Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Duşumu aldım pijamalarımı giydim oturuyorum artık,
Annemlere gittik birkaç akraba da gördüm iyi oldu özlemişim,
Şokta poşet uygulaması başlamış, elimde annemden getirdiğim yemek poşeti vardı aldığım yufkayı ona koydum,
Yufkalı tavuklu mantı yaptık,
eşim evi süpürmüş sağolsun toz aldım tuvalet banyoları temizledim, büyük kızımın yatağını yaptım az kaldı gelmesine hazır olsun.
3 gün mesai sonra evi dipkose temizlemem gerek,
Canım kısır istedi yarın yapabilirim

Merhabalar çarşıya gittik 710 tl ye iki çeyrek satın aldık. Aralık birikimim 4 çeyrek olmuş oldu. Arabamızı Ekim başı değişmiş elimizdeki birikimin yarısını arabaya eklemiştik buda 32 bin tl olmuş oldu 2000 tl ye kasko yaptırmıştık toplamdan 34.500 tl ye maal olmuştu . Sonra Ekim maaşımız ile yeniden birikime başladık. Az önce eşimle hesapladık Ekim Kasım aralık maaşımız ile toplam 10 çeyrek altın yapmışız. Kolyemin ucundaki büyük altını bozdurmak zorunda kalmış ve üzülmüştük an itibari ile onu geri almış olduk . Kuyumcu ile anlaştık elinde 1 tane o altından var bizim için ayırdı hafta sonu 10 çeyrek altının götürüp değiş tokuş yapacağız
Ekim’den beri de hiç tam maaş alamadık. İzne gidip geldiğimiz için Ekim’de 1200 tl kesinti oldu . Kasım’da 350 tl . Aralıkta da yüzde 20 den 27 vergi dilimine girdik yine 300 tl kesilmiş. Ocak maaşı ile birlikte her ay en az 1 tam altın hedefim var ayrıca eksi hesap için her ay 500 tl hesapta bırakmaya devam . Şubattan sonra tatile karar verip erken rezervasyon bitmeden tatili satın alacağız bakalım
Market gezdik alışveriş yaptık
Marul, pırasa , ıspanak , zeytin,mandalina,soğan,limon,havuç nar,portakal
Elma ,patates ,2.5 lt kola, 2 ekmek,Hindistan cevizi, maya,margarin,arpa şehriye , 10 lt su , 2 tane süt, 3 kg yoğurt 100 tl ödedik .
Eve geldik aldıklarımız yerleştirdim. Elmalı kurabiye yaptım yeşillik yıkadım. Pilav salata çorba masa derken yemek yedik . Yorulduk ya

2 kg un almıştım onu yazmamışım yanlız şeker var sanıyordum yetersiz ev için yarın 2 kg şeker alayım

Birikimlerinde arabaniniz da hayirli ugurlu olsun canim
Sen boyle yazdikca valla şevk geliyor. Insana birikim konusunda tasarruf konusunda pozitif enerji veriyosun
Ayrica gece gidip kuyumcudan altin alasim geliyor fiziki

Birikimlerinde arabaniniz da hayirli ugurlu olsun canim
Sen boyle yazdikca valla şevk geliyor. Insana birikim konusunda tasarruf konusunda pozitif enerji veriyosun
Ayrica gece gidip kuyumcudan altin alasim geliyor fiziki
Valla bu ekibi de seni de çok seviyorum . Aldıklarımı biriktiklerimi yazmak sizinkileri okumak çok enerji veriyor İnan herşey karşılıklı inşallah bu sene daha güzel olacak eminim hep birlikte birbirimize destek olacağız

Insallah canim.
Aynen oyle ben de yazdikca okudukca pozitif oluyorum

Neyse maaşa 13 gun kaldi tucecim.
Cok merak ediyorum zamli maaslari.
Persembeye de zam orani belli olacak kizlar
Asagi yukari hesaplariz
YuZde 10 fln verilir diye tahmın ediyorum ben.Eşimin 600-700arası oynar benımde 300-400 arası ortalama eve giren paramız 1000tl artacak gibi duruyor hesabıma göre

Bana;Beyaz esyanın sans işi oldugu fikri hep turk milleti ozgu bisey gibi gelmiştir hiçbirşeyde yuzde yuz memnuniyet yoktur o ayrı, oransal olarak bakmak lazım
Çevremde birebir örnekler gördüğüm için diyorum yoksa şehir efsanesi değil :) ama evet oransal olarak bakmak önemli

Valla aynen oyle. Bende arastiriyorum. Surekli mesaj geliyor zaten oteller fiyatlar
Bölgeye karar verdıysenız bence oteli netlestırın canım.Biz her yıl Antalya alıyorduk bu yıl çok pahalı geldı bana hem hep aynı bölge bu sefer Kuşadası aldık oğlanda eğlenir denızı sahılı kum denız sığı Aqua çocuk havuzu çocuk klubü var biz ona göre ayarlıyoruz artık mecburen

YuZde 10 fln verilir diye tahmın ediyorum ben.Eşimin 600-700arası oynar benımde 300-400 arası ortalama eve giren paramız 1000tl artacak gibi duruyor hesabıma göre
Eşinin maaşına batı için zam gelecek işte . Ocak’ta onu hissedeceğiz sizde bizde ayrıca şubatta da 150 tl civarı tazminata gelecek onu göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…