- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.481
Bu bizim de en çok dikkat ettiğimiz şeydir. Bugün markette bir şey dikkatimi çekti bütün kaşar peynirleri 22-29 arası değişirken tahsildaroğlu 38 lira idi. Neden farklı bu kadar anlayamadık. Bilen var mı?Yaa buarada markette tekrar rastlaşmışken yazayım dedim, kaşar peyniri alırken dikkat edelim. Aynı reyon ve ambalajlarda kaşara çok benzer tost peyniri satılıyor. Tost peynirleri genellikle ikinci sınıf peynirlerden, iade donenlerden falan eritilerek yapılıyormuş. Kaşarda 10-11kg süt kullanılırken tost peynirinde 5kiloya kadar düşüyormuş süt miktarı. Buhafta migrostada ve a101de indirimde idi çeşitli markaların tost peynirleri
Batı maaşına göre hesapladık bere tazmınatı fln olmadan.Tazmınata 150tl zam gelırse süper onu hesaplamadım bakEşinin maaşına batı için zam gelecek işte . Ocak’ta onu hissedeceğiz sizde bizde ayrıca şubatta da 150 tl civarı tazminata gelecek onu göreceğiz
Tahsıldaroglunun beyaz peynırlerıde öyle kasarları diğer oeynırlerı de öyle diğer markalara göre çok farkedıyorBu bizim de en çok dikkat ettiğimiz şeydir. Bugün markette bir şey dikkatimi çekti bütün kaşar peynirleri 22-29 arası değişirken tahsildaroğlu 38 lira idi. Neden farklı bu kadar anlayamadık. Bilen var mı?
Eşim gelir diyor sizin çift tazminatlı yerdi dimi öyle hatırlıyorumBatı maaşına göre hesapladık bere tazmınatı fln olmadan.Tazmınata 150tl zam gelırse süper onu hesaplamadım bak
Evet çift tazminat bere ve komando bırlıgı olduğu içinde maaşa bırak fark yansıyor.Sizinde bere fln varmı çiftmı sizinkideEşim gelir diyor sizin çift tazminatlı yerdi dimi öyle hatırlıyorum
Aynı bizde de öyle mavi bere farkı çift tazminat filan. Bizim mali şube müdürü binbaşı ondan fazla maaş alıyoruzEvet çift tazminat bere ve komando bırlıgı olduğu içinde maaşa bırak fark yansıyor
Tazmınat mı yok onda acabaAynı bizde de öyle mavi bere farkı çift tazminat filan. Bizim mali şube müdürü binbaşı ondan fazla maaş alıyoruz
Aynen düz maliyeci adam komando filan hiç birşey yokTazmınat mı yok onda acaba
Benimde 300 falan gelir eşiminkide 500 falan artar ama kasko sigorta kış doğalgaz elektrik faturaları çok geliyor krediler bitmedikçe ben pek birikim yapamam gibi en azından her ay 2 gram alsam çok iyi olurYuZde 10 fln verilir diye tahmın ediyorum ben.Eşimin 600-700arası oynar benımde 300-400 arası ortalama eve giren paramız 1000tl artacak gibi duruyor hesabıma göre
Farkin neden kaynaklandigini bilmiyorum ama gercekten cok cok lezzzetli bir peynirBu bizim de en çok dikkat ettiğimiz şeydir. Bugün markette bir şey dikkatimi çekti bütün kaşar peynirleri 22-29 arası değişirken tahsildaroğlu 38 lira idi. Neden farklı bu kadar anlayamadık. Bilen var mı?
Canim esin ve sen ne is yapiyorsunuzMerhabalar çarşıya gittik 710 tl ye iki çeyrek satın aldık. Aralık birikimim 4 çeyrek olmuş oldu. Arabamızı Ekim başı değişmiş elimizdeki birikimin yarısını arabaya eklemiştik buda 32 bin tl olmuş oldu 2000 tl ye kasko yaptırmıştık toplamdan 34.500 tl ye maal olmuştu . Sonra Ekim maaşımız ile yeniden birikime başladık. Az önce eşimle hesapladık Ekim Kasım aralık maaşımız ile toplam 10 çeyrek altın yapmışız. Kolyemin ucundaki büyük altını bozdurmak zorunda kalmış ve üzülmüştük an itibari ile onu geri almış olduk . Kuyumcu ile anlaştık elinde 1 tane o altından var bizim için ayırdı hafta sonu 10 çeyrek altının götürüp değiş tokuş yapacağız
Ekim’den beri de hiç tam maaş alamadık. İzne gidip geldiğimiz için Ekim’de 1200 tl kesinti oldu . Kasım’da 350 tl . Aralıkta da yüzde 20 den 27 vergi dilimine girdik yine 300 tl kesilmiş. Ocak maaşı ile birlikte her ay en az 1 tam altın hedefim var ayrıca eksi hesap için her ay 500 tl hesapta bırakmaya devam . Şubattan sonra tatile karar verip erken rezervasyon bitmeden tatili satın alacağız bakalım
Market gezdik alışveriş yaptık
Marul, pırasa , ıspanak , zeytin,mandalina,soğan,limon,havuç nar,portakal
Elma ,patates ,2.5 lt kola, 2 ekmek,Hindistan cevizi, maya,margarin,arpa şehriye , 10 lt su , 2 tane süt, 3 kg yoğurt 100 tl ödedik .
Eve geldik aldıklarımız yerleştirdim. Elmalı kurabiye yaptım yeşillik yıkadım. Pilav salata çorba masa derken yemek yedik . Yorulduk ya
Kac model kac motor canimArabanin vergisi 562 lira gelmis.
Ben çalışmıyorum eşim asker tek maaşımız var canım. 2300 tl ev kredimiz var .750 tl ev kiramız varCanim esin ve sen ne is yapiyorsunuz
Cift maas icin birikiminiz az gibi geldi bana benim esim ogretmen ben evlendikten sonra hic calismadim aylik 2000 tl birikime koyuyoruz tabi ekstra biseyler cikmadigi surece su an 5.500 civari geciyor elimize aylik
Seni ogretmensin diye hatirladim biran canimBen çalışmıyorum eşim asker tek maaşımız var canım 7000 tl civarı şuan. 2300 tl ev kredimiz var .750 tl ev kiramız var
Yok değilim evlenip Doğuya gelince mecbur istifa etmek zorunda kaldım burada da iş imkanı yok ne yazıkki evdeyimSeni ogretmensin diye hatirladim biran canim
Masallah iyi o zaman
Aynen bende canimYok değilim evlenip Doğuya gelince mecbur istifa etmek zorunda kaldım burada da iş imkanı yok ne yazıkki evdeyim
2014 model. 1.6 motor dizelKac model kac motor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?