Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dun misafir agirladim ama aksam cok bel agrim oldu cok zorlaniyorum ilk gebeligimde boyle degildi okulda 3.kata cok zor cikiyorum 2. Katta dinleniyorum oyle
Asiri bir gucsuzluk var

Günaydınlar hava bugün yağmurlu yarın kar geliyormuş bakalım.Maaş a gelecek olan zam oranını merakla bekliyorum.
Piyasalar yükselişle başlamış.
Altın:225,61
Dolar:5,45
Euro:6,19
Altın ve Euro bozdum .
Eylul sonunda da dolar 6.37 ıken ev bırıkımını dolar yaptım . Iyı kı borsa morsa ısıne gırmıyorum valla hep ters manevralar.

222 den altın bozdum. 60 lıra kar ettım.
Euro bozdum onlar dırek Euro olarak gelen paralardı bıze, cok bısı degıl çocukların bayram paraları ıdı gecen bayramdan.
Ikısını ıng vadeliye yatırdım
dedıgım gıbı yanlış manevralar dun degıl bu sabah bozsaydım altını karım 116 lıra olacaktı

Sağlik olsun canim. Takip et. Alim firsati olursa alirsin. Önümüz seçim

Bes tane toplandi Agrim oldu biraz ilaclarin da etkisi ile erkenden uyumusum. Ne ruyalar gordum var ya :))) bugun de ise gitmedim zaten.

Müge anlı dunkı programı ızleyen oldu mu, kucuk dılımı yuttum
Bu aıleye ne olmuş böyle ınanamıyorum yanı , teyze bağlandı o anlatıyor tuyleırm dıken dıken oldu

Müge anlı dunkı programı ızleyen oldu mu, kucuk dılımı yuttum
Bu aıleye ne olmuş böyle ınanamıyorum yanı , teyze bağlandı o anlatıyor tuyleırm dıken dıken oldu
Gün öğleden sonra yemek yaparken netten izledim kafayı yemişler

Bes tane toplandi Agrim oldu biraz ilaclarin da etkisi ile erkenden uyumusum. Ne ruyalar gordum var ya :))) bugun de ise gitmedim zaten.
Haber aldığında hemen yaz canım , cok meraklı cok güzel seyler bunlar
Yumurta sayında cok güzel cıkmıs masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…