Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar size bisey soyleyim bizim ekdersler hala yatmadibu yasal bisey degil bugun ayin 2 si aralik ayi hesaplari kapandi en gec 31 aralikta yatmasi gerekirdi sadece esimin okulunun yatmamis bir sorun cikmis artik neyse

Kesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.
3 kuruş 5 kuruş diye diye sağlik elden gidiyor.
Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner
Bunun da arkasından bir canikosunu kalkındırma ve ihya etme oyunu çıkmasın da... nedense ben sizin kadar masum düşünemiyorum sanki kesin altından başka bir şey çıkacakmış gibi geliyor.
Bana ilginç gelen marketlerde şu ince adi olan poşetlerin ücretsiz diğer dayanıklı olanlar ücretli olması geldi. Asıl çok tüketilen atılan o ücretsiz olanlar değil mi?

Son zamanlarda yetişkinler için de süt ürünlerinin gerekli olmadığına dair yayınlar okudum. Çok ekstrem olsa da mantıklı açıklamaları vardı

Valla bencede pure ya 10 tl verip 2 tane poşet alamıyorlar konuş konuş nereye kadar

Eksikleri genelde esime aldiriyorym
Oda hayatta bez torba alip alisverise gitmez bugun yumurta aldirdim fiste 25 kurus poset parasi diye geciyordu

Nugget cok severim hazirlarida almak istemiyorum sagliksiz diye nasil yapiyor sinitzel gibi mi
Tavuk gögsünü ince dilimliyor genis şeritler halinde.
Sonra yumurtaya buluyor sonra da galeta ununa buluyor(galeta ununa tuz kirmizi biber kouyuyor) . Aycicek yagda kizartiyor.
Biz de aycicek yok zeytinyag da kizartacak

Merhaba kızlar yarın misafir için zeytinyağlı pırasa , Saray sarması yaptım. Akşam yemeğimize domates çorbası ,ıspanak yemeği salata yaptım . Nar ayıtladım kremşanti yaptım tatlı için . Turşu kurdum 3 tane 1 kg lık kavanoz oldu malzemem yetti tam .Yemeği yedik biraz uzandık 0 harcama yaptık

Kac kisi yasiyorsunuz canim baya cok grlmis bizimde 90 tl di bu bile bana fazla geldi
3 kişiyiz şuan,
Doğalgaz ile ısınıyoruz ama 1 oda çok soğuk oluyor klima aciyoz 1 saat falan .koridorda sensörlü lambalar var buzdolabı ve minik dondurucu var. Fırınım ekektrikli mikrodalga da var. Kettle hiç kullanmıyorum. Tost makinası sık çalışıyor Hatay 'da elektirik pahali kullanıyoruz malesef.Apartmanda en çok bize geliyor yine de

Işte verseler di bari bedava poşet. Millet bu kadar ses getirdigine göre . Bi kavga cikmadan
Ben böyle dağıtmak istiyorum hayrıma millet bi sakinleşsin diye aylar önceden belliydi poşetin böyle olacağı hala içimize sindiremedik milletçe

Kızlar fairy 100 lü tablet carrefour da 69.90 tl ihtiyacı olan varsa bi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…