Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ewt benim 3. Korunurken olduiyikide olmuş diyorum simdi

Dolu ama oturanlar yaşlı bütün yerleri yakmıyorlar sanırım en üst kat evim

5500den 2000 biriktirmek büyük basarı kaç cocuk var? Eviniz kira edildir heralde

Neyse maaşa 13 gun kaldi tucecim.
Cok merak ediyorum zamli maaslari.
Persembeye de zam orani belli olacak kizlar
Asagi yukari hesaplariz
tuce_tuce yaa kızlar nolmus bılıyomusunuz 3 kuruma isim yazmim 2250 tl lik boyner çeki vermısler memur gıyım yardımı seklınde ne guzel yaaa bizim işten arkadaslarda sendıkayı aramıs bıze de olsun dıye ama tabiki hık mık etmısler olmıcak yanii

Yuhhh yani

ayy bide tuce nolmus
esimle patronu konusurken demiş senin hanıma tatil dimi 1 ocak falan memur gıbısıne o da tatıl evet ama o zaten raporlu demıs nıye dıyınce ıste bebek beklıyorz demıs 3aylık falan adam sevınmıs epey, esım diyo gec duyuyorm gıbı takıldı dıyo. adam bu sevıncını umarım zama yansıtır subat maasını zamlı alıyo onlar ocagı degıl, yılbaslarında da harclık verıyodu bakalm napcak esım vercek gbı degıl dıyor heyecanla beklıyorum cumaya kadar belli olur

657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadas mavi ekran

657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadas mavi ekran
Bana 80-90 TL arası yattı giyim yardımıBoyner de neymıs bize ah ah keşke verseler valla beler alırım neler

Hemde 3 kuruma aman Allahım

Bana 80-90 TL arası yattı giyim yardımıBoyner de neymıs bize ah ah keşke verseler valla beler alırım neler

Hemde 3 kuruma aman Allahım
aynen kızlar
ıs yerındeki arkadasımın esı calısıyo ona vermısler kesın bilgi ama raporlu oldugum için tam detaylı soramadm suresini falan
benim gorumcem de belediyede ticket verıyolar her ay 750tl mesela bizimkiler nanay

Ayyy haydi hayırlısı ya güzel zamlar gelsin güzel yerlere harcansın

Benim bildiğim şöyle oluyor mesela çek veriyorlar ama onu belli bir sürede kullanmak gerekiyor. Kıyafet fiyatlarının tam da pik yaptığı dönemde kullanmak zorunda kalıyorlar normalde bir kazağa ya da ayakkabıya o kadar para verilmez değmez dedikleri şeyi çekin süresi geçeceği için mecbur pahalı alıyorlar.

Selam kızlar. Bugun markete gidelim dedik, yemek kartımla ayda bir kere alısverıs yapıyoruz geri ıste harcanıyor neyse. Giderken torbaları mı aldım, evde buyuk oglan ogretmen ve babamla kaldı bebegı mecbur aldık. Neyse arabada unutmusuz torbaları alosverıs yaptık 180 lira tuttu. Neyse kız dedi poset kac tane alacaksınız, bız kaldık boyle a var bizim tprbamız filan dedik esım aldı pembe geberık gelin torbalarımıza aldıklarımızı koyarken yan kasada bayada yaslı bir amca kafa tuttu baya kavga ettiler magaza muduru fılan geldi. Bugunde hep poset kavgası var dedi kasiyer. Ayrıca bızımkıler gıbı torba satıyorlardı, 4 lira. Daha sonra deterjan ıcın bıme gectık orada da bızım torbalar 3.25 ıdı oyle yani.

İşyerim bu ay 1.5 kilo cerez, 100 lira lık multınet ve kupa verdi. Ben bunları OLdugu gıbı anneme verdim, banada 400 liralık ayrıca yemek kartıma yuklendı 180 gıttı bakalım dogru duzgun bısey de yok yanı princ, nohut, seker un peynir salam efendim abur cubur ped yaglı kagıt temizlik bezi sut valla bu kadar ben sımdı yatiyorum 4 gun aradan sonra ıs var yarın

Az önce gordum bende. Adam aldiklarini montuna doldurdu gitti.
Ya birsey soracagim.
A101 bim veya şok da alisveris cantasi var mi . Aktüele mi geldi yoksa reyonda satiliyor mu.
Aktüele geldiyse kesin bitmistir o yuzden sordum.

Bu arada yazili sinavlarimi düzenledim 1 saatimi aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…