- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.861
Kayınvalıden dondu mu canımElektrik faturam 47.80 gelmiş
normalll
31 lira ilaclar.
23 lira sebze meyve alisverisim.
15 lira eşimin traşi.
A101 e ugradim son olarak .islak medil ve solo kagit havlu aldim 23 lirada orda ödedim.
Toplamda 92 lira harcadik.
Birazdan misafirler gelir. Etrafi toparladim . Malzemelerimi vs hazirladim. Masayi hazirladim. Kahve iciyoz eşimle
Canımmmmm güle güle iyi günlerde kullantesekkur ederım sagolsun eli açıktır
Gitti cAni.mKayınvalıden dondu mu canım
tesekkur ederım canımmmmCanımmmmm güle güle iyi günlerde kullan
Yine bıraktım maalesefDiyet gunlugun nasil gidiyor yazmiyorum oraya kendi kendime olmak istiyorum diye yazmissin diye :) bildirim de gelmemis sanki yine biraktin mi yoksa yazmayi canim
canım ilaç parası koymuş sana birazEvet kizlar zam oranini nasil buldunuz.
O kadar pahalilik varken malesef zam az oldu.
350 kadar zam almis oldum.
Ek dersimiz de 15. 4 olmus .
Bu pahalilikta napcaz bilmiyorum. 1 şurup 1 spreye 31 lira gitmis. Muayene ucretleri ozelde artti. Igneden iplige hersey zamli.
Bir de bebek dusünuyoruz biz.
Nasil bakacaz bakalim.
Bazi arkadaslar elestiriyor biz daha zor durumdayiz vs biz napalim vs diyorlar.
Elestirmeyin lutfen. Herkesin hayat sartlari yasama bakis acilari farklidir. Haayattan beklentileri farklidir. Ne kadar gelir varsa gider de o oranda artiyor.
ilk 1 yıl sıfır tuz ve çok az salçalı(tercihen salçasız) versen daha iyi olur. Bence fazla tatlı şeylerde verme damak tadı tatlı lehine gelişmesin. Muzu kayısı kurusunu haşlayıp ikisini karıştırıp verebilirsin kabızlığı önlemiş olursun. Ne yap et sade yogurdu sevdir, yogurt yiyen çocuk hiçbir yerde aç kalmazYa bu ek gida o kadar kafa karistirici ki hemsiremiz once yogurt sonra elma dene dedi ben de oyle yaptim
Hos annen daha yeni dogmusken ilk on gunden birinde agzina karpuz vermisti gordum kizdim ne zaman firsat bulsa agzina bisey koyuyodu zaten
Ev yogurdu verdim bi seciyo bi sevmiyo biraz once severek yedi
Cam rendede elma rendeledim cok sevdi
Balkabagi hasladim ezdim pek sevmedi sonra haslanmisi silikon meyve sebze aparati varya emiyorlsr ona koydum onu yedi.
Muzu da oyle verdim cok sevdi yedi
Yemeklerin sularindan istiyor yalaniyor veriyorum en cok onlari seviyor bir de bebek tarhanasi sevdi. Bugun de brokoli deneyecegim anasi cok sever ama bakalim
Annem baharatli baharatsiz ne bulsa verio sofrada kucagina vermek istemiyorum illa aliyo bi bakiom gulmeye baslio yani yaramazlik yapiyo.. Neyseki cok tehlikeli zamanlari atlattik. Ben canimin istedigini yaparim deyip benle kavga ediodu yaa.. Ha bir de pirinc corbasi verdim yagsiz pirinci ezerek onu da suratini eksitti ama yedi
Poşet kavgası bır sure devam edecek anlaşılan. Pazarda poşet verecekler mı? Bu aksam pazara cıkacagım bakalım ne olacak.Dama desenli çöp kutusu vardı şokta aldım 1 tane kızım istemişti, çoklu kahve paketi ile 22 tl ödedim, cebimden katlanmış şekilde şok poşeti çıkardım, en iyisini yapmışsın dedi kasiyer,
Dünden beri çok sıkıntı çıkıyor, herkes bize söyleniyor dedi yazık.
Manavda da 12tl harcadım, patates, domates biber aldım azar azar. Misafiri olanlara kolay gelsin, iyi oturmalar,
Aldığım gramları 74tl karla sattım,
Şimdi yerine koymak için bekliyorum
Pazarda poset veriyorlar ucretsiz vanimPoşet kavgası bır sure devam edecek anlaşılan. Pazarda poşet verecekler mı? Bu aksam pazara cıkacagım bakalım ne olacak.
Buarada bende altınlarımı 60 tl karla satmış oldum umarım gerı koyabılırım
Sımdı okudum canım mesajlarını . AtlamısımYa bu ek gida o kadar kafa karistirici ki hemsiremiz once yogurt sonra elma dene dedi ben de oyle yaptim
Hos annen daha yeni dogmusken ilk on gunden birinde agzina karpuz vermisti gordum kizdim ne zaman firsat bulsa agzina bisey koyuyodu zaten
Ev yogurdu verdim bi seciyo bi sevmiyo biraz once severek yedi
Cam rendede elma rendeledim cok sevdi
Balkabagi hasladim ezdim pek sevmedi sonra haslanmisi silikon meyve sebze aparati varya emiyorlsr ona koydum onu yedi.
Muzu da oyle verdim cok sevdi yedi
Yemeklerin sularindan istiyor yalaniyor veriyorum en cok onlari seviyor bir de bebek tarhanasi sevdi. Bugun de brokoli deneyecegim anasi cok sever ama bakalim
Annem baharatli baharatsiz ne bulsa verio sofrada kucagina vermek istemiyorum illa aliyo bi bakiom gulmeye baslio yani yaramazlik yapiyo.. Neyseki cok tehlikeli zamanlari atlattik. Ben canimin istedigini yaparim deyip benle kavga ediodu yaa.. Ha bir de pirinc corbasi verdim yagsiz pirinci ezerek onu da suratini eksitti ama yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?