleri anlatsam film olur ya inanki sans isi.
Tabiki problem olabilir ama bazen cok kotu denk geliyor.
Evime pesin parayla aldigimiz arceliklerin tamami servis gordu biri degisti biri 2 kez degisti biri seri hatali ama annem artik caydi. Biride coktan hurdaya cikti ugrasmadik bulasik rafinin yurudugu yol gozle gorulur sekilde yamuktu ama kabul etmediler.
Evlenirken korkmustuk ama bize iyi urunler denk geldi cok sukur sorun yasamadik

Hic iş bitmiyor yahuuu
4 makine çamasir daha var. Biktim.
Etrafi toparladim yine sildim süpürdüm. Adamin agzi hic durmuyor. Yemek meyve çay kahve cips çereź...
Yarin oglani da alip işyerine gidecekler.

Bende pazara gittim geldim 30lira harcadım eşim nöbetçi annemle abim bizde iş falan yapamadım yine süpürüp silecektim sözde sadece çamaşır ve bulaşık makinası çalıştırdım yarın kızımın meyve günü sınıf arkadaşlarına meyve hazırlıcam hikaye anlatıcak okuyorum dinlemiyor ne anlatacaksın diyorum ben anlatırım diyor sallar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…