- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.681
Bunun da arkasından bir canikosunu kalkındırma ve ihya etme oyunu çıkmasın da... nedense ben sizin kadar masum düşünemiyorum sanki kesin altından başka bir şey çıkacakmış gibi geliyor.Kesinlikle plastikler kalkmali. Sağliğa cok zarar. Kansorejen.
3 kuruş 5 kuruş diye diye sağlik elden gidiyor.
Devlet politikasi haline gelirse zamanla plastik ürünler kalkar veya en aza iner
Kizlar size bisey soyleyim bizim ekdersler hala yatmadibu yasal bisey degil bugun ayin 2 si aralik ayi hesaplari kapandi en gec 31 aralikta yatmasi gerekirdi sadece esimin okulunun yatmamis bir sorun cikmis artik neyse
Son zamanlarda yetişkinler için de süt ürünlerinin gerekli olmadığına dair yayınlar okudum. Çok ekstrem olsa da mantıklı açıklamaları vardıİşine karışmak gibi olmasında bizim doktorumuz özellikle dişler için gece beslenmesini önermiyor. Birde inek sütü demir eksikliğine yol açıyormuş illa vereceksen kefir yada ev yogurdundan ayran ver demişti. İnek sütünün faydası 1se yogurt 10 kefir 100 . Emmeyi bırakırken bir süre ıhlamur vermiştik
Nugget cok severim hazirlarida almak istemiyorum sagliksiz diye nasil yapiyor sinitzel gibi miAksama nugget yiyoruz. Eşim tavuk goğus almis. Nugget yapacakmis. Kola da almis. Galeta almis.
Kac kisi yasiyorsunuz canim baya cok grlmis bizimde 90 tl di bu bile bana fazla geldiAfiyet olsunpure hazel .
Hiç para harcamadım, ekmek ve yoğurt aldı eşim .
171tl elektrik faturası gelmiş.
Valla bencede pure ya 10 tl verip 2 tane poşet alamıyorlar konuş konuş nereye kadarAma millet ciddi ciddi sorun etti.
Kavga edenler,markete el arabasiyla gelenler,montunun icine koyanlar,ekmek posetini fazla fazla alanlar .. daha neler neler
Millete 1er tane bez poset dagitsalardi bari. Şöyle kizilayli filan..
Yoksa kan cikacak korkuyorum
Tavuk gögsünü ince dilimliyor genis şeritler halinde.Nugget cok severim hazirlarida almak istemiyorum sagliksiz diye nasil yapiyor sinitzel gibi mi
Canim şuan ögretmenler grubun da okudum da epey bir yerde ek dersler yatmamis. Liste uzunduEksikleri genelde esime aldiriyorym
Oda hayatta bez torba alip alisverise gitmez bugun yumurta aldirdim fiste 25 kurus poset parasi diye geciyordu
Deniycem sinitzele benziyorTavuk gögsünü ince dilimliyor genis şeritler halinde.
Sonra yumurtaya buluyor sonra da galeta ununa buluyor(galeta ununa tuz kirmizi biber kouyuyor) . Aycicek yagda kizartiyor.
Biz de aycicek yok zeytinyag da kizartacak
Rezilik gercektenCanim şuan ögretmenler grubun da okudum da epey bir yerde ek dersler yatmamis. Liste uzundu
Işte verseler di bari bedava poşet. Millet bu kadar ses getirdigine göre . Bi kavga cikmadanValla bencede pure ya 10 tl verip 2 tane poşet alamıyorlar konuş konuş nereye kadar
3 kişiyiz şuan,Kac kisi yasiyorsunuz canim baya cok grlmis bizimde 90 tl di bu bile bana fazla geldi
Ben böyle dağıtmak istiyorum hayrıma millet bi sakinleşsin diyeIşte verseler di bari bedava poşet. Millet bu kadar ses getirdigine göre . Bi kavga cikmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?