- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.541
ewt benim 3. Korunurken olduBende hiç öyle anaç bir ruh filan yok valla . Hatta uykusuz kalıcam felan filan düşündükçe iyice vazgeçiyorum. Ama tabi allah aratmasın doğru zamanda versin. Biz ne kadar korunsakta allah istedikten sonra korunarak ta çok rahat hamile kalınır
Dolu ama oturanlar yaşlı bütün yerleri yakmıyorlar sanırım en üst kat evimBugün aynı şeyi eşim de dedi biz de dışarda çok üşüdük. Bizim ev merkezi sistem ve ara kat olduğu için gece geç saatlerde bile çok sıcak oluyor. Alttaki daireniz boş mu yanmıyor mu? O da çok etkili
ewt benim 3. Korunurken olduiyikide olmuş diyorum simdi
Bu hafta kombi 47-57 bandında yandı bakalım nasıl yansıyacak. Pers daha soğuk olacakmışKızlar ankara çok soguk bugün öyle böyle değil kombi 40 ta yanıyor ama fayda etmiyor yatarken 2 ye almayı düşünüyorum çocuklar üstü açık yatıyor sizin oralar nasıl
5500den 2000 biriktirmek büyük basarı kaç cocuk var? Eviniz kira edildir heraldeCanim esin ve sen ne is yapiyorsunuz
Cift maas icin birikiminiz az gibi geldi bana benim esim ogretmen ben evlendikten sonra hic calismadim aylik 2000 tl birikime koyuyoruz tabi ekstra biseyler cikmadigi surece su an 5.500 civari geciyor elimize aylik
Neyse maaşa 13 gun kaldi tucecim.
Cok merak ediyorum zamli maaslari.
Persembeye de zam orani belli olacak kizlar
Asagi yukari hesaplariz
tuce_tuce yaa kızlar nolmus bılıyomusunuz 3 kuruma isim yazmim 2250 tl lik boyner çeki vermısler memur gıyım yardımı seklınde ne guzel yaaa bizim işten arkadaslarda sendıkayı aramıs bıze de olsun dıye ama tabiki hık mık etmısler olmıcak yanii
657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadastuce_tuce yaa kızlar nolmus bılıyomusunuz 3 kuruma isim yazmim 2250 tl lik boyner çeki vermısler memur gıyım yardımı seklınde ne guzel yaaa bizim işten arkadaslarda sendıkayı aramıs bıze de olsun dıye ama tabiki hık mık etmısler olmıcak yanii
Bana 80-90 TL arası yattı giyim yardımı657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadasmavi ekran
Hemde 3 kuruma aman Allahımtuce_tuce yaa kızlar nolmus bılıyomusunuz 3 kuruma isim yazmim 2250 tl lik boyner çeki vermısler memur gıyım yardımı seklınde ne guzel yaaa bizim işten arkadaslarda sendıkayı aramıs bıze de olsun dıye ama tabiki hık mık etmısler olmıcak yanii
Normal memura da alışveriş çeki veriliyor. Ben biliyorum657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadasmavi ekran
657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadasmavi ekran
Bana 80-90 TL arası yattı giyim yardımıBoyner de neymıs bize ah ah keşke verseler valla beler alırım neler
aynen kızlarHemde 3 kuruma aman Allahım
3 çocuk var evimiz kira canım ama kiramız yüksek değil5500den 2000 biriktirmek büyük basarı kaç cocuk var? Eviniz kira edildir heralde
Ayyy haydi hayırlısı ya güzel zamlar gelsin güzel yerlere harcansınayy bide tuce nolmus
esimle patronu konusurken demiş senin hanıma tatil dimi 1 ocak falan memur gıbısıne o da tatıl evet ama o zaten raporlu demıs nıye dıyınce ıste bebek beklıyorz demıs 3aylık falan adam sevınmıs epey, esım diyo gec duyuyorm gıbı takıldı dıyo. adam bu sevıncını umarım zama yansıtırsubat maasını zamlı alıyo onlar ocagı degıl, yılbaslarında da harclık verıyodu bakalm napcak esım vercek gbı degıl dıyor heyecanla beklıyorum cumaya kadar belli olur
hadı ınsAllah bakalm 2019 bereketli gelsin cümlemize yavrukuşumun şansınaAyyy haydi hayırlısı ya güzel zamlar gelsin güzel yerlere harcansın
Benim bildiğim şöyle oluyor mesela çek veriyorlar ama onu belli bir sürede kullanmak gerekiyor. Kıyafet fiyatlarının tam da pik yaptığı dönemde kullanmak zorunda kalıyorlar normalde bir kazağa ya da ayakkabıya o kadar para verilmez değmez dedikleri şeyi çekin süresi geçeceği için mecbur pahalı alıyorlar.aynen kızlar
ıs yerındeki arkadasımın esı calısıyo ona vermısler kesın bilgi ama raporlu oldugum için tam detaylı soramadm suresini falan
benim gorumcem de belediyede ticket verıyolar her ay 750tl mesela bizimkiler nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?