- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.621
Ne kadar oldu, yoğundum hıc bakamadım.Altına ne oluyor öyle aaaa
222.5 şuanNe kadar oldu, yoğundum hıc bakamadım.
Gram altın alacaktım 4 gram kadar ,
Sut verip emziriyorum derken ne demek istedin cuteEvet canım 3 aylıktan berı aynı saatte yatıyor
Sabah 6.30 gıbı uyanıyor . 9 da yatıyor 10.30 da kalkıyor
2 de tekrar yatıyor 3.30 da kalkıyor aksam 8 zor buluyoruz doğrusu. Gunduz ıkı gundur tek uyku uyudu,sabah gec kalktı gec yattı ıkıncı uykuya zaman kalmadı veya uyuyamadı. Gece ağlamıyor aslında , oynamıyorda ama zor dalıyor 1-2 ye kadar baya uyku alıyor hafıflıyor herhalde uykusu. Ama normalde bazende soyle oluyor
8 de yattı , 11 de sut verıp emzırıyorum , sabaha kadar uyanmıyor.
Senınkının cınsıyetı ne , cok yakınmış araları bızımkılerın
Kucukmus daha canım , ek gıdaya dıkkatlı gecıs yap rahatsız olmasın bagısıklıgı henüz hazır degıl.Canim sutum yok dogdugundan beri toplasan belki 1,5 sat emzirebildim sutum tam.geldi kv yuzunden 3 gun agladim gitti sutum cocuk da biberona alisti mecburen yani mama veriyorum ama ek gidaya geciyoruz yavas yavas denemeler yapiyoruz insallah masraf biraz azalir o zaman sebzelere butce ayiririm hem biz de yeriz insallah :)
222.3 çeyrekte 367 dün biz 355 ten 2 tane aldıkNe kadar oldu, yoğundum hıc bakamadım.
Gram altın alacaktım 4 gram kadar ,
15 i gibi alacaktim bendeGrm 222.5
Dolar 5.38
Euro 6.15
Yok canım 1 yasından sonra mama vermıyorum , 9 aylıkken ıse başladım o zamandan berı 2-3 kutu mama aldık eve . Gunduz sagamadıgım zamanlar oldu, derken makınem bozuldu.Sut verip emziriyorum derken ne demek istedin cute
Formul mama + meme mi
ovv ınanamıyorum . 217 ıdı cuma gunu almadım. Bıraz daha beklıyeyım dedım. 8 gr altınım var al sat yapmaya değer mı acaba222.3 çeyrekte 367 dün biz 355 ten 2 tane aldık
Emziriyorum onun disinda kahvaltida yumurta peynir kusburnu marmelati yada pekmezYok canım 1 yasından sonra mama vermıyorum , 9 aylıkken ıse başladım o zamandan berı 2-3 kutu mama aldık eve . Gunduz sagamadıgım zamanlar oldu, derken makınem bozuldu.
1 yasından sonra pınar çocuk sutu alıyorum ondan verıyorum ama henüz alışmadı. Cok severek ıcmıyor anca uyurken ıtelıyorum. Gunde 500 ml sut ıcmesı gerekiyor cunku anne sutu artı normal sut veya formül mama.
Mama zaten hem cok pahalı hemde artık gerek yok.
Sen nasıl beslıyorsun , senınde sut vermen lazım artık
Kesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.Ay kızlar ya biraz önce su bidonlarını yersen kaldırırken aklıma geldi inşallah bu bidonlarda üretimden kalkar cam damacanalar gelir . Hem sağlığımız için hem çevre için çok güzel olur . Gwçmişte zaten cam damacana varmış ne kadar güzelmiş aslında
11 den oncekı uykusu ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor.Aksam 11 gibi yatiyor sabah 8 8 bucuk bazen 7 bucuk gibi kalkiyor
Gunduz de iki kere yatiyor
1 saat 1 saat gibi uyuyor bazen iki uykudan birini 1.5 saate cektigi oluyor
Ama gece hep kipir kipir
Yanimda yatmak istiyor
Sık sık emmek istiyor bazen karni tok olsa da
Emzik dusuyorsa onu istiyor
Salliyorum ayagimda ama o sekilde uyuyakalirsak ben her tarafi tutuk bi sekilde kalkiyorum
Uyumasaydim daha iyiydi diyorum
Babayi itiyor bazen sıkışmak istemiyor
Adamla ayakli basli yatiyoruz
Gece uyanan digerinin ayaklara sariliyor artik :))
Gecen haftalarda birgun 10 bucuk gibi yatti bi kalktim gece 4 bucuk hic kalkmamis
Bi sevindim bi sevindim
Bu sefer de sevincten uyuyamadim
Ilk ve son oldu o da
Ablasi aksam yatar sabah kalkardi bunun kadarken
Suyunu bile basucundan kendi alir icer atardi
Ne zman duzelcek bakalim
Sana da Allah yardim etsin canim
Calisiyorsun da
Uykular onlarin olsun :)
Kalkacak ben eminim inşallah çocuklarımız için temiz bir dünya olacakKesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.
3 kuruş 5 kuruş diye diye sağlik elden gidiyor.
Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner
Kesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.
3 kuruş 5 kuruş diye diye sağlik elden gidiyor.
Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner
Alerjık durumu yoksa vermeye basla canım , ben vermeye başlamıştım bronsıt oldu o sıra ıcmedı zorlamadık ve unuttu suanda. Bıraz sulandırıyorum ve uyurken verıyorum kı ıcsın. Benden o kadar sut geliyor mu eksık kalsın ıstemıyorum .Emziriyorum onun disinda kahvaltida yumurta peynir kusburnu marmelati yada pekmez
Bazen yemiyor kasik mamasi veriyorum
Yogurt muz ceviz rendesi vs
Arada mandalina portakal suyu veriyorum
Sebze puresi veriyorum karisik sebzeli ,kofteli olacak sekilde
Buzlukta kemik suyum var kup seklinde ondan atiyorum icine ama bunu pek sevmiyor
Daha cok ev yemegi isteyen bir cocuk
Bizim yediklerimizi istiyor
Mercimek corbasi icirdim ctesi ve bugun
Yatarken yine kasik mamasi veriyorum tok olsun diye
Formul mamayi sadece sezeryan sonrasi sut gelene kadar kullandik bir kutu o kadar
Cocuk sutu esimin aklina geldi verelim diye ama ben biraz cekindim beklemek istedim biraz daha
Kanser endüstrisi nasil para kazanacakti yoksa!!zamanla plastik için ambalaj bedeli alınmaya başlanacak, bu yasa ile geçen başka maddelerde var.
Ben hatırlıyorum, 5 lt cam damacana vardı, alır boşalınca geri götürür yenisini alırdık. Plastik nerden çıktı türedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?