- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.821
sinirlendiren ney oldu yorumlar mı konu sahibi mi :)Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı başlıklı
Konu sahibi lojmanın içi ile ilgili konuşuluyorsinirlendiren ney oldu yorumlar mı konu sahibi mi :)
1 haftalik bise belli olur muEvet erken gebelik testi var eczanede 20 lira civari ama Adetin gelmeden 3-5 gun Oncesinde bile biliyor. Adetin su siralarda ise ona bosa para verme normal gebelik testinde de beta 20 lerde filan ikinci Cizgi silik de olsa cikiyor
İlişkinin üzerinden 12 gün geçince idrarda çıkıyor 10 gün geçince kanda çıkıyor ama seninki adet dönemi öncesiya yumurtlama günlerine denk geldiyse tutmuştur1 haftalik bise belli olur mu
Hastalığın geçti mi tarih olarak1 haftalik bise belli olur mu
10. Gunden itibaren beta Kanda oluyor.1 haftalik bise belli olur mu
bencede bekle biraz hemen test yapma ben adet günüme 2 gün varken korunmasız olmuştu çok korktum bende hemen hamile kalıyorum sonra biraz geçikti ama adet olmuştumBiraz daha bekleyeyim. Gecen ay gecikmistim reglde.
Ondan onceki ay 1onde olmustum
Rica ederim canim normal fiyati 3,95 mis fise baktimEfsun teşekkür ediyorum beğendim ya elimdekiler eskiyince bunlardan da alabilirim
Sen halledersin :))Günaydınsabah sabah Salonun peteğini açtım buzluktan çıkartmam gereken köfteyi çıkarttım . Eşim işe gitti bende yatağa geri girdim bu saatte hiç birşey yapılmaz çok erken hemde ay soğuk ve karanlık ortalık Sağlıkla atlatalım bu misafirini de inşallah mahçup olmayayım böyle misafir geleceği zaman güzel ağırlamak için biraz geriliyorum ya hele yemekli de
Yine iyi bence fiyatı beğendimRica ederim canim normal fiyati 3,95 mis fise baktim
Ya bu ek gida o kadar kafa karistirici ki hemsiremiz once yogurt sonra elma dene dedi ben de oyle yaptimEfsun meyvelerden mı başladın?Meyvelerden verırsen naasıl yiyecek çocuk saman gıbı sebzelerı
Neler verdın sımdıye kadar nasıl verdın
Allahim guc kuvvet versin canim :)Dun misafir agirladim ama aksam cok bel agrim oldu cok zorlaniyorum ilk gebeligimde boyle degildi okulda 3.kata cok zor cikiyorum 2. Katta dinleniyorum oyle
Asiri bir gucsuzluk var
Annen Cok tehlikeli imis. Anne suuunden ek gidaya Gecis doneminde oyle dikkatli gidilmesi gerekiyor ki su an yetiskin insanlarin yasadigi mide barsak problemlerinin temelini ek gida gecisindeki strateji olusturuyormus.Ya bu ek gida o kadar kafa karistirici ki hemsiremiz once yogurt sonra elma dene dedi ben de oyle yaptim
Hos annen daha yeni dogmusken ilk on gunden birinde agzina karpuz vermisti gordum kizdim ne zaman firsat bulsa agzina bisey koyuyodu zaten
Ev yogurdu verdim bi seciyo bi sevmiyo biraz once severek yedi
Cam rendede elma rendeledim cok sevdi
Balkabagi hasladim ezdim pek sevmedi sonra haslanmisi silikon meyve sebze aparati varya emiyorlsr ona koydum onu yedi.
Muzu da oyle verdim cok sevdi yedi
Yemeklerin sularindan istiyor yalaniyor veriyorum en cok onlari seviyor bir de bebek tarhanasi sevdi. Bugun de brokoli deneyecegim anasi cok sever ama bakalim
Annem baharatli baharatsiz ne bulsa verio sofrada kucagina vermek istemiyorum illa aliyo bi bakiom gulmeye baslio yani yaramazlik yapiyo.. Neyseki cok tehlikeli zamanlari atlattik. Ben canimin istedigini yaparim deyip benle kavga ediodu yaa.. Ha bir de pirinc corbasi verdim yagsiz pirinci ezerek onu da suratini eksitti ama yedi
Merak ettımKonu sahibi lojmanın içi ile ilgili konuşuluyor
Bak istersen duruyor konuMerak ettım
erken gebelik testleri bence kesınlıkle para tuzagı canımNasil belli olur. 1 hafta oldu.
Erken gebelik testi vs var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?