Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nuggeti yapti esim yedik.
Oglan pek yemedi ona baska birsey yediricez artik.

Dirilis izliyor bizimki

Kizlar simdi facede okudum.
Diyor ki.
Alisverisi yapin poseti alin.
Sonra posetle isiniz bitince geri iade edin.
Tuketici kanununa gore 7 gün icinde fisle birlikte iade edilebilir
Gorerek aldıgın ürünlerde iade hakkı yok ya ancak ayıplı ürün olmalı, bu delikmiş falan olabilir yerlerse sanal market alışverişlerinde olabilir ama. Buarada ben bilmiyordum normal magazalardada uygulanıyormuş lcw boy boy poşetleri fiyatlandırmış yazıyordu

Simdi pazar alisveris listemi hazirladim.
Fazla fazla almicam insallah yazik çöpe gitmesin.
Yarin misafirlerim var. Menüm de hazir . Yemek de hazir sayilir buzlukta.

15dk içinde tukenmiş baktıklarımın bedeni yokhiç. Hayır indirim oranıda az yani çogu üründe yüzde 30-35 civarı. Millet deli gibi alıyor
Valla ben sepete attım başka mont buldum onu attım 3dk içinde ilk attığım tukenmıs sepetımden çıkarmışlar259 TL’den 159 tl ye düşen bir mont aldım çocuk reyonundan 13-14 yas 164 cm olur ıns bana

Buzluktan gitmek istiyorum biraz.
Çökelekli ve ispanakli tava böregim vardi cikardim 1er tane. Yarin bizimkiler kahvaltida yesinler.
4 5 paket lor var peynir var buzlukta onlari da degerlendirecegim.
Bamya yesil fasulye patlican kizartma var daha..
Konserveleri de kullanacagim yemeklerde. Menemen yaptim bir kismi bitti.

Çok geçmiş olsun bende bayadır içmiyordum bugün 1 bardak içtim

Şoktaki pek sağlam degildi sanki. Zaten 1.5 lira . Pek de iyi birsey beklememek lazim.
Sizin aldiklariniz güzel english homedan
Evet onlar çok güzel sağlamlarda. Ben büyük olana 2.5 lt kola 2 kg un filan doldurdum gayet iyiydi sapları uzun biraz . Küçük olanlar daha kullanışlı . Ama ciciler ya ben sevdim alırken hep öyle şeyler tercih ediyorum zaten insanın içi açılıyor

Kaça almistin canim.int aldin galiba.

Kaça almistin canim.int aldin galiba.
2 tane küçük boy 2 büyük boya 11.20 kuruş vermiştim ama küçükte öyle küçük değil oda baya büyük aslında . Bu arada lojmanlara ve yakıta %14 zam gelmiş

Hadi bakalım bende merak ettim olup olmayacagını burda yaz olur mu, beni de etiketle

Benim domates konservem baya azaldı. Bugün buxluktan kıymalı bezelye ve semizotu cacık yedik yarında mantı yiyeceğiz. Ben enaz haftada 2 buzluktan tüketiyorum. Bamya, bezelye, barbunya, yesil fasulye, karışık kozartma, patlıcan, köfte, köy tavugu, kırmızı et, köy tavugu, dogranmış yeşil-kırmızı biber, yaş tarhana, hazır şekilde kış çorbası karışımı yapmıştım 3 paket var, biraz da peynir falan var. Kabak yemeklik koymuştum 2kez yaptım hiç sevmedim bir daha koymayacağım, onlanlarıda mücvere ceviririm belki çiğ şekildeler zaten.

Canım okadar dokunuyorsa bile bile neden içiyorsun. Bize düzenli alınmıyor ama bazı yemeklere yakıştırıyorum ben tüketiyorum kofte/patates, balık falan. Aslında onuda tuketmemek lazım cocuklar soruyor acı diyoruz büyüdükçe daha merak edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…