Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kayınvalıden dondu mu canım

Dama desenli çöp kutusu vardı şokta aldım 1 tane kızım istemişti, çoklu kahve paketi ile 22 tl ödedim, cebimden katlanmış şekilde şok poşeti çıkardım, en iyisini yapmışsın dedi kasiyer,
Dünden beri çok sıkıntı çıkıyor, herkes bize söyleniyor dedi yazık.
Manavda da 12tl harcadım, patates, domates biber aldım azar azar. Misafiri olanlara kolay gelsin, iyi oturmalar,
Aldığım gramları 74tl karla sattım,
Şimdi yerine koymak için bekliyorum

Slm kizlar
Benimde misafirlerim vardi yoruldum
Yemek yedim mutfak gocuyor kizimi uyutup mutfaga gecicem
Zamlar belli oldu hayirli ugurlu olsun
450 civari yansiycak
pure hazel ek dersler iyi artmis bence

canım ilaç parası koymuş sana biraz valla biz aylardır boyleyiz özele gidiyoruz 2 çocuk sürekli muayene ücreti ödüyoruz aldıkları ilaçlar genelde devlet ödemesi kapsamında olmuyor artı birde ona veriyoruz. Devlette cocukla sıra beklenmez. Tamamlayıcı sağlık sigortasını araştıracağım bende. Zam oranını konuşmaya gerek bile duymuyorum

ilk 1 yıl sıfır tuz ve çok az salçalı(tercihen salçasız) versen daha iyi olur. Bence fazla tatlı şeylerde verme damak tadı tatlı lehine gelişmesin. Muzu kayısı kurusunu haşlayıp ikisini karıştırıp verebilirsin kabızlığı önlemiş olursun. Ne yap et sade yogurdu sevdir, yogurt yiyen çocuk hiçbir yerde aç kalmaz

100 tl falan harcadım
Diş fırçalık iki tane
Bir cookie (2 falan)
Bir kido
Bikaç jilet
Pide döner (10)
Cips
Sahlep
Çay
Türk kahvesi
İkili külot (bilmiyorum )
N**** (Siyahi) (2 de)
Keçi peyniri (20 tl falan)
Bi iki bişey daha olabilir unuttum

Misafirlerim az evvel kalktı kızlar ay iyiyim ya hiç yorulmadım gibi normalde daha çok yorulurdum. Yemekli misafiri gözümde çok büyütüyormuşum anladım bu akşam . Çok memnun kaldılar ay hemen bulaşık makinası çalıştırdım çayın altı yanıyor birer bardak içelim eşim yarın nöbetçi 3 tl harcadık oda ekmek oldu ay çok mutluyum. Yanlız arkadaşın oğlu 1 yaşında geçen hafta kaşının üzeri açılmış bir sürü dikiş atılmış yazık . Annesinin yanındaydı yine düştü sehpaya çarptı ay aklım çıktı ya gözüne birşey oldu diye biraz dikişi açıldı gözünün kenarı morardı ama allah korudu

Günaydın herkese
Haftanın son gününe cabuk ulaştık sanki
sirkencubin döllenmeden haber aldınız mı canım ?

Geçen hafta 200 lıra almıştım maaşımı aldığımda harçlıkları vs ayırıp. 90 lıra harcamışım bır haftadır. Ama oyle kıyafet vs vs bısey yok, hem ya sıgara parası ya ufak tefek market veya ısyerınde yemek param . Gayet ıyı olmuş. Bu haftayıda bu sekılde gecırebılırsem ne güzel. Çocuk paramıda aldım maaşımdan aldığım tum harçlık ve çocuk parası bende.
Altınları bozduğum ıcın ve yenı aydan gr almak ıcın , altının dusmesını bekleyecegım umarım dahada yukarı yukarı gıtmez? Ne dıyosunuz 217.80 den bozmuştum .

Poşet kavgası bır sure devam edecek anlaşılan. Pazarda poşet verecekler mı? Bu aksam pazara cıkacagım bakalım ne olacak.
Buarada bende altınlarımı 60 tl karla satmış oldum umarım gerı koyabılırım

Sımdı okudum canım mesajlarını . Atlamısım
Nacızane ben soyle verdım
3 gun kabak, 3 gun patates , 2 gun yoğurt , 3 gun havuç
bunları sorunsuz gecınce bu 4 den veya 3 den püreler yaptım , buharda haşlayıp.
Aksam ustu verdım bunları, yenı deneyecegım seyıde sabah verdım
Kural su 1 cay kasıgı , 1 tatlı kasıgı , 1 çorba kasıgı daha fazla vermemen lazım aslında. Yanı çocuk ek gıda ıle doymamalı aslında.
Baya hızlı ılerlemıssın benım tamamen günde 2 ogun 1 meyveye 50 gun sonra gecebılmıstım. Soganı bıle buharda pısırıp kasıkla vermıstım . Sen 3 gun denemıyormusun , alerjik reaksıyon gosterebılır ve olduğunu bulamayabılırsın.
Bırde kırmızı meyveler alerjik yapıdadır, domateste keza oyle. Yumurta sarısı vereceksın ama 3 gun kuralı ıle hep.
Salcalı ben 9 aydan sonra, tuzluyuda cok az tuzlu olarak yenı vermeye başladım. Dedıgım gıbı tatlı seylerı, meyvelerı her turlu yıyecekte sebzelerı nasıl yiyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…