Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen normal aralık 16-18ay arası geciliyor tek uykuya ama cocuktan cocuga değişiyor. Yani bizimkiler hayatta uyumazdı 3saat. Hala enfazla 2,5saat uyurlar oglen. Aksam 9-9,30 arası uyurlar sabah 7-8arası kalkarlar
Gunde toplam 3 saat he , her bır seferde 3 saat degıl . Dogru anlattım dımı. Her seferınde 3 saat olsa

Ne zordur ya ıkız, calısıyormusun sen anlatsana bıraz .
Tek çocukların dımı ıkızlerın
Evet çalışıyorum. Uzun süre ücretsiz izin aldım. Hem çok güzel hem çok zor. Dengeli ve adaletli davranış çok önemli. Duygular bazen nirvanada bazen diplerde, anlatılmaz yaşanır cinsten Allah tüm çocukları hastalıktan kötülükten korusun

Cok haklısın , ama zor zamanları atlatmışsınız gerçekten. Bundan sonrası daha kolay daha güzel olur dıye düşünüyorum . Allah sağlık versın once gerısı oyle böyle halloluyor aslında

ovv ınanamıyorum . 217 ıdı cuma gunu almadım. Bıraz daha beklıyeyım dedım. 8 gr altınım var al sat yapmaya değer mı acaba

Ben maaşımı neysekı bozmamıştım güzel yukselmıs,dolar
Biz o ise bir kere
Sabah uyandiktan 3 saat sonra uyur 1 saat
Yani 11 gibi
12 de kalkar 4 gibi bi daha uyur 6 gibi kalkar
Havalar kararinca boyle oldu
Yazin daha erken kalkiyordu dolayisiyla daha erken yatiyordu

Kucak daha zor
Ayakta sallamak bana zor gelmiyor uyuyakalmazsam sorun yok

Bizde de iki dis var
Tam tok olduguna emin olmazsam yatiramiyorum bende
Emmesi de acliktan degil duygusal olarak beni hisssetmek istiyor
Erkek mi seninki de

Ay kızlar ınanılmaz uykum geldı goz kapaklarım düşüyor artık
Mesaım bıtmek uzere suanda, servıste uyuyacağım

Yine bi makine çamaşir bi makine bulaşk attim calistirdim. Kuruyanlari kaldirdim. Is hic bitmedi. Eşim yokken daha mi rahattim ne oğluyla yemisler icmisler mutfagi dagitmislar birde.

Yazili sinavlari cogalttim posetledim. Yapip okuyup notlandirmak kaldi.

bulaşık makinası ne kadar sürede yıkıyor senin

pure hazel çabuk mu bıktın ne buarada adam dağıtıyor boğazı durmuyor çok harcıyor diye söyleniyorsun

Kiralik evde kombi bozulmus 850 tl masraf cikti
Esimin yeni yil ikramiyeleri daha yatmadi
Ne kadar yatar bilmiyoruz
Birikimin miktari simdilik mechul
Bir ceyrek parasi hazir sadece
Faturalar da bu ay cok gelir
Istanbul soguk kar geliyormus
Kurutma full calisiyor zaten elektrik de dusmez
Oglanimin dogum gunu var pastasi vs derken ona da biraz gider
Bu durum Şubata yansimaz insaallah
Şu maas vergi diliminden cikaydi iyiydi

pgt yapılacak dımı yanı canım ?
Hadı hayırlısı sımdıden gecmıs olsun. Insallah cok kalıtelı yumurtaların toplanır
Evet istiyorum hem yaşımdan ötürü hem de önceki hikayemizden..

Yumurta toplama aşamasını da geçtim doktorumun dediğine göre hepsi de iyiymiş artık embriyologdan haber bekleyecem kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…