Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biz bu ay ancak arabanin masraflarini hallederiz kv gidicez yeni eve tasindi ona hediye alirim gitmisken eksikler var iyi bir alisveris yaparim cocuklara ve bize 15 gun kaliriz

Eveet Ankara buzz.. 45ten yukarida da calistirmayim dedim...yarin 250 tllik gaz alicam... 100luk 1 hafta goturdu 250 ayi cikartmaz sanirim...
Ayaklarim isinmadi...ilk defa..

Batida firsatin olursa tekrar çalisirsin canim. Mis gibi işin varmis onceden. Parani da araba alarak degerlendirmişsin zaten
Evet pure ya bizde öyle düşünüyoruz eşim istiyor çalışmamı hep destek oldu zaten bana o benim aldığım sonra sattığımızı arabanın üst modelini almaya karar verdik ya bakalım biriktirirsek alıcaz inş yeniden bunu satıp

Sonraki hedef ne canim arabada

Bu ay toplu alisveris yapmam karne gunu gideriz evdede cok eksik yok sebze meyve aliriz sadece
Bugun kofte yagurdum yedik salata ve ayranla kahvaltiyada buzlukta boregim vardi firini acmisken birde portakalli tarcinli kek yaptim tafsiye ederim cok guzel olmustu
Bugun bitti yarini dusunmeye basladim ne yapsam diye

Farkin neden kaynaklandigini bilmiyorum ama gercekten cok cok lezzzetli bir peynir
Bizde yiyen herkes markasini sormustut
Normal beyaz peynirini hep alıyorum zaten hani şu ayrı ayrı dilimli vakumlu poşette olanlardan. Ancak hiç kaşarını denemedik. Siz kaşarından mı alıyorsunuz?

Biz yapmadik kasko .
Ekimde muayene var.
Agustosta sigorta var.
Yiyor bakalim paralari
2014 den beri hersene kasko yaptik gecen sene 1000 tl yapmistik hic kaza vs olmadi bosa gitmis oldu bi bakima ama ne zaman ne olacagini bilemiyoruz birde biz sifir almistik o yuzden her sene yeniletiyor kaskoyu

Kızlar ankara çok soguk bugün öyle böyle değil kombi 40 ta yanıyor ama fayda etmiyor yatarken 2 ye almayı düşünüyorum çocuklar üstü açık yatıyor sizin oralar nasıl
Bugün aynı şeyi eşim de dedi biz de dışarda çok üşüdük. Bizim ev merkezi sistem ve ara kat olduğu için gece geç saatlerde bile çok sıcak oluyor. Alttaki daireniz boş mu yanmıyor mu? O da çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…