- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.781
Az once Bloomberg de izledim bir uzman anlatiyor dunyada enflasyon ortlamaasi yillik %3.8 bizde de 20 li degerleere enflasyonla mucadele diyorlar. Bu nasil bir ironidir boyleEnflasyon düşmüş zam yüzde 10u biraz üzeri
Bu konuda Cok seyler yazasim var da hem fislenirim hem ban yerim. Neyse siz anlamissinizdir.Düşmesi normal enflasyon ile topyekün vardı ya ondan düştü
Bana da kalinca bi kumas hepsinden saglam ve dayanikli olur gibi geliyorBenım ıs yerınden kumaş bır torbam var çantama onu attım
Bizde al sattan 8 gr kaybettikAltın ve Euro bozdum .
Eylul sonunda da dolar 6.37 ıken ev bırıkımını dolar yaptım . Iyı kı borsa morsa ısıne gırmıyorum valla hep ters manevralar.
Kahkaha attim :))Ögretmenler odasinda da gündem poşet.
10 yas civari ikinciyi istedik ama hemen olmadi 2 yil kadar beklettiO baya ara vermişssinis sizde . Bizimkilerin arasında da 7.5 yaş var .
Bu arada bu sabahta 5.30 da kalktık7 de evden çıktım ,
Daha evvel mı canımBizde al sattan 8 gr kaybettik
Al yatciyiz bundan sonra
Tuncerın esı mı? Ya bunların hepsı anormal geliyor bana kız , ısa , Tuncer ve havva sıralamam bu sekıldeBence kız daha çok problemli
Tuncer mi bilemedim ki tam çözemedim daha kesik kesik izliyorum yaşlı kadının kızı işte . Çoçuğumu kaçırdılar iğne batırdılar diyenTuncerın esı mı? Ya bunların hepsı anormal geliyor bana kız , ısa , Tuncer ve havva sıralamam bu sekılde
Borsa aylardır berbat zatenAltın ve Euro bozdum .
Eylul sonunda da dolar 6.37 ıken ev bırıkımını dolar yaptım . Iyı kı borsa morsa ısıne gırmıyorum valla hep ters manevralar.
Ne oldu geçende bana oldu kendime gelemedimTelefonda aptalin biriyle ugrastim. Elim ayagim titredi. Terbiyesiz nasil konusuyor birde
Klasik sapik. Bir de kendini hakli çikariyorNe oldu geçende bana oldu kendime gelemedim
Benimki de dolandırıcıydı öyle bir kavga ettim ki sormaKlasik sapik. Bir de kendini hakli çikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?