- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.561
Insallah canim.Her annenin bir kızı olmalı @ pure hazel
İkinci bebisin dilerim kız olur
evlat evlattır ama bir oğlum var birde kız olsa fena olmazInsallah canim.
3 tane olsa keske diye düsunuyorum. Sonra 3ünun de erkek olma ihtimali takiliyor aklima
2250 mituce_tuce yaa kızlar nolmus bılıyomusunuz 3 kuruma isim yazmim 2250 tl lik boyner çeki vermısler memur gıyım yardımı seklınde ne guzel yaaa bizim işten arkadaslarda sendıkayı aramıs bıze de olsun dıye ama tabiki hık mık etmısler olmıcak yanii
Bugün A101 den de un filan almıştım orada öyle satılmıyor . Aktüele bile gelmedi takipteyim. Bime geldi ama bence çirkin birşeydi 6.95 miydi ne hiç alma düşüncesi oluşmadı benim english homedan aldıklarım güzel beğendim . Büyük olanın sapı biraz uzun ama olsun iş gördü gayet .Az önce gordum bende. Adam aldiklarini montuna doldurdu gitti.
Ya birsey soracagim.
A101 bim veya şok da alisveris cantasi var mi . Aktüele mi geldi yoksa reyonda satiliyor mu.
Aktüele geldiyse kesin bitmistir o yuzden sordum.
Bu arada yazili sinavlarimi düzenledim 1 saatimi aldi
Yaa gécenlerde kv ile gittim avmye . 400 lira harcafim geldim de bi bez torba aklima gelmedi.Bugün A101 den de un filan almıştım orada öyle satılmıyor . Aktüele bile gelmedi takipteyim. Bime geldi ama bence çirkin birşeydi 6.95 miydi ne hiç alma düşüncesi oluşmadı benim english homedan aldıklarım güzel beğendim . Büyük olanın sapı biraz uzun ama olsun iş gördü gayet .
Migros filan yokmu yakında hiç oradakiler güzeldi en sonYaa gécenlerde kv ile gittim avmye . 400 lira harcafim geldim de bi bez torba aklima gelmedi.
Tekrar gidesim de yok
Evde file bi poset var idareten.Migros filan yokmu yakında hiç oradakiler güzeldi en son
Aynen sen söyle alsın . File çünkü kullanışlı olmaz hem içindekiler görünüyor hemde içine malzeme yerleştirmek zor bence .Evde file bi poset var idareten.
Gidip alacagim mecbur. Migros yakin degil. Yarin eşim cikacak. Ona söyleyim bakalim.
Cunku persembe pazarim var.
İste komple banyoda ne varsa temizlemeyi sevmiyorum benBen de onu hic sevmem canim yaa.. banyolarimiz derken dus almaktan bahsettinmdi lavabo ve klozet temizligiydi benim dedigim..:)
Hayirli olsun canim :))Herkese iyi seneler dilerim2019a saatler kala iyi borç yaptım 3700tlcik kurutma makinası aldım ihtiyacım vardı mutluyum!
Bu konu gecenlerde ig de gida dedektifi sayfasinda detayli incelendi. Cok haklisin. Detaylari o sayfadan da okuyabilirsiniz kizlar.Yaa buarada markette tekrar rastlaşmışken yazayım dedim, kaşar peyniri alırken dikkat edelim. Aynı reyon ve ambalajlarda kaşara çok benzer tost peyniri satılıyor. Tost peynirleri genellikle ikinci sınıf peynirlerden, iade donenlerden falan eritilerek yapılıyormuş. Kaşarda 10-11kg süt kullanılırken tost peynirinde 5kiloya kadar düşüyormuş süt miktarı. Buhafta migrostada ve a101de indirimde idi çeşitli markaların tost peynirleri
Diyet gunlugun nasil gidiyor yazmiyorum oraya kendi kendime olmak istiyorum diye yazmissin diye :) bildirim de gelmemis sanki yine biraktin mi yoksa yazmayi canimTüm gün evde pinekledim
Sıfır
İhtiyaci olan asgari ucretliye de biseyler yapsalar keske..... Tamam gelirine gore giderin oluyor da memurun maddi imkanlari daha iyi durumda zaten.657 de giyim yardımı diye birsey var ama o çok düşük ücretli memura diye biliyorum. Mesela eskiden hizmetli kadrosu kıyafetleri gibi. Boynerden cek de neymiş arkadasmavi ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?