- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.721
Gorerek aldıgın ürünlerde iade hakkı yok ya ancak ayıplı ürün olmalı, bu delikmiş falan olabilir yerlerseKizlar simdi facede okudum.
Diyor ki.
Alisverisi yapin poseti alin.
Sonra posetle isiniz bitince geri iade edin.
Tuketici kanununa gore 7 gün icinde fisle birlikte iade edilebilir
Valla ben sepete attım başka mont buldum onu attım 3dk içinde ilk attığım tukenmıs sepetımden çıkarmışlar15dk içinde tukenmiş baktıklarımın bedeni yokhiç. Hayır indirim oranıda az yani çogu üründe yüzde 30-35 civarı. Millet deli gibi alıyor
Bu iyiymisBim cuvalım
Onun modeli filan nasıl A101 dekininBu iyiymis
Bir tane english home cantam var
Bi tane de bundan alayim
A101 deki de guzel
50 lira alisverise 1 liraymis
Çok geçmiş olsun bende bayadır içmiyordum bugün 1 bardak içtimKizlar bugun agrim tutulmam olmazsa yapacagim yemekleri yazmistim yemek yapamadim esim gelene kadar eaim gelince tarhana yaptim onu yedik.
Brn uzun zamandir kola icmiyorm yilbasinda cok canjm cekti 1bardak kola ictim ve gece 1 bck civari eklemlerim sizlamaya basladi.. Bugn sabah rahat kalkmistim kahvaltida hine kola ictim ve yine eklemlerim sizliyor ellerim cok aciyor.. Kolayi hayatimdan cikarmaliyim demekki. Butun evi toplayip temizlim yapacaktim kilerimi topladim temizledim geri yerlestirirken sekerim dustu yani bi kileri bile zor toparladim..
Biraz once evi supurdum yine de esim de kusumuzun kafesini temizledi simdi oturuyoruz dedemiz geldi bebis seviyor
Şoktaki pek sağlam degildi sanki. Zaten 1.5 lira . Pek de iyi birsey beklememek lazim.Onun modeli filan nasıl A101 dekinin
Yaa ben varyaaÇok geçmiş olsun bende bayadır içmiyordum bugün 1 bardak içtim
Evet onlar çok güzel sağlamlarda. Ben büyük olana 2.5 lt kola 2 kg un filan doldurdum gayet iyiydi sapları uzun biraz . Küçük olanlar daha kullanışlı . Ama ciciler ya ben sevdim alırken hep öyle şeyler tercih ediyorum zaten insanın içi açılıyorŞoktaki pek sağlam degildi sanki. Zaten 1.5 lira . Pek de iyi birsey beklememek lazim.
Sizin aldiklariniz güzel english homedan
Kaça almistin canim.int aldin galiba.Evet onlar çok güzel sağlamlarda. Ben büyük olana 2.5 lt kola 2 kg un filan doldurdum gayet iyiydi sapları uzun biraz . Küçük olanlar daha kullanışlı . Ama ciciler ya ben sevdim alırken hep öyle şeyler tercih ediyorum zaten insanın içi açılıyor
2 tane küçük boy 2 büyük boya 11.20 kuruş vermiştim ama küçükte öyle küçük değil oda baya büyük aslında . Bu arada lojmanlara ve yakıta %14 zam gelmişKaça almistin canim.int aldin galiba.
Tesekkur ederim :)Çok geçmiş olsun bende bayadır içmiyordum bugün 1 bardak içtim
Onun modeli filan nasıl A101 dekinin
Hadi bakalım bende merak ettim olup olmayacagını burda yaz olur mu, beni de etiketleValla ben sepete attım başka mont buldum onu attım 3dk içinde ilk attığım tukenmıs sepetımden çıkarmışlar259 TL’den 159 tl ye düşen bir mont aldım çocuk reyonundan 13-14 yas 164 cm olur ıns bana
Benim domates konservem baya azaldı. Bugün buxluktan kıymalı bezelye ve semizotu cacık yedik yarında mantı yiyeceğiz. Ben enaz haftada 2 buzluktan tüketiyorum. Bamya, bezelye, barbunya, yesil fasulye, karışık kozartma, patlıcan, köfte, köy tavugu, kırmızı et, köy tavugu, dogranmış yeşil-kırmızı biber, yaş tarhana, hazır şekilde kış çorbası karışımı yapmıştım 3 paket var, biraz da peynir falan var. Kabak yemeklik koymuştum 2kez yaptım hiç sevmedim bir daha koymayacağım, onlanlarıda mücvere ceviririm belki çiğ şekildeler zaten.Buzluktan gitmek istiyorum biraz.
Çökelekli ve ispanakli tava böregim vardi cikardim 1er tane. Yarin bizimkiler kahvaltida yesinler.
4 5 paket lor var peynir var buzlukta onlari da degerlendirecegim.
Bamya yesil fasulye patlican kizartma var daha..
Konserveleri de kullanacagim yemeklerde. Menemen yaptim bir kismi bitti.
A101 damgası olmasa iyiymiş. Wayy arkadas hem adamların reklamını yapıyoruz hem de üstüne para veriyoruz
Canım okadar dokunuyorsa bile bile neden içiyorsun. Bize düzenli alınmıyor ama bazı yemeklere yakıştırıyorum ben tüketiyorum kofte/patates, balık falan. Aslında onuda tuketmemek lazım cocuklar soruyor acı diyoruz büyüdükçe daha merak edebilirler.Kizlar bugun agrim tutulmam olmazsa yapacagim yemekleri yazmistim yemek yapamadim esim gelene kadar eaim gelince tarhana yaptim onu yedik.
Brn uzun zamandir kola icmiyorm yilbasinda cok canjm cekti 1bardak kola ictim ve gece 1 bck civari eklemlerim sizlamaya basladi.. Bugn sabah rahat kalkmistim kahvaltida hine kola ictim ve yine eklemlerim sizliyor ellerim cok aciyor.. Kolayi hayatimdan cikarmaliyim demekki. Butun evi toplayip temizlim yapacaktim kilerimi topladim temizledim geri yerlestirirken sekerim dustu yani bi kileri bile zor toparladim..
Biraz once evi supurdum yine de esim de kusumuzun kafesini temizledi simdi oturuyoruz dedemiz geldi bebis seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?