- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.761
Altın ve Euro bozdum .Günaydınlar hava bugün yağmurlu yarın kar geliyormuş bakalım.Maaş a gelecek olan zam oranını merakla bekliyorum.
Piyasalar yükselişle başlamış.
Altın:225,61
Dolar:5,45
Euro:6,19
değerlerine baktırsaydın bi depoları azaltmış olabilir bebişin..Dun misafir agirladim ama aksam cok bel agrim oldu cok zorlaniyorum ilk gebeligimde boyle degildi okulda 3.kata cok zor cikiyorum 2. Katta dinleniyorum oyle
Asiri bir gucsuzluk var
Dolar 5.28 gıbı cuma gunu canımKizlar ben pek dolari takip edemiyorum dolar mi daha cok yukseliyor altin mi
En bastan beri kansizlik var kan ilaci kullaniyorumdeğerlerine baktırsaydın bi depoları azaltmış olabilir bebişin..
Sağlik olsun canim. Takip et. Alim firsati olursa alirsin. Önümüz seçim222 den altın bozdum. 60 lıra kar ettım.
Euro bozdum onlar dırek Euro olarak gelen paralardı bıze, cok bısı degıl çocukların bayram paraları ıdı gecen bayramdan.
Ikısını ıng vadeliye yatırdım
dedıgım gıbı yanlış manevralar dun degıl bu sabah bozsaydım altını karım 116 lıra olacaktı
günde birse 2 alman gerekiyorsa... bi danış doktoruna bu kadar halsizlik güçsüzlük.. sorun olmasın inşallah da tedbirde fayda var.En bastan beri kansizlik var kan ilaci kullaniyorum
Bizim su anda yaptigimiz tam olarak bu:))A101 damgası olmasa iyiymiş. Wayy arkadas hem adamların reklamını yapıyoruz hem de üstüne para veriyoruzbiri yaZmış yanıma a101 poşeti alıp bime, şok poşeti alıp a101e migros alıp çağdaşa gidecem falan
Bes tane toplandi Agrim oldu biraz ilaclarin da etkisi ile erkenden uyumusum. Ne ruyalar gordum var ya :))) bugun de ise gitmedim zaten.Kaç tane toplandı canım , kendın ıyımısın ?
Cok gecmıs olsun bugun hayırlı haberlerını alırsın ınsallah cok güzel bır süreç
Günaydın herkese
Dün işyerinde 8 lira arkadaşım için pastaya katıldım .
Akşam iş çıkışı markete gıttım , 2 tane sıgara ve bır tane kek aldım 22 lıra.
30 lıra ıle gunu kapattım. Harcamasız bır gunum gecmıyor yok.
Bugunde yemek kartım evde kalmış, cebımden yıyecegım anlasılan
Gunde iki kere canim ama bende oldum olasi boyle ilaclarda pek fayda etmiyorlar anneden geliyorgünde birse 2 alman gerekiyorsa... bi danış doktoruna bu kadar halsizlik güçsüzlük.. sorun olmasın inşallah da tedbirde fayda var.
Gün öğleden sonra yemek yaparken netten izledim kafayı yemişlerMüge anlı dunkı programı ızleyen oldu mu, kucuk dılımı yuttum
Bu aıleye ne olmuş böyle ınanamıyorum yanı , teyze bağlandı o anlatıyor tuyleırm dıken dıken oldu
Haber aldığında hemen yaz canım , cok meraklı cok güzel seyler bunlarBes tane toplandi Agrim oldu biraz ilaclarin da etkisi ile erkenden uyumusum. Ne ruyalar gordum var ya :))) bugun de ise gitmedim zaten.
Gercekten problemlı hangısı anlamadım cok korkunç bısey yasamıs ve yasatmıslar vallaGün öğleden sonra yemek yaparken netten izledim kafayı yemişler
Bence kız daha çok problemliGercekten problemlı hangısı anlamadım cok korkunç bısey yasamıs ve yasatmıslar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?