Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biraz daha bekleyeyim. Gecen ay gecikmistim reglde.
Ondan onceki ay 1onde olmustum
bencede bekle biraz hemen test yapma ben adet günüme 2 gün varken korunmasız olmuştu çok korktum bende hemen hamile kalıyorum sonra biraz geçikti ama adet olmuştum

Sen halledersin :))
Kolay gelsin canim

Oyle pahali testlerden almaya gerek yok ben ucuz testle reglime 4 gun kala yaptim ikinci cizgiyi gormustum

Efsun meyvelerden mı başladın?Meyvelerden verırsen naasıl yiyecek çocuk saman gıbı sebzelerı
Neler verdın sımdıye kadar nasıl verdın
Ya bu ek gida o kadar kafa karistirici ki hemsiremiz once yogurt sonra elma dene dedi ben de oyle yaptim
Hos annen daha yeni dogmusken ilk on gunden birinde agzina karpuz vermisti gordum kizdim ne zaman firsat bulsa agzina bisey koyuyodu zaten
Ev yogurdu verdim bi seciyo bi sevmiyo biraz once severek yedi
Cam rendede elma rendeledim cok sevdi
Balkabagi hasladim ezdim pek sevmedi sonra haslanmisi silikon meyve sebze aparati varya emiyorlsr ona koydum onu yedi.
Muzu da oyle verdim cok sevdi yedi
Yemeklerin sularindan istiyor yalaniyor veriyorum en cok onlari seviyor bir de bebek tarhanasi sevdi. Bugun de brokoli deneyecegim anasi cok sever ama bakalim
Annem baharatli baharatsiz ne bulsa verio sofrada kucagina vermek istemiyorum illa aliyo bi bakiom gulmeye baslio yani yaramazlik yapiyo.. Neyseki cok tehlikeli zamanlari atlattik. Ben canimin istedigini yaparim deyip benle kavga ediodu yaa.. Ha bir de pirinc corbasi verdim yagsiz pirinci ezerek onu da suratini eksitti ama yedi

Annen Cok tehlikeli imis. Anne suuunden ek gidaya Gecis doneminde oyle dikkatli gidilmesi gerekiyor ki su an yetiskin insanlarin yasadigi mide barsak problemlerinin temelini ek gida gecisindeki strateji olusturuyormus.

Evet kizlar zam oranini nasil buldunuz.
O kadar pahalilik varken malesef zam az oldu.
350 kadar zam almis oldum.
Ek dersimiz de 15. 4 olmus .

Bu pahalilikta napcaz bilmiyorum. 1 şurup 1 spreye 31 lira gitmis. Muayene ucretleri ozelde artti. Igneden iplige hersey zamli.
Bir de bebek dusünuyoruz biz.
Nasil bakacaz bakalim.
Bazi arkadaslar elestiriyor biz daha zor durumdayiz vs biz napalim vs diyorlar.
Elestirmeyin lutfen. Herkesin hayat sartlari yasama bakis acilari farklidir. Haayattan beklentileri farklidir. Ne kadar gelir varsa gider de o oranda artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…