Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazarda poset veriyorlar ucretsiz vanim
İyi bari , gıyımde de vermedıklerını ogrendım dun . Hatta ben kurutemızleme ve bısey harıcınde poşet paralı dıye duydum sankı . Bırde su marketlerde manav bolumundekı poşetlerde 1 ay surecekmıs, sonra onlarda yokmus

Haberleri takip ediyo musunuz bilmiyorum ama ülkenin ileri gelen zenginleri ve yetenekli zeki insanlar sürü halimde türkiyeyi terk ediyorlar yazmis yabanci bir basin.
Ve dogru bi haber.
Ülkede bir biz arta kalan kesim bir de neydigi belirsiz mülteciler kalacaz galiba.
Artik haberleri izleyesim gelmiyor. Huzur yok.

Aaaa şuan ben şoktayım oraya nasıl bir çözüm gelecek ki ya

Günaydın eşim sabah gitti bende yataktayım bi halsizlik var enerjim yokbugün doğalgaz faturası gelecek 145 bekliyorum tamda ayırdığım bütçe 150 idi . Bakalım elektrik kaç gelecek o kesin bu ay fazla hemde çok . Akşama eşim nöbetçi bende heryer ekmek ufağı olmuş evi süpürüp sileceğim birde gardırobumuza el atacağım güzel boşaltıp silsem iyi olur kıyafet tozları görmeye başladım kazakların filan altında onuda yaptığım zaman baya uzun bir süre böyle belli bir işim yok artık. Gündelik şeyler birazda kitap okuyacağım bugün diziler yok zaten hiç tv de Oda ayrı bir olay zaten neyse . Netten birşeyler izlemek daha iyi

Gunaydin Evet besi de dollenmis ilk bolunmeleri de gayet guzelmis ama sirkencubn Sabaha kadar uyudu mu uyumadi kafayi takacak beynimi yakacak Baska konular buldu.

Gunaydin Evet besi de dollenmis ilk bolunmeleri de gayet guzelmis ama sirkencubn Sabaha kadar uyudu mu uyumadi kafayi takacak beynimi yakacak Baska konular buldu.
Ay harıka bır haber bu canımmm
Maşallahhh
Neye kafanı taktın canım , ıse gıttın mı bugun

Günaydın
Hep aynı stresi yaşıyorum, bankada para kalıyor, sonra bozup altın almak istiyorum, fiziki alıp sevesim geliyor, su an şımarıklık yapmamalıyım
Çok stresli bir gece geçirdim 2 saat uyudum sabahtan beri uyukluyorum

Ben uzun zamandır haber ızlemıyorum , gazeteden de ayıklayarak okuyorum .
Bazı haberlerı kaldırmıyorum
bahsettıgın haberı senden duyuyorum .
Allah sonumuzu hayır etsın ınsallah.
Zam oranlarını bekliyoruz bızde. Dolar olarak maas alıyoruz ama , bakalım neye gore yapacalar

bende biraz düşmesini bekliyorum öyle alcam

Ise gitmedim henuz ogleden sonra gidecegim islerim var halletmek icin. Konu Cok karisik burda anlatip Sizin de beyninizi yemeyim
Anladım canım , kolay gelsın sımdıden. Kafanı bulandırma ama anlıyorum cok streslı elbette. pgt kısmını bır arkadaşım denedı , suanda 6 aylık hamıle . Hıc korkma , onlarda sperm sorunu vardı genetıklerı bozuktu spermlerın ve tam oluşmamıştı.
Hayırlı haberlerle ınsallah bugünde haber alacakmısın?

Fiziki altın bende ıstıyorum ama vallahı çeyrek fılan degıl. Bısey ıstıyorum ama ne , hasır bıleklık alsam cok mu zarar ederım yarın obur gun ıcın bılmıyorum

Bugun de aradilar zaten konustuk az once her Şey yolunda imis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…