Bugün ne aldin kaç tl harcadin

BİM’den çuval gibi sağlam poşet aldım 4.25ti sanırım sos aldım oğlanla bana fırın sütlaç kurabıye 25 lira odedım.Bugun yemeğe 12 TL kahveye 9tl odedım.Elektrık faturam gelmıs 91tloglanla ikiniz yaşıyoruz gündüz evde yokuz kurutmayı çok kullanmadım ayrıca ev merkezı doğalgaz 150tl aidat veriyorum kombi banyo için çalışıyor anlamadım gitti.84-89-91 giderek katlanıyor valla kurutmayı çok kullandıgımda daha az gelmıstı

Markette bir adam 2şişe günlük sut almış ekmek için olan poşete koymuş kasada dediler yasak ekmek sebze ve meyve için o poşetler çıkardı poşetten sütü soylendı soylendı gitti.Kasadakı insanlarada yazık valla.Ben poşet aldım ona doldurdum sabah arabaya koyacağım onu market için alırım arabadan markete girerken.Bir tanede englısh home var yeter bana.Bime geçenlerde gelenler çok kötüydü bunu çok beğendim çok sağlam bildiğın çuval

Cidden çok gelmiş

Mesaj geldi şimdi dogalgaz 15 TL gelmıs.Ocak ve duş için kullanıyorum.

Saat 9 da Zara indirimi varmış 14yas çocuk montu beğendim 164cm yazıyor bende 167cm boyum kılom 58 olur ınsBakalım dusurebılırsem alıcam.Beden küçük gelırse iade ederim

Yanliz soylensekte kabul etsekte uygulama ise yaramisa benziyor poset yasasi amacina ulasti kullanim azaldi
Ben hala cantamda tasiyabilecegim bsy ariyorum rossmana bakicam cok guzel bir urun gormustum

Yanliz soylensekte kabul etsekte uygulama ise yaramisa benziyor poset yasasi amacina ulasti kullanim azaldi
Ben hala cantamda tasiyabilecegim bsy ariyorum rossmana bakicam cok guzel bir urun gormustum
Amaç azalmasıydı zaten iyi oldu ohhhh

Zaten buradaki amaç şu pure hazel poşetle 25 kuruş vermek değil kimse vermesin tabiki . Ama amaç bez torba kullanıp çevreye duyarlı olabilmek . Bunu alışkanlık haline getirilip mis gibi renkli bez poşetlerimizi kullanacağız hem çevremizi hemde cebimizi koruyacağız gelecek nesiller için bu çok önemli

Anladim canim.. haklisin tabi emmediyse de yapacak bir sey yok...
Benim sutum boldu sansliydim ama 4 aydan sonra da yedi cogu seyden.. sukur bogaz konusunda cektirmedi bize:)
Allah yardimcin olsun..
Valla biz cekecegiz galiba yaa her seye surat eksitiyo muzu cok sevdi hazir meyve puresi i cok sevdi ama onu yedirmek istemiyorm bir de elmahi cok sevdi :)

Saat 9 da Zara indirimi varmış 14yas çocuk montu beğendim 164cm yazıyor bende 167cm boyum kılom 58 olur ınsBakalım dusurebılırsem alıcam.Beden küçük gelırse iade ederim
15dk içinde tukenmiş baktıklarımın bedeni yokhiç. Hayır indirim oranıda az yani çogu üründe yüzde 30-35 civarı. Millet deli gibi alıyor

Kizlar bugun agrim tutulmam olmazsa yapacagim yemekleri yazmistim yemek yapamadim esim gelene kadar eaim gelince tarhana yaptim onu yedik.
Brn uzun zamandir kola icmiyorm yilbasinda cok canjm cekti 1bardak kola ictim ve gece 1 bck civari eklemlerim sizlamaya basladi.. Bugn sabah rahat kalkmistim kahvaltida hine kola ictim ve yine eklemlerim sizliyor ellerim cok aciyor.. Kolayi hayatimdan cikarmaliyim demekki. Butun evi toplayip temizlim yapacaktim kilerimi topladim temizledim geri yerlestirirken sekerim dustu yani bi kileri bile zor toparladim..
Biraz once evi supurdum yine de esim de kusumuzun kafesini temizledi simdi oturuyoruz dedemiz geldi bebis seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…