- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.521
Hadi bakalimmm bebis dusünmen güzelHahah aynen biraz zaman lazım seneye bu zamanlar olsun da bakacağız. Temmuz gibi Bebek düşünüyoruz bakalım
Eşim hemen istiyor bende temmuzu görelim 2. Evlilik yıl dönümü geçsin diyorumHadi bakalimmm bebis dusünmen güzel
Bu durumlarda evde en iyi şey sıcak su kesesi.Eveet Ankara buzz.. 45ten yukarida da calistirmayim dedim...yarin 250 tllik gaz alicam... 100luk 1 hafta goturdu 250 ayi cikartmaz sanirim...
Ayaklarim isinmadi...ilk defa..
Oooo super bir haber tebrik ederim hayirli olsun karar vermek baslamanin yarisi derler bakalim..Hahah aynen biraz zaman lazım seneye bu zamanlar olsun da bakacağız. Temmuz gibi Bebek düşünüyoruz bakalım
Ahaha az once isttim simdi koyacam ayy dondu ayaklarim...Bu durumlarda evde en iyi şey sıcak su kesesi.
Hahaha geçen seninle konuşmuştuk ya biraz aklıma yattı gibi olduOooo super bir haber tebrik ederim hayirli olsun karar vermek baslamanin yarisi derler bakalim..
Ben patik giyiyorum.Ahaha az once isttim simdi koyacam ayy dondu ayaklarim...
Canim yaa. Olsun bu da bir asama.. her sey guzel olsun insallah..Hahaha geçen seninle konuşmuştuk ya biraz aklıma yattı gibi oldu
Patik de var da usendim sicak su torbasi daha kolayima geldiBen patik giyiyorum.
Doguda ögrencilerim ögretmenler gününde getirmisti.
Yaklasik 10 15 tane var
Canım bence bekleme hemen olup olmayacağını bilemezsin dünyanın binbir turlu hali var bende senin gibi düşündüm sonra 10 ay hamile kalamadim sonra oldu düştü pesinden bir düşük daha istedikten 4 sene sonra anne oldumEşim hemen istiyor bende temmuzu görelim 2. Evlilik yıl dönümü geçsin diyorum
Öyle tabi ama o zaman hiç korunmamak lazımdı . İlk baştan da böyle bir risk vardı yani . Ama maddi anlamda istediklerim var onun dışında manevi anlamda da anne olma hissi yok hala sorumluluk alabileceğimi düşünmüyorum şuanCanım bence bekleme hemen olup olmayacağını bilemezsin dünyanın binbir turlu hali var bende senin gibi düşündüm sonra 10 ay hamile kalamadim sonra oldu düştü pesinden bir düşük daha istedikten 4 sene sonra anne oldum
Canim sebep neymis düşüğun. Kan pihtilasmasi filan miCanım bence bekleme hemen olup olmayacağını bilemezsin dünyanın binbir turlu hali var bende senin gibi düşündüm sonra 10 ay hamile kalamadim sonra oldu düştü pesinden bir düşük daha istedikten 4 sene sonra anne oldum
ona hic bakılmadı canımCanim sebep neymis düşüğun. Kan pihtilasmasi filan mi
anlıyorum canım bu çocuk aşkı bi bende hat safhada sanırım çok seviyorumÖyle tabi ama o zaman hiç korunmamak lazımdı . İlk baştan da böyle bir risk vardı yani . Ama maddi anlamda istediklerim var onun dışında manevi anlamda da anne olma hissi yok hala sorumluluk alabileceğimi düşünmüyorum şuan
Canim üçu de kiz mi seninanlıyorum canım bu çocuk aşkı bi bende hat safhada sanırım çok seviyorum
Olunca sende çok seveceksin istediğiniz zamanda nasip etsin allah
2 kız 1 erkekCanim üçu de kiz mi senin
Bende hiç öyle anaç bir ruh filan yok valla . Hatta uykusuz kalıcam felan filan düşündükçe iyice vazgeçiyorum. Ama tabi allah aratmasın doğru zamanda versin. Biz ne kadar korunsakta allah istedikten sonra korunarak ta çok rahat hamile kalınıranlıyorum canım bu çocuk aşkı bi bende hat safhada sanırım çok seviyorum
Olunca sende çok seveceksin istediğiniz zamanda nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?