Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu bizim de en çok dikkat ettiğimiz şeydir. Bugün markette bir şey dikkatimi çekti bütün kaşar peynirleri 22-29 arası değişirken tahsildaroğlu 38 lira idi. Neden farklı bu kadar anlayamadık. Bilen var mı?

Eşinin maaşına batı için zam gelecek işte . Ocak’ta onu hissedeceğiz sizde bizde ayrıca şubatta da 150 tl civarı tazminata gelecek onu göreceğiz
Batı maaşına göre hesapladık bere tazmınatı fln olmadan.Tazmınata 150tl zam gelırse süper onu hesaplamadım bak

Tahsıldaroglunun beyaz peynırlerıde öyle kasarları diğer oeynırlerı de öyle diğer markalara göre çok farkedıyor

Batı maaşına göre hesapladık bere tazmınatı fln olmadan.Tazmınata 150tl zam gelırse süper onu hesaplamadım bak
Eşim gelir diyor sizin çift tazminatlı yerdi dimi öyle hatırlıyorum

YuZde 10 fln verilir diye tahmın ediyorum ben.Eşimin 600-700arası oynar benımde 300-400 arası ortalama eve giren paramız 1000tl artacak gibi duruyor hesabıma göre
Benimde 300 falan gelir eşiminkide 500 falan artar ama kasko sigorta kış doğalgaz elektrik faturaları çok geliyor krediler bitmedikçe ben pek birikim yapamam gibi en azından her ay 2 gram alsam çok iyi olur

Kızlar ankara çok soguk bugün öyle böyle değil kombi 40 ta yanıyor ama fayda etmiyor yatarken 2 ye almayı düşünüyorum çocuklar üstü açık yatıyor sizin oralar nasıl

Farkin neden kaynaklandigini bilmiyorum ama gercekten cok cok lezzzetli bir peynir
Bizde yiyen herkes markasini sormustut

Canim esin ve sen ne is yapiyorsunuz
Cift maas icin birikiminiz az gibi geldi bana benim esim ogretmen ben evlendikten sonra hic calismadim aylik 2000 tl birikime koyuyoruz tabi ekstra biseyler cikmadigi surece su an 5.500 civari geciyor elimize aylik

Burda kar basladi yine tatil havasi var bakalim okullar tatil olacak mi

Ben çalışmıyorum eşim asker tek maaşımız var canım. 2300 tl ev kredimiz var .750 tl ev kiramız var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…