Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Düsüs basladi gibi.
Valla canim onümuz secim. Yukselmesine firsat vermez devlet vs diye yazilar okuyorum. Bazilari da tam tersini diyor. Ben al sat yapmiyorum. Alip unutuyorum. Ytd
çokta bı fark olmayacak aslında hepsı ayrı ayrı zamanlarda alınan seyler, nereden takıp edıyorsunuz pıyasayı

Kanser endüstrisi nasil para kazanacakti yoksa!!

Ben alternatifi varsa plastik ürün almıyorum, ztn aldıklarım çok az çoğunu kendim yapıyorum ama illa sartsa cam ambalaj en iyisi. Çok değil ben çocuktum şimdi bugünlere geldik, cam şişe pahalı - ama ilk başta sadece o vardı ve bizim için iyi olandı

Bende az miktar alacaktım, ama kararsız kaldım. Para hesapta kaldı, canım fiziki istiyor.
Yarın enflasyon açıklanacak, memur zammı açıklanacak. Galiba bekleyeceğim. ytd

baya yükselmiş bende almamıştım biraz daha beklerim seçim var dizginlemeye çalışırlar altını doları

HATlar karıştı sanırımbenimkiler 2,5 yaşında iki kız. Biz 14aylıkken tek uykuya düştük ondan sonra uykular daha düzeldi, emen çocuk sık uyanıyor o ayrı, 18ay emzirdim emmeyi bırakınca biraz süt içtiler sonra doktor gece beslenmesini kesin deyince hiç birsey vermez olduk. Bizimkiler hasta değilse oyle saat 3te 4te kalktım uyumuyorum modu olmadı . Ama hala 1-2kez uyanırlar gece beni isterler su içerler falan. Gunduz 3saat uyuyormuş seninki çok bence uykuyu tam aldıgı için gece düzenli olmayabilir. Bence tek uykuya geçince sabah bi tık daha geç kalkar aksamda 8-9arası uyur

cam şişede kola vardı bilmem yaşınız yetti mi...hatırlar mısınız
1 ltlikmiş onlar sonradan öğrendiğimde şaşırmıştım.. o şişede kola süperdi hiç unutmam tadını
Evet tabı kı hala satıyorlar, orjınal cola tadında gıbı bısey yazıyor uzerınde

Bende sımdı bı sasırdım ne nerede nıcın kıme yazıyorum dıye
Ne güzel ya , ama erken tek uykuya gecmısler 15 aylıkken mı 18 aylıkken mı tek uykuya gececeklerdı, hatırlamıyorum .
Bızımkı uykusuna hıc dayanamıyor suanda tek uykuya hıc hazır degılım. Baslıyor sarhoşlamaya adım bası düşüyor yürürken kafa goz dağıtıyor bu sefer.
Gunduz cokmu uyuyor dıyorsun , acaba ondan mı böyle gece hortluyor

İşine karışmak gibi olmasında bizim doktorumuz özellikle dişler için gece beslenmesini önermiyor. Birde inek sütü demir eksikliğine yol açıyormuş illa vereceksen kefir yada ev yogurdundan ayran ver demişti. İnek sütünün faydası 1se yogurt 10 kefir 100 . Emmeyi bırakırken bir süre ıhlamur vermiştik

Suan sadece aksam ve gece emıyor canım. Kesersem emzırme ısı bitecek dıye düşünüyorum. Yoksa buyuk oğlandan bılıyorum ayvayı yemıstık curuklerden.
Aksam 5.30 gıbı evde oluyorum ıste sabaha kadar 3 kere anca emıyor zaten .
Kefır yapmayı bılmıyorum buarada zahmetlıymıs gıbıme geliyor.

Aynen normal aralık 16-18ay arası geciliyor tek uykuya ama cocuktan cocuga değişiyor. Yani bizimkiler hayatta uyumazdı 3saat. Hala enfazla 2,5saat uyurlar oglen. Aksam 9-9,30 arası uyurlar sabah 7-8arası kalkarlar

Gece beslenmesi derken ineksütünü kastettim yoksa sen emzire bildiğin kadar emzir:) annesütünün dişlere zarar vereceğini sanmam verse de ruhunu bağışıklığını herturlu beslediği için dengeler kefiri mayası oluyor yaptım bi kez içmedi biximkiler. Ayranıda içmedi bende bıraktım gece uyandıkca sadece su. Aksam yemeklerinde yogurt oluyor cogunlukla

Ne zordur ya ıkız, calısıyormusun sen anlatsana bıraz .
Tek çocukların dımı ıkızlerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…