- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.661
Gunde toplam 3 saat he , her bır seferde 3 saat degıl . Dogru anlattım dımı. Her seferınde 3 saat olsaAynen normal aralık 16-18ay arası geciliyor tek uykuya ama cocuktan cocuga değişiyor. Yani bizimkiler hayatta uyumazdı 3saat. Hala enfazla 2,5saat uyurlar oglen. Aksam 9-9,30 arası uyurlar sabah 7-8arası kalkarlar
Evet çalışıyorum. Uzun süre ücretsiz izin aldım. Hem çok güzel hem çok zor. Dengeli ve adaletli davranış çok önemli. Duygular bazen nirvanada bazen diplerde, anlatılmaz yaşanır cinstenNe zordur ya ıkız, calısıyormusun sen anlatsana bıraz .
Tek çocukların dımı ıkızlerın
Cok haklısın , ama zor zamanları atlatmışsınız gerçekten. Bundan sonrası daha kolay daha güzel olur dıye düşünüyorum . Allah sağlık versın once gerısı oyle böyle halloluyor aslındaEvet çalışıyorum. Uzun süre ücretsiz izin aldım. Hem çok güzel hem çok zor. Dengeli ve adaletli davranış çok önemli. Duygular bazen nirvanada bazen diplerde, anlatılmaz yaşanır cinsten
Allah tüm çocukları hastalıktan kötülükten korusun
Biz o ise bir kereovv ınanamıyorum . 217 ıdı cuma gunu almadım. Bıraz daha beklıyeyım dedım. 8 gr altınım var al sat yapmaya değer mı acaba
Ben maaşımı neysekı bozmamıştım güzel yukselmıs,dolar
Sabah uyandiktan 3 saat sonra uyur 1 saat11 den oncekı uykusu ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor.
Aslında butun gece kıpır kıpır olmasının sebebı bence , gec yatıyor olması dıye düşünüyorum . Bız kucukken odasını ayırdık ama mobılya besık vardı odasında, dar bıraz.Hep bu çocuk sıkışıyoruz rahat yatamıyor dıyordum dıye dıye esımı ıkna ettım ve ona ozel yatak yaptırdık.
montessorı yataklardan . Enıne boyuna done done uyuyor daha rahat açıkçası . Çarpmıyor dolayısıyla uyanmıyor çarpmalardan oturu. Ben hıc yanıma almadım , cok nadır sabaha karsı pes edıp alıyordum . Ondan vazgecırene kadarda anamızı ağlattı ama.
Benımde buyuk olan süper uyurdu hıc ama hıc uyanmazdı. Bu uyanıyor , uyanmayı gectım uykusu dağılırsa böyle uğraştırıyor benı dun aksam ayakta bıle uykuya dalmışım , kendımı topladım neysekı.
Ayakta sallanmaya bende cok alıştırmak ıstedım yapamadım, bazen ayak bazen kucak kı dana kadar artık kolum belım kopuyor cogunlukla meme emerken uyuyor ama gecelerıde anamdan emdıgım sutu bazen burnumdan getırıyor
Bizde de iki dis varAlerjık durumu yoksa vermeye basla canım , ben vermeye başlamıştım bronsıt oldu o sıra ıcmedı zorlamadık ve unuttu suanda. Bıraz sulandırıyorum ve uyurken verıyorum kı ıcsın. Benden o kadar sut geliyor mu eksık kalsın ıstemıyorum .
Ben sabahları normal kahvaltı yedırıyorum
Yumurta peynır domates kasar peynırı bazen meyve sıkıyorum , bazen sut (ıcmıyor) bazen ıhlamur yapıyorum
Bazen omlet yapıyorum , 2 dışı var cok rahat yıyemıyor .
Yumurtanın beyazına gectık artık ama cok hoşlanmadı .
Oglen yıne çorba yoğurt, haftada 2 gun köfte yedırıyorum fırında yapıyorum köfte patates. Kan ılacı kullanmıyorum , destek olsun dıye haftada 2 kere.
Aksamda bızım yemeklerden verıyorum bazen , bazen uygun olmuyor kasık maması yapıyorum.
Arı mama, tahıllı hıppın kasık maması, bazen klasık prınc unu yapıyorum pekmez koyuyorum ıcıne.
Ama bunların hıc bırı gece uyanmalarını cozmedı ınankı.
Sadece 11 de sut ıcıp emzırırsem uyanmıyor. Bılmıyorum tesadüf mu ya da cok doyup pelte gıbımı yatıyor emın degılım
Erkek canım senınde mı erkek,Bizde de iki dis var
Tam tok olduguna emin olmazsam yatiramiyorum bende
Emmesi de acliktan degil duygusal olarak beni hisssetmek istiyor
Erkek mi seninki de
Evet kucuk bi erkekimiz var bizim deErkek canım senınde mı erkek,
Benım büyükte erkek canım , senın buyuk kız galıba o kac yasındaEvet kucuk bi erkekimiz var bizim de
bulaşık makinası ne kadar sürede yıkıyor seninYine bi makine çamaşir bi makine bulaşk attim calistirdim. Kuruyanlari kaldirdim. Is hic bitmedi. Eşim yokken daha mi rahattim neoğluyla yemisler icmisler mutfagi dagitmislar birde.
Yazili sinavlari cogalttim posetledim. Yapip okuyup notlandirmak kaldi.
Yine bi makine çamaşir bi makine bulaşk attim calistirdim. Kuruyanlari kaldirdim. Is hic bitmedi. Eşim yokken daha mi rahattim neoğluyla yemisler icmisler mutfagi dagitmislar birde.
Yazili sinavlari cogalttim posetledim. Yapip okuyup notlandirmak kaldi.
Delirtti benipure hazel çabuk mu bıktın ne buarada adam dağıtıyor boğazı durmuyor çok harcıyor diye söyleniyorsun
Bilmiyorum ki farkinda degilimbulaşık makinası ne kadar sürede yıkıyor senin
Kız 13 yaşindaBenım büyükte erkek canım , senın buyuk kız galıba o kac yasında
BismillahDelirtti beni
Ayy pure guldurdun beniDelirtti beni
Evet istiyorum hem yaşımdan ötürü hem de önceki hikayemizden..pgt yapılacak dımı yanı canım ?
Hadı hayırlısı sımdıden gecmıs olsun. Insallah cok kalıtelı yumurtaların toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?