Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün A101 den de un filan almıştım orada öyle satılmıyor . Aktüele bile gelmedi takipteyim. Bime geldi ama bence çirkin birşeydi 6.95 miydi ne hiç alma düşüncesi oluşmadı benim english homedan aldıklarım güzel beğendim . Büyük olanın sapı biraz uzun ama olsun iş gördü gayet .

Yaa gécenlerde kv ile gittim avmye . 400 lira harcafim geldim de bi bez torba aklima gelmedi.
Tekrar gidesim de yok

Evde file bi poset var idareten.
Gidip alacagim mecbur. Migros yakin degil. Yarin eşim cikacak. Ona söyleyim bakalim.
Cunku persembe pazarim var.
Aynen sen söyle alsın . File çünkü kullanışlı olmaz hem içindekiler görünüyor hemde içine malzeme yerleştirmek zor bence .

Kizlaaar herkese mutlu huzurlu beklenmedik masraflarin olmadigi guzel birikimlerin oldugu bir yil diliyoruuumm iyiki varsiniz iyiki sohbet ediyoruz burada ,

Yilbasi gunu esim indirim bitmeden 3 kutu mama aldi kizima 3x43,90 TL a101den. 50 TL ye a101 alisveris cantasi 1 TL ye dusuyormus 1 tane ondan almis keske dedim 2 tane alsaydin

Sali gunu de kuytuda kalmis bir dukkana girdim baktim bizim bebek bezlerinin (sleepy) eski buyuk paketlerinden var. Simdi bebek bezlerinin icini yari yariya dusurduler ya... Hem de 24 TL 3 paket aldık ek hesabin limitini artirip 1 kutu da 3x50 lik islak bebek havlusu aldim ki 4x40 lisini 15 e aliyorduk biz eylul ekim de.

Butun oncelikler kizimin. Alisveris listemden kiymayi cikardim ben de. En son temmuzda almistim sanirim kiyma. Olsun butun tavuk alip parcalamaya devam :)

Asi alicaz paramiz eksik yine aile bank a basvuru yapicaz maalesef asi (rota)210 TL bizde 170 TL var tabii kizima gelen paralari ayri kumbaraya atiyorum kizimin 170 TL si var yani :) bizden zengin valla

Bu konu gecenlerde ig de gida dedektifi sayfasinda detayli incelendi. Cok haklisin. Detaylari o sayfadan da okuyabilirsiniz kizlar.

657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadas mavi ekran
İhtiyaci olan asgari ucretliye de biseyler yapsalar keske..... Tamam gelirine gore giderin oluyor da memurun maddi imkanlari daha iyi durumda zaten.

Günaydın kızlar. Yeni senenın ılk ıs gunu. 4 gun tatilden sonra 3 gun calısmak güzel gelecektır dıye umuyorum .
Yeni senenin bana güzellikleri, iş anlamında kendimi geliştirme fırsatlarımın olduğu bir sene olacak, hem dil anlamında hem eğitim anlamında. Nasıl adımlar atılacağını arasrtıracagım . Bunu en ıyı sekılde degerlendırmem lazım .

Öte yandan Cuma gunu maaşımız yatmıştı , 200 lıra almıştım nakıt olarak. 40 lıra harcamışım sadece.
Ha bu degıl kı evın gıderı yok maalesef cok fazla.
Tatıl baktık yıne dun aksam , temmuz ortası 8-9 bın yok Allah yok yani. Esımde bu sene gıtmeyelım madem dıyor, gecen senekı gıbı bunalmayız dıye düşünüyorum calısacagımız ıcın yazlık bıle güzel gelecektır herhalde . Subat ayınıda gorelım bır bakalım ne olacak.

Onun dışında 15 tatıle az kaldı , sınav zamanı tamda bu sebeble 4 gun ızın harıka oldu. Bugun matematık sınavı var oğlanın , ufaklıkta acık ara bır gelısım gosterdı sasırdık. Konustugumuzu anlıyor , evet ve hayır dıyor cok tatlı Dun tam 13 aylık oldu. Buyuk oğlum 13 aylıkken bu ıs yerımde calısmaya başlamıştım ayrıca . Öyle ıste bızde durumlar.

tuce_tuce Bebek kararı almışsınız , yaza . Çok acele etme bosver, yaz cok ıyı bır zamanla bence dıye düşünüyorum . Hem bu fıkre adapte olmuş olursun , bakamam dıye düşünme onlar kendılerıne bır güzel baktırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…