- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.801
90 bin alti tehlikeli diyorlardi Bugun bi baktim 87 binlerdeBorsa aylardır berbat zaten
CokDaha evvel mı canım
Cok eski degil 100 küsürlerden 200 e ciktigindaDaha evvel mı canım
aa olabilir mi tutmuş olabilir mi :)Bu aralar regl olmam lazim. Olmadim ve hicbir belirtisi de yok
Hemen hamile kalmış olamazsın herhalde pure aaaOğlan biraz huzrsuzdu bogazinda kizartilar varmis esim goturdu asmye. 31 lira ilac parasi vermissaglik oldukca pahali bence.
Bu aralar regl olmam lazim. Olmadim ve hicbir belirtisi de yok
Hemen hamile kalmış olamazsın herhalde pure aaa
Ha evet tuncerın esı oTuncer mi bilemedim ki tam çözemedim daha kesik kesik izliyorum yaşlı kadının kızı işte . Çoçuğumu kaçırdılar iğne batırdılar diyen
Gerçek galiba baksana eğer hamileyse öylehani şu ceketi atsam hamile kalır muhabbeti gerçek mi
Daha esın yenı geldıydı dımıOğlan biraz huzrsuzdu bogazinda kizartilar varmis esim goturdu asmye. 31 lira ilac parasi vermissaglik oldukca pahali bence.
Bence gercek. Ilk cocukta korunuyordum. Bir gun korunmadim tutmustuhani şu ceketi atsam hamile kalır muhabbeti gerçek mi
hangisi tuceBdv deki bir konuya çok sinirlendim hemde aşırı
Ben olsam 483882 kez gebelik testi yapmistimOğlan biraz huzrsuzdu bogazinda kizartilar varmis esim goturdu asmye. 31 lira ilac parasi vermissaglik oldukca pahali bence.
ayy inşallah olabilir tabi neden olmasın ... yumurtlama günlerine denk gelmiştir... adete yakın ya da adet sonrası tutabilir... hadi bakalım... evet tabi ki gebelik testi yapabilirsin... gününden eminsen...Bence gercek. Ilk cocukta korunuyordum. Bir gun korunmadim tutmustu
ayya amann olmayınca olmuyor işte canım...
Evet erken gebelik testi var eczanede 20 lira civari ama Adetin gelmeden 3-5 gun Oncesinde bile biliyor. Adetin su siralarda ise ona bosa para verme normal gebelik testinde de beta 20 lerde filan ikinci Cizgi silik de olsa cikiyorNasil belli olur. 1 hafta oldu.
Erken gebelik testi vs var mi
Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı başlıklıhangisi tuce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?