- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.581
Evet kaşar peynirini aliyoruzNormal beyaz peynirini hep alıyorum zaten hani şu ayrı ayrı dilimli vakumlu poşette olanlardan. Ancak hiç kaşarını denemedik. Siz kaşarından mı alıyorsunuz?
Allah bagislasinGünaydın kızlar. Yeni senenın ılk ıs gunu. 4 gun tatilden sonra 3 gun calısmak güzel gelecektır dıye umuyorum .
Yeni senenin bana güzellikleri, iş anlamında kendimi geliştirme fırsatlarımın olduğu bir sene olacak, hem dil anlamında hem eğitim anlamında. Nasıl adımlar atılacağını arasrtıracagım . Bunu en ıyı sekılde degerlendırmem lazım .
Öte yandan Cuma gunu maaşımız yatmıştı , 200 lıra almıştım nakıt olarak. 40 lıra harcamışım sadece.
Ha bu degıl kı evın gıderı yok maalesef cok fazla.
Tatıl baktık yıne dun aksam , temmuz ortası 8-9 bın yok Allah yok yani. Esımde bu sene gıtmeyelım madem dıyor, gecen senekı gıbı bunalmayız dıye düşünüyorum calısacagımız ıcın yazlık bıle güzel gelecektır herhalde . Subat ayınıda gorelım bır bakalım ne olacak.
Onun dışında 15 tatıle az kaldı , sınav zamanı tamda bu sebeble 4 gun ızın harıka oldu. Bugun matematık sınavı var oğlanın , ufaklıkta acık ara bır gelısım gosterdı sasırdık. Konustugumuzu anlıyor , evet ve hayır dıyor cok tatlıDun tam 13 aylık oldu. Buyuk oğlum 13 aylıkken bu ıs yerımde calısmaya başlamıştım ayrıca . Öyle ıste bızde durumlar.
GunaydinGünaydın mutlu huzurlu 0 harcamalı bir gün geçirelim
Normal magazalarda da ucretliSelam kızlar. Bugun markete gidelim dedik, yemek kartımla ayda bir kere alısverıs yapıyoruz geri ıste harcanıyor neyse. Giderken torbaları mı aldım, evde buyuk oglan ogretmen ve babamla kaldı bebegı mecbur aldık. Neyse arabada unutmusuz torbaları alosverıs yaptık 180 lira tuttu. Neyse kız dedi poset kac tane alacaksınız, bız kaldık boyle a var bizim tprbamız filan dedik esım aldı pembe geberık gelin torbalarımıza aldıklarımızı koyarken yan kasada bayada yaslı bir amca kafa tuttu baya kavga ettiler magaza muduru fılan geldi. Bugunde hep poset kavgası var dedi kasiyer. Ayrıca bızımkıler gıbı torba satıyorlardı, 4 lira. Daha sonra deterjan ıcın bıme gectık orada da bızım torbalar 3.25 ıdı oyle yani.
Bimde reyonda varAz önce gordum bende. Adam aldiklarini montuna doldurdu gitti.
Ya birsey soracagim.
A101 bim veya şok da alisveris cantasi var mi . Aktüele mi geldi yoksa reyonda satiliyor mu.
Aktüele geldiyse kesin bitmistir o yuzden sordum.
Bu arada yazili sinavlarimi düzenledim 1 saatimi aldi
Öyleyse takip edelim uygun bir indirim bulduğumuzda hemen deneyelim. Teşekkürler :)Evet kaşar peynirini aliyoruz
Biz de beyaz peynirini hic denemedik
tüp bebeğe mı dondunuz canım ?Dün gece çatlatma iğnesini yaptırdık bugün off günüm yarın yumurta toplama var.
zaten tüp bebekte idik. Ayın 22 sinde ilaçlara başladım yılbaşı gecesi çatlatma iğnesi oldu, bugün de yumurta toplama var. Sonra embriyolarda genetik tarama olacak.tüp bebeğe mı dondunuz canım ?
Cok hızlı gectı sankı kısa protokol muydu?
güzel haberler alırsınız inşallah bizede yazarsınzaten tüp bebekte idik. Ayın 22 sinde ilaçlara başladım yılbaşı gecesi çatlatma iğnesi oldu, bugün de yumurta toplama var. Sonra embriyolarda genetik tarama olacak.
bende çok merak ediyorum umarım gerçeği yansıtırlarGünaydın karlı bir çarşamba gününden
Ev almış başını gidiyor minik durmuyor uyusaydı işe basliyacaktim
Menümü olusturdum kafamda
Tavuk sote
Pilav
Salata dünden kek var yeter bugünde boyle geçer
Ekmek ve yumurta alınacak başka da bisey yok şimdilik
Bakalım enflasyon nasıl çıkacak yarin merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?