Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun 4.5 lira harcadim. Bir de şok un bez çantasini aldim
Eşim ışyerine gitti . Bakalim ne kadar harcicak. Gereksiz harcama dedim ama alinacaklar varmis .biraz fazla harcamam olabilir dedi

Sut verip emziriyorum derken ne demek istedin cute
Formul mama + meme mi

Kucukmus daha canım , ek gıdaya dıkkatlı gecıs yap rahatsız olmasın bagısıklıgı henüz hazır degıl.

Sut verip emziriyorum derken ne demek istedin cute
Formul mama + meme mi
Yok canım 1 yasından sonra mama vermıyorum , 9 aylıkken ıse başladım o zamandan berı 2-3 kutu mama aldık eve . Gunduz sagamadıgım zamanlar oldu, derken makınem bozuldu.
1 yasından sonra pınar çocuk sutu alıyorum ondan verıyorum ama henüz alışmadı. Cok severek ıcmıyor anca uyurken ıtelıyorum. Gunde 500 ml sut ıcmesı gerekiyor cunku anne sutu artı normal sut veya formül mama.
Mama zaten hem cok pahalı hemde artık gerek yok.
Sen nasıl beslıyorsun , senınde sut vermen lazım artık

Ay kızlar ya biraz önce su bidonlarını yersen kaldırırken aklıma geldi inşallah bu bidonlarda üretimden kalkar cam damacanalar gelir . Hem sağlığımız için hem çevre için çok güzel olur . Gwçmişte zaten cam damacana varmış ne kadar güzelmiş aslında

Emziriyorum onun disinda kahvaltida yumurta peynir kusburnu marmelati yada pekmez
Bazen yemiyor kasik mamasi veriyorum
Yogurt muz ceviz rendesi vs
Arada mandalina portakal suyu veriyorum
Sebze puresi veriyorum karisik sebzeli ,kofteli olacak sekilde
Buzlukta kemik suyum var kup seklinde ondan atiyorum icine ama bunu pek sevmiyor
Daha cok ev yemegi isteyen bir cocuk
Bizim yediklerimizi istiyor
Mercimek corbasi icirdim ctesi ve bugun
Yatarken yine kasik mamasi veriyorum tok olsun diye
Formul mamayi sadece sezeryan sonrasi sut gelene kadar kullandik bir kutu o kadar
Cocuk sutu esimin aklina geldi verelim diye ama ben biraz cekindim beklemek istedim biraz daha

Kesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.
3 kuruş 5 kuruş diye diye sağlik elden gidiyor.
Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner

11 den oncekı uykusu ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor.
Aslında butun gece kıpır kıpır olmasının sebebı bence , gec yatıyor olması dıye düşünüyorum . Bız kucukken odasını ayırdık ama mobılya besık vardı odasında, dar bıraz.Hep bu çocuk sıkışıyoruz rahat yatamıyor dıyordum dıye dıye esımı ıkna ettım ve ona ozel yatak yaptırdık.
montessorı yataklardan . Enıne boyuna done done uyuyor daha rahat açıkçası . Çarpmıyor dolayısıyla uyanmıyor çarpmalardan oturu. Ben hıc yanıma almadım , cok nadır sabaha karsı pes edıp alıyordum . Ondan vazgecırene kadarda anamızı ağlattı ama.
Benımde buyuk olan süper uyurdu hıc ama hıc uyanmazdı. Bu uyanıyor , uyanmayı gectım uykusu dağılırsa böyle uğraştırıyor benı dun aksam ayakta bıle uykuya dalmışım , kendımı topladım neysekı.
Ayakta sallanmaya bende cok alıştırmak ıstedım yapamadım, bazen ayak bazen kucak kı dana kadar artık kolum belım kopuyor cogunlukla meme emerken uyuyor ama gecelerıde anamdan emdıgım sutu bazen burnumdan getırıyor

Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner
Kalkacak ben eminim inşallah çocuklarımız için temiz bir dünya olacak

zamanla plastik için ambalaj bedeli alınmaya başlanacak, bu yasa ile geçen başka maddelerde var.
Ben hatırlıyorum, 5 lt cam damacana vardı, alır boşalınca geri götürür yenisini alırdık. Plastik nerden çıktı türedi.

Alerjık durumu yoksa vermeye basla canım , ben vermeye başlamıştım bronsıt oldu o sıra ıcmedı zorlamadık ve unuttu suanda. Bıraz sulandırıyorum ve uyurken verıyorum kı ıcsın. Benden o kadar sut geliyor mu eksık kalsın ıstemıyorum .
Ben sabahları normal kahvaltı yedırıyorum
Yumurta peynır domates kasar peynırı bazen meyve sıkıyorum , bazen sut (ıcmıyor) bazen ıhlamur yapıyorum
Bazen omlet yapıyorum , 2 dışı var cok rahat yıyemıyor .
Yumurtanın beyazına gectık artık ama cok hoşlanmadı .

Oglen yıne çorba yoğurt, haftada 2 gun köfte yedırıyorum fırında yapıyorum köfte patates. Kan ılacı kullanmıyorum , destek olsun dıye haftada 2 kere.
Aksamda bızım yemeklerden verıyorum bazen , bazen uygun olmuyor kasık maması yapıyorum.
Arı mama, tahıllı hıppın kasık maması, bazen klasık prınc unu yapıyorum pekmez koyuyorum ıcıne.
Ama bunların hıc bırı gece uyanmalarını cozmedı ınankı.
Sadece 11 de sut ıcıp emzırırsem uyanmıyor. Bılmıyorum tesadüf mu ya da cok doyup pelte gıbımı yatıyor emın degılım

Kanser endüstrisi nasil para kazanacakti yoksa!!

pure hazel alt sat yapayım mı canım , ne dıyorsun ne kadar gıder böyle sonra gene düşer dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…