- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.601
25 krş olmasi ve bedava verenlere cezai işlem uygulanmasi işin ciddiyetini gösteriyor.Biz artık 2 sene filan bu poşet meselesini konuşuruz milletçe . Avrupadan yıllardır uygulanıyor adamlar hiç gündem yapmıyor bizimde gündemden düşmüyor . Şöyle haberlere baktımda saçma sapan komik komik şeyler vardı . Bez poşetlerden çantalarımıza birer tane koysak arabalarımıza koysak evden çıkarken zaten elimize alıyoruz bitti gitti ya zor değil ki
İyiki cezai işlem var bence25 krş olmasi ve bedava verenlere cezai işlem uygulanmasi işin ciddiyetini gösteriyor.
Ceza olmadan para cikmadan bizim millet uymaz.
efsun canım kaç aylıktı bebeğin ?Günaydın kızlar.
Sabah 7'de ancak uyuyabildim şimdi bebeğim uyandı mama yediriyorum bir yandan da sizi okudum.
Akşama Planda bir değişiklik olmazsa balkabağı çorbası ve eğer Ellerim tutulmazsa ve pek Acımıyorsa bulgur köftesi yapmayı düşünüyorum İnşallah. eşime de iki ekmek alır mısın dedim inşallah başka harcama olmaz
pgt yapılacak dımı yanı canım ?zaten tüp bebekte idik. Ayın 22 sinde ilaçlara başladım yılbaşı gecesi çatlatma iğnesi oldu, bugün de yumurta toplama var. Sonra embriyolarda genetik tarama olacak.
Tam zamanında sordum canımın ıcıAllah bagislasin
Gece uykulari nasil ufakligin
Bizim oglan 12 gun sonra 1 yasinda
Hala gece deliksiz uyku yok
Emiyor diye mi bilmiyorum
5 ay olcak 6 sinda canim :)efsun canım kaç aylıktı bebeğin ?
Masallah..5 ay olcak 6 sinda canim :)
Canim sutum yok dogdugundan beri toplasan belki 1,5 sat emzirebildim sutum tam.geldi kv yuzunden 3 gun agladim gitti sutum cocuk da biberona alisti mecburen yani mama veriyorum ama ek gidaya geciyoruz yavas yavas denemeler yapiyoruz insallah masraf biraz azalir o zaman sebzelere butce ayiririm hem biz de yeriz insallah :)Masallah..
Artik yavas yavas yer kuzum yaa.. ben kizima hic mama vermedim biliyor musun?..
yani durum da cok iyi degil diyorsun.. sen bilirsin tabi yine de..
Anladim canim.. haklisin tabi emmediyse de yapacak bir sey yok...Canim sutum yok dogdugundan beri toplasan belki 1,5 sat emzirebildim sutum tam.geldi kv yuzunden 3 gun agladim gitti sutum cocuk da biberona alisti mecburen yani mama veriyorum ama ek gidaya geciyoruz yavas yavas denemeler yapiyoruz insallah masraf biraz azalir o zaman sebzelere butce ayiririm hem biz de yeriz insallah :)
Aksam 11 gibi yatiyor sabah 8 8 bucuk bazen 7 bucuk gibi kalkiyorTam zamanında sordum canımın ıcı
dun aksam 1.30 da uyandı , emzırdım yatırırken yatağına ayağım çarptı ses cıktı. gozlerını açtı badem gıbı . kucakta salla gezdır, ayakta salla bır daha emzır, su ıcır derken 3 te uyudu tamamen.
Bazen hıc uyanmadığı oluyor , bazen böyle yapıyor gebertiyor benı .
bızımkı tam 13 aylık oldu dun , aksam kaçta yatıyor kaçta kalkıyor sızınkı.
Gunduz uyuyamazsa gecede cok kotu oluyor bızım
Yaa 13 aylıkmış büyümüş aslında nekadar okadar huysuzlanıyor ki bi sıkıntısı olmasın? Aksam yatış saati hergyn aynı değil mi rutin yapıyormusunTam zamanında sordum canımın ıcı
dun aksam 1.30 da uyandı , emzırdım yatırırken yatağına ayağım çarptı ses cıktı. gozlerını açtı badem gıbı . kucakta salla gezdır, ayakta salla bır daha emzır, su ıcır derken 3 te uyudu tamamen.
Bazen hıc uyanmadığı oluyor , bazen böyle yapıyor gebertiyor benı .
bızımkı tam 13 aylık oldu dun , aksam kaçta yatıyor kaçta kalkıyor sızınkı.
Gunduz uyuyamazsa gecede cok kotu oluyor bızım
gecen hafta şoktan aldm ben de 50 tanesi 37.5tuKizlar nasl fiyat sizce katalog bakiyordum gorunce aklima geldiniz paylasayim dedim :) bizim toptan market kataloguEki Görüntüle 2221196
Normal aşırı uygun değil A101 de geçen hafta tanesi 78 kuruşa mı ne düşmüştü fairyKizlar nasl fiyat sizce katalog bakiyordum gorunce aklima geldiniz paylasayim dedim :) bizim toptan market kataloguEki Görüntüle 2221196
Evet canım 3 aylıktan berı aynı saatte yatıyorYaa 13 aylıkmış büyümüş aslında nekadar okadar huysuzlanıyor ki bi sıkıntısı olmasın? Aksam yatış saati hergyn aynı değil mi rutin yapıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?