- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.701
Cidden çok gelmişBİM’den çuval gibi sağlam poşet aldım 4.25ti sanırım sos aldım oğlanla bana fırın sütlaç kurabıye 25 lira odedım.Bugun yemeğe 12 TL kahveye 9tl odedım.Elektrık faturam gelmıs 91tloglanla ikiniz yaşıyoruz gündüz evde yokuz kurutmayı çok kullanmadım ayrıca ev merkezı doğalgaz 150tl aidat veriyorum kombi banyo için çalışıyor anlamadım gitti.84-89-91 giderek katlanıyor valla kurutmayı çok kullandıgımda daha az gelmıstı
Amaç azalmasıydı zaten iyi oldu ohhhhYanliz soylensekte kabul etsekte uygulama ise yaramisa benziyor poset yasasi amacina ulasti kullanim azaldi
Ben hala cantamda tasiyabilecegim bsy ariyorum rossmana bakicam cok guzel bir urun gormustum
Benimkinde otomatik program var 2 saat 50 dk ekonomik var 3saat 30 dakika hızlı var 47 dakika bide hassas 1saat54 dakikaBilmiyorum ki farkinda degilim
AynenAmaç azalmasıydı zaten iyi oldu ohhhh
Valla biz cekecegiz galiba yaa her seye surat eksitiyo muzu cok sevdi hazir meyve puresi i cok sevdi ama onu yedirmek istemiyorm bir de elmahi cok sevdi :)Anladim canim.. haklisin tabi emmediyse de yapacak bir sey yok...
Benim sutum boldu sansliydim ama 4 aydan sonra da yedi cogu seyden.. sukur bogaz konusunda cektirmedi bize:)
Allah yardimcin olsun..
Uyy yerim masallahh.. op yerime annesii...Valla biz cekecegiz galiba yaa her seye surat eksitiyo muzu cok sevdi hazir meyve puresi i cok sevdi ama onu yedirmek istemiyorm bir de elmahi cok sevdi :)
O zaman bizim toptan pahali :)gecen hafta şoktan aldm ben de 50 tanesi 37.5tu
TabiikiUyy yerim masallahh.. op yerime annesii...
Videolar izliyorum yazilar okuyorum insallah dogru seyler yapiyorumdurKucukmus daha canım , ek gıdaya dıkkatlı gecıs yap rahatsız olmasın bagısıklıgı henüz hazır degıl.
15dk içinde tukenmiş baktıklarımın bedeni yokhiç. Hayır indirim oranıda az yani çogu üründe yüzde 30-35 civarı. Millet deli gibi alıyorSaat 9 da Zara indirimi varmış 14yas çocuk montu beğendim 164cm yazıyor bende 167cm boyum kılom 58 olur ınsBakalım dusurebılırsem alıcam.Beden küçük gelırse iade ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?