- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.501
3 çocuk biner liradan 3bin lira eder.Aynen bende canim
Artik calismam da zaten 3 cocukla
Bizimde ayni canim bizde o kadar oderiz2014 model. 1.6 motor dizel
Batida firsatin olursa tekrar çalisirsin canim. Mis gibi işin varmis onceden. Parani da araba alarak degerlendirmişsin zatenYok değilim evlenip Doğuya gelince mecbur istifa etmek zorunda kaldım burada da iş imkanı yok ne yazıkki evdeyim
Geçen yila göre 80 lira zam gelmisBizimde ayni canim bizde o kadar oderiz
Dogru diyorsun canim cocuklarimin basindayin dort dortluk bakiliyorlar vallahi ben cok calisma taraftari da olmadim hicbir zaman biraz evcilim3 çocuk biner liradan 3bin lira eder.
Senin eve katkin en az 3bin canim
Mtv 80Geçen yila göre 80 lira zam gelmis
Evet pure ya bizde öyle düşünüyoruz eşim istiyor çalışmamı hep destek oldu zaten banaBatida firsatin olursa tekrar çalisirsin canim. Mis gibi işin varmis onceden. Parani da araba alarak degerlendirmişsin zaten
Sonraki hedef ne canim arabadaEvet pure ya bizde öyle düşünüyoruz eşim istiyor çalışmamı hep destek oldu zaten banao benim aldığım sonra sattığımızı arabanın üst modelini almaya karar verdik ya bakalım biriktirirsek alıcaz inş yeniden bunu satıp
Biz yapmadik kasko .Mtv 80
Daha bunun kaskosu zorunlu sogortasi ve bakimi var kim bilir onlar ne kadar artti
2015-2016 Seat leon fr istiyoruzSonraki hedef ne canim arabada
Normal beyaz peynirini hep alıyorum zaten hani şu ayrı ayrı dilimli vakumlu poşette olanlardan. Ancak hiç kaşarını denemedik. Siz kaşarından mı alıyorsunuz?Farkin neden kaynaklandigini bilmiyorum ama gercekten cok cok lezzzetli bir peynir
Bizde yiyen herkes markasini sormustut
Yaklaasik 20 bin lazim oyleyse2015-2016 Seat leon fr istiyoruz90-95 arası filan fiyatlar
2014 den beri hersene kasko yaptik gecen sene 1000 tl yapmistik hic kaza vs olmadi bosa gitmis oldu bi bakima ama ne zaman ne olacagini bilemiyoruz birde biz sifir almistik o yuzden her sene yeniletiyor kaskoyuBiz yapmadik kasko .
Ekimde muayene var.
Agustosta sigorta var.
Yiyor bakalim paralari
15 filan aynen bakalım biraz zor gibi amaYaklaasik 20 bin lazim oyleyse
Zoru başaririz ,imkansiz zaman alir15 filan aynen bakalım biraz zor gibi ama
Bugün aynı şeyi eşim de dedi biz de dışarda çok üşüdük. Bizim ev merkezi sistem ve ara kat olduğu için gece geç saatlerde bile çok sıcak oluyor. Alttaki daireniz boş mu yanmıyor mu? O da çok etkiliKızlar ankara çok soguk bugün öyle böyle değil kombi 40 ta yanıyor ama fayda etmiyor yatarken 2 ye almayı düşünüyorum çocuklar üstü açık yatıyor sizin oralar nasıl
Hahah aynen biraz zaman lazım seneye bu zamanlar olsun da bakacağız. Temmuz gibi Bebek düşünüyoruz bakalımZoru başaririz ,imkansiz zaman alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?