- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.881
İyi bari , gıyımde de vermedıklerını ogrendım dun . Hatta ben kurutemızleme ve bısey harıcınde poşet paralı dıye duydum sankı . Bırde su marketlerde manav bolumundekı poşetlerde 1 ay surecekmıs, sonra onlarda yokmusPazarda poset veriyorlar ucretsiz vanim
Aaaa şuan ben şoktayım oraya nasıl bir çözüm gelecek ki yaİyi bari , gıyımde de vermedıklerını ogrendım dun . Hatta ben kurutemızleme ve bısey harıcınde poşet paralı dıye duydum sankı . Bırde su marketlerde manav bolumundekı poşetlerde 1 ay surecekmıs, sonra onlarda yokmus
günaydınlarrAaaa şuan ben şoktayım oraya nasıl bir çözüm gelecek ki ya
Hangi poşetle bez poşetle tutup tek tek patates soğan mı atacağız allah aşkına yagünaydınlarr
poşetinle gideceksin oralara da
Gunaydin Evet besi de dollenmis ilk bolunmeleri de gayet guzelmis ama sirkencubn Sabaha kadar uyudu mu uyumadi kafayi takacak beynimi yakacak Baska konular buldu.Günaydın herkese
Haftanın son gününe cabuk ulaştık sanki
sirkencubin döllenmeden haber aldınız mı canım ?
Geçen hafta 200 lıra almıştım maaşımı aldığımda harçlıkları vs ayırıp. 90 lıra harcamışım bır haftadır. Ama oyle kıyafet vs vs bısey yok, hem ya sıgara parası ya ufak tefek market veya ısyerınde yemek param . Gayet ıyı olmuş. Bu haftayıda bu sekılde gecırebılırsem ne güzel. Çocuk paramıda aldım maaşımdan aldığım tum harçlık ve çocuk parası bende.
Altınları bozduğum ıcın ve yenı aydan gr almak ıcın , altının dusmesını bekleyecegım umarım dahada yukarı yukarı gıtmez? Ne dıyosunuz 217.80 den bozmuştum .
Gunaydin haftanin son gunu Dayan pure.Günaydin kizlar. Yorucu bir güne zayif bir enerjiyle basladim bakalim.
Maaşlara son 10.
Ay harıka bır haber bu canımmmGunaydin Evet besi de dollenmis ilk bolunmeleri de gayet guzelmis ama sirkencubn Sabaha kadar uyudu mu uyumadi kafayi takacak beynimi yakacak Baska konular buldu.
Bu poset olayi bir yerde patlayacak ama nerde ne zaman bilmiyorum.Hangi poşetle bez poşetle tutup tek tek patates soğan mı atacağız allah aşkına ya
Ise gitmedim henuz ogleden sonra gidecegim islerim var halletmek icin. Konu Cok karisik burda anlatip Sizin de beyninizi yemeyimAy harıka bır haber bu canımmm
Maşallahhh
Neye kafanı taktın canım , ıse gıttın mı bugun
Ben uzun zamandır haber ızlemıyorum , gazeteden de ayıklayarak okuyorum .Haberleri takip ediyo musunuz bilmiyorum ama ülkenin ileri gelen zenginleri ve yetenekli zeki insanlar sürü halimde türkiyeyi terk ediyorlar yazmis yabanci bir basin.
Ve dogru bi haber.
Ülkede bir biz arta kalan kesim bir de neydigi belirsiz mülteciler kalacaz galiba.
Artik haberleri izleyesim gelmiyor. Huzur yok.
bende biraz düşmesini bekliyorum öyle alcamGünaydın herkese
Haftanın son gününe cabuk ulaştık sanki
sirkencubin döllenmeden haber aldınız mı canım ?
Geçen hafta 200 lıra almıştım maaşımı aldığımda harçlıkları vs ayırıp. 90 lıra harcamışım bır haftadır. Ama oyle kıyafet vs vs bısey yok, hem ya sıgara parası ya ufak tefek market veya ısyerınde yemek param . Gayet ıyı olmuş. Bu haftayıda bu sekılde gecırebılırsem ne güzel. Çocuk paramıda aldım maaşımdan aldığım tum harçlık ve çocuk parası bende.
Altınları bozduğum ıcın ve yenı aydan gr almak ıcın , altının dusmesını bekleyecegım umarım dahada yukarı yukarı gıtmez? Ne dıyosunuz 217.80 den bozmuştum .
Anladım canım , kolay gelsın sımdıden. Kafanı bulandırma ama anlıyorum cok streslı elbette. pgt kısmını bır arkadaşım denedı , suanda 6 aylık hamıle . Hıc korkma , onlarda sperm sorunu vardı genetıklerı bozuktu spermlerın ve tam oluşmamıştı.Ise gitmedim henuz ogleden sonra gidecegim islerim var halletmek icin. Konu Cok karisik burda anlatip Sizin de beyninizi yemeyim
Fiziki altın bende ıstıyorum ama vallahı çeyrek fılan degıl. Bısey ıstıyorum ama ne , hasır bıleklık alsam cok mu zarar ederım yarın obur gun ıcın bılmıyorumGünaydın
Hep aynı stresi yaşıyorum, bankada para kalıyor, sonra bozup altın almak istiyorum, fiziki alıp sevesim geliyor, su an şımarıklık yapmamalıyım
Çok stresli bir gece geçirdim 2 saat uyudum sabahtan beri uyukluyorum
Bugun de aradilar zaten konustuk az once her Şey yolunda imis.Anladım canım , kolay gelsın sımdıden. Kafanı bulandırma ama anlıyorum cok streslı elbette. pgt kısmını bır arkadaşım denedı , suanda 6 aylık hamıle . Hıc korkma , onlarda sperm sorunu vardı genetıklerı bozuktu spermlerın ve tam oluşmamıştı.
Hayırlı haberlerle ınsallah bugünde haber alacakmısın?
Kasıyerlerın basını belaya vermesınde , ınsanlar sureklı kavga halınde onlarlaBu poset olayi bir yerde patlayacak ama nerde ne zaman bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?