Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bende kuyumcudan bildiriyorum, Rabbim her zorlukta bir kolaylık eylermiş, çeyrek planlarken 1 de tam altın ilave etmek kısmet oldu, bu ayrılık boşa değil biliyorum, Rabbim kolaylaştırmak için bekletiyor biliyorum bazen sabırsız oluyorum onuda Allah biliyor biliyorum

Çok şükür, inşallah güzel şeyler için kullanırım bu biriktirdiklerimi

Eşime evde giymek için 2 tane kalın üst aldım, biri eskimişti, birini çektirmişim düdük gibi oldu adamım 1 tane kalın ile kalakaldı

ben de işyerinden bildiriyorum 16,5 tl öğle yemeği 800 kötü borç ödendi.. 100tl borcum vardı o ödendi
600 kira ödendi... bitmiyooorduuu

2574 tl benim kk var 8ine de o ödenecek..
2 Ayda, 10 bın kredı kartı
Bu aksam evde fırında köfte patates var, yarında aksam arkadaşlara gıdecegız bakalım yemek ısını belkı orada hallederiz. Nerede beleş oraya yerleş Degıl degıl buyuk parasına güne gırdık , ama hazırlık yapmayacağız hazır alınacak herkes kendı aılesını odeyecek

Bebiş için dimi

Guzel gunlerde kullan neler aldin? Kalem kalem yazsana

Naptıııınnnnn
Zarada bır kazak var 190 lıra , grı taslı taslı ben onu butikten 80 lıraya aldım

yaa kızlar ck bıse almadm aslında ama aldıklarımdan mutluyum
bitane kaban aldm suan kullandıgımın siyahı 480den 330a düşmüstü
(200ünü kv ben vericem dedi sagolsun, aldım dıyınce dogum gunum ta yazındı ben bişe begnırsem derim demıstım)
bebiş içinde bi elbise bi sweat bi pantolon bide ince tayt gbı aldm 180 hepsi
ilaveten esıme pull beardan mont aldk 240dan 160a ındı
15de otopark
elveda paracıklar

Yemek masasını hazırladım köfteleri ayarladım Mercimek çorbası pişirdim blenderdan geçirdim. Taratorun havucunu rendeledim. Kaşlarımı aldım biraz dinleneyim geri kalanı halederim

Kayınvalıdenın destek olması cok güzel başkada bır yorumum yok

benim için mi diyorsun kendin için mi? :)
Sana dıyorum canım
Bız kredı kartı kullanmıyoruz. 2 aydır aspıratorsuz bekliyor bu garıban Bu ay artık aldıracağım esıme , her ay sıra sıra eksıklerı alalım dedı bakalım bır yerı toplarken obur yer açılıyor

Güle güle kullan canım, iyi yapmıssın
Bende parfümünü sevmiştim haftasonuna kalırsa avmye gidersem alırım uzun zamandır 1 tek parfum var onuda her zaman kullanmaya kıyamıyorum

ee 8800ü yatırdığıma diyorsun.. o borcu kapattım kartı da aldım elinden...
bu benim aylık harcamam işte kart kullanıyorum maaşı oraya yatırıyorum canım..
işte içinde market benzin tatil taksiti araç sigorta taksiti falan var..

bugün menüde balık var anneme söyledim bide çorba bol salata yeter evde cevizim bitti kredi kartım dönseydi alışverişe gitcem

Güle güle kullan canım, iyi yapmıssın
Bende parfümünü sevmiştim haftasonuna kalırsa avmye gidersem alırım uzun zamandır 1 tek parfum var onuda her zaman kullanmaya kıyamıyorum
tesekkur ederım canım benim de parfum bıttı bakıcaktm ama dıger taraftaydı bide bı suru sey aldm diye gtmedm tekrar

Elektrik faturam 47.80 gelmis normalll
31 lira ilaclar.
23 lira sebze meyve alisverisim.
15 lira eşimin traşi.

A101 e ugradim son olarak .islak medil ve solo kagit havlu aldim 23 lirada orda ödedim.
Toplamda 92 lira harcadik.
Birazdan misafirler gelir. Etrafi toparladim . Malzemelerimi vs hazirladim. Masayi hazirladim. Kahve iciyoz eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…