- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.901
Ne güzel bızım merkez aramıyoırdu ama ben dayanamıyordum arıyordum . Hadı bakalımBugun de aradilar zaten konustuk az once her Şey yolunda imis.
Bu ulkeden pilisini pirtisini toplayip gitme olayini gerceklestiren birebir taniklik ettigim iki aile var. Dogru ve gec yapilmis bir haber bu.Ben uzun zamandır haber ızlemıyorum , gazeteden de ayıklayarak okuyorum .
Bazı haberlerı kaldırmıyorum
bahsettıgın haberı senden duyuyorum .
Allah sonumuzu hayır etsın ınsallah.
Zam oranlarını bekliyoruz bızde. Dolar olarak maas alıyoruz ama , bakalım neye gore yapacalar
Kese kağıdı gelir herhaldeBu poset olayi bir yerde patlayacak ama nerde ne zaman bilmiyorum.
Gecen buyuk bir marketin posetleme bolumundeki gorevli ile konustum Sizin de isler hafiflemis Hadi gozunuzaydin diye. Cocuk abla nerde patron Cok seviniyor Bu uygulamaya. Insanlar posetlerini kendileri getirip tasidiklari icin burda posetleme elemanina ihtiyac kalmadi Isci cikaracak dedi. Bi kotu oldum ay. Ozel sektorde Olay budur tam olarak. Calisan biraz nefes aliyorsa yolunda gitmeyen bir sey var demektir.Kasıyerlerın basını belaya vermesınde , ınsanlar sureklı kavga halınde onlarla
herhalde. Dun Merkezdeki bulvarlardan gecerken Hic poset cevre dusunme olayi parti secim bayraklarina yansimamisti. Yine hep curcuna idi goruntu. Keske onlara da mudahele gelseKese kağıdı gelir herhalde
Ona yapacak birşey yok . Eğer onlar olmasa nasıl tanıtım yapsınlar sevgili adaylar . Yanlız bizim burada da bir tane öyle seçim bayrağı filan yok . Kimin seçileceği belli tabi ondanherhalde. Dun Merkezdeki bulvarlardan gecerken Hic poset cevre dusunme olayi parti secim bayraklarina yansimamisti. Yine hep curcuna idi goruntu. Keske onlara da mudahele gelse
Dogru haklısın kesınlıkle , bızım evın yakınlarında sadece 2 market var a101 ve sok onlarda poşetleme elemanı yok ama daha buyuk marketlerde evet var.Gecen buyuk bir marketin posetleme bolumundeki gorevli ile konustum Sizin de isler hafiflemis Hadi gozunuzaydin diye. Cocuk abla nerde patron Cok seviniyor Bu uygulamaya. Insanlar posetlerini kendileri getirip tasidiklari icin burda posetleme elemanina ihtiyac kalmadi Isci cikaracak dedi. Bi kotu oldum ay. Ozel sektorde Olay budur tam olarak. Calisan biraz nefes aliyorsa yolunda gitmeyen bir sey var demektir.
Yooo magaza posetlerinle tabisi:))Hangi poşetle bez poşetle tutup tek tek patates soğan mı atacağız allah aşkına ya
Super darisi diger gunlere de insallahh
Bu yıl bir parti boyle bir karar aldiherhalde. Dun Merkezdeki bulvarlardan gecerken Hic poset cevre dusunme olayi parti secim bayraklarina yansimamisti. Yine hep curcuna idi goruntu. Keske onlara da mudahele gelse
Lcw poşeti ile ister zaraya git ister mangoya ister A101 e kimse rahatsız olmaz ki bu durumdan . Herkes işini yapıp evine gitmenin dersinde çünkü. Bu olayda millet bu tarz şeylerle uğraşsın diye değil çevrede ki plastik poşet atığı azalsın diye başlatıldı . Ayak direyenler daha fazla yorulacaklar. En iyisi bez poşetlerden edinip mis gibi markete giyim mağazasına gitmek . Böylece ne biz ne çevre yorulur çocuklarımızın geleceği için önemli . Manav kısmına da çözüm gelir . En kötü ihtimal büyük boy kalitemi buzdolabı poşetlerim benim işimi görürYooo magaza posetlerinle tabisi:))
Misal lcw posetinle zaraya
düşünce güzel de uygulama eksik güzelim...Lcw poşeti ile ister zaraya git ister mangoya ister A101 e kimse rahatsız olmaz ki bu durumdan . Herkes işini yapıp evine gitmenin dersinde çünkü. Bu olayda millet bu tarz şeylerle uğraşsın diye değil çevrede ki plastik poşet atığı azalsın diye başlatıldı . Ayak direyenler daha fazla yorulacaklar. En iyisi bez poşetlerden edinip mis gibi markete giyim mağazasına gitmek . Böylece ne biz ne çevre yorulur çocuklarımızın geleceği için önemli . Manav kısmına da çözüm gelir . En kötü ihtimal büyük boy kalitemi buzdolabı poşetlerim benim işimi görür
İyide insanlık hali poşet geçen ilk gün mesela evde kalmış mecbur poşet aldık hiç poşet olmayacak diye birşey de yok o zaman çöp poşetleri de kalksın neye çöp atılacak . Buna gelene kadar diye birşey yok bir yerlerden birşeylerden başlamak lazım . Bitirmek değil ama azaltmak lazım bitiremeyiz asladüşünce güzel de uygulama eksik güzelim...ne yani ben para veririm çevreyi kirletebilirim düşüncesi çok yanlış.. buna gelene kadar.. neyse anlayan anlar. yazmayım daha.
Bizim görevli alıyor herkesin kapısında ben hariç büyük çöp kovaları var . Ona mavi poşetlerden geçiriyor her ay ona para veriyoruz zaten. Sonra çöpü atıyoruz oda oradan alıyor yeni poşet geçiriyor . Benim kovam yok mutfaktaki çöp kovasının çöplerini direk mavi poşete atıp kapıya bırakıyorumben çöp poşeti almıcam eksiden annem kovaya dökerdi bitane mutfakta bitanede müstakil evin dışında olurdu onuda çöp kovasına boşaltırdı kovayı güzelce yıkar tekrar koyardı.Çöp konteynerıda var binanın aşağısında boşaltır gelir yıkar koyarım.
gunaydın canım naptın test yapabıldınmı suphelerin devam edıyomu erken gebelik testi hem pahalı hem ben hıc guvenmıyorum onlara almadm hcGünaydin kizlar. Yorucu bir güne zayif bir enerjiyle basladim bakalim.
Maaşlara son 10.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?