- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.741
Valla ben de oyle yapicam diye hazirlik yaptim esimin montunun cebine ozdilek poseti koydum isten gelirken al dediklerimi koysun diye nasilsa yolustunde degil ozdilekA101 damgası olmasa iyiymiş. Wayy arkadas hem adamların reklamını yapıyoruz hem de üstüne para veriyoruzbiri yaZmış yanıma a101 poşeti alıp bime, şok poşeti alıp a101e migros alıp çağdaşa gidecem falan
İlk defa farkettim boyle dokundugunu kahvaltidan sonra da kotu olunca koladan olduguna emin oldum artik. Bundan sonra dikkat edicem. :)Canım okadar dokunuyorsa bile bile neden içiyorsun. Bize düzenli alınmıyor ama bazı yemeklere yakıştırıyorum ben tüketiyorum kofte/patates, balık falan. Aslında onuda tuketmemek lazım cocuklar soruyor acı diyoruz büyüdükçe daha merak edebilirler.
Efsun teşekkür ediyorum beğendim ya elimdekiler eskiyince bunlardan da alabilirim
Kaç tane toplandı canım , kendın ıyımısın ?Evet istiyorum hem yaşımdan ötürü hem de önceki hikayemizden..
Yumurta toplama aşamasını da geçtim doktorumun dediğine göre hepsi de iyiymiş artık embriyologdan haber bekleyecem kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye
O baya ara vermişssinis sizde . Bizimkilerin arasında da 7.5 yaş var .Kız 13 yaşinda
Her zaman bizBismillah
Adam daha yeni geldi
Ne kadar yaninda
Ayy pure guldurdun beni
Gemicinin karisina sormuslar ; kocaniz 11 ay gemide 1 ay evde. Zor olmuyor mu diye
Napalim 1 ay idare ediyoruz iste demis :))
Bim cuvalım
Ay gördüm onu ya parasını iade almısBızımkılerden da gzel valla ya kız
Bımden alısverıs yapan bır adam eve gıdıp fıste poşet parasını görünce malzemelerı eve bırakıp , gıdıp posetı ıade etmıs
Haber verırım canım.Merakla bekliyorum bende inş olurHadi bakalım bende merak ettim olup olmayacagını burda yaz olur mu, beni de etiketle
Benım ıs yerınden kumaş bır torbam var çantama onu attımYanliz soylensekte kabul etsekte uygulama ise yaramisa benziyor poset yasasi amacina ulasti kullanim azaldi
Ben hala cantamda tasiyabilecegim bsy ariyorum rossmana bakicam cok guzel bir urun gormustum
Efsun meyvelerden mı başladın?Meyvelerden verırsen naasıl yiyecek çocuk saman gıbı sebzelerıValla biz cekecegiz galiba yaa her seye surat eksitiyo muzu cok sevdi hazir meyve puresi i cok sevdi ama onu yedirmek istemiyorm bir de elmahi cok sevdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?