Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla ben de oyle yapicam diye hazirlik yaptim esimin montunun cebine ozdilek poseti koydum isten gelirken al dediklerimi koysun diye nasilsa yolustunde degil ozdilek yerel marketnposetlerimin saglamlarimi ayikladim markete giderken goturulecek posetleri bir posete ayirdim yirtildikca ordan kullancam cope kullanmalik olanlari da ayirdim valla mesai harcadim bu ise

İlk defa farkettim boyle dokundugunu kahvaltidan sonra da kotu olunca koladan olduguna emin oldum artik. Bundan sonra dikkat edicem. :)

Günaydın sabah sabah Salonun peteğini açtım buzluktan çıkartmam gereken köfteyi çıkarttım . Eşim işe gitti bende yatağa geri girdim bu saatte hiç birşey yapılmaz çok erken hemde ay soğuk ve karanlık ortalık Sağlıkla atlatalım bu misafirini de inşallah mahçup olmayayım böyle misafir geleceği zaman güzel ağırlamak için biraz geriliyorum ya hele yemekli de

Kaç tane toplandı canım , kendın ıyımısın ?
Cok gecmıs olsun bugun hayırlı haberlerını alırsın ınsallah cok güzel bır süreç

Günaydın herkese
Dün işyerinde 8 lira arkadaşım için pastaya katıldım .
Akşam iş çıkışı markete gıttım , 2 tane sıgara ve bır tane kek aldım 22 lıra.
30 lıra ıle gunu kapattım. Harcamasız bır gunum gecmıyor yok.
Bugunde yemek kartım evde kalmış, cebımden yıyecegım anlasılan

Bu aksam benim de yemekli misafirlerim var. Eşimin büyük dayisi ve hanimi gelecek.
Süzme mercimek
Icli köfte
Salata
Icecek
1 kac tane yogurtlu meze yapacagim.
Buzlukta tatli var. Buyuk ihtimal kendiler de alir. Onlari ikram ederim. Cay çerez..

Bugun pazardan yiyebilecegimiz kadar alacagim insallah cöp olmasin. Eşimi de tembihlemem lazim. Dikkatli harcamaliyiz.
Hedeflerim var yani

Bızımkılerden da gzel valla ya kız

Bımden alısverıs yapan bır adam eve gıdıp fıste poşet parasını görünce malzemelerı eve bırakıp , gıdıp posetı ıade etmıs
Ay gördüm onu ya parasını iade almısBime önce gelenler eczane poşeti gibiydı bu bıldıgın küçük cuval

Yanliz soylensekte kabul etsekte uygulama ise yaramisa benziyor poset yasasi amacina ulasti kullanim azaldi
Ben hala cantamda tasiyabilecegim bsy ariyorum rossmana bakicam cok guzel bir urun gormustum
Benım ıs yerınden kumaş bır torbam var çantama onu attım

Valla biz cekecegiz galiba yaa her seye surat eksitiyo muzu cok sevdi hazir meyve puresi i cok sevdi ama onu yedirmek istemiyorm bir de elmahi cok sevdi :)
Efsun meyvelerden mı başladın?Meyvelerden verırsen naasıl yiyecek çocuk saman gıbı sebzelerı
Neler verdın sımdıye kadar nasıl verdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…