Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu ulkeden pilisini pirtisini toplayip gitme olayini gerceklestiren birebir taniklik ettigim iki aile var. Dogru ve gec yapilmis bir haber bu.

can09e bugünde herkesın aksı bısey yasamayı basardım. Aksam bır yattım sabah uyandım

Kasıyerlerın basını belaya vermesınde , ınsanlar sureklı kavga halınde onlarla
Gecen buyuk bir marketin posetleme bolumundeki gorevli ile konustum Sizin de isler hafiflemis Hadi gozunuzaydin diye. Cocuk abla nerde patron Cok seviniyor Bu uygulamaya. Insanlar posetlerini kendileri getirip tasidiklari icin burda posetleme elemanina ihtiyac kalmadi Isci cikaracak dedi. Bi kotu oldum ay. Ozel sektorde Olay budur tam olarak. Calisan biraz nefes aliyorsa yolunda gitmeyen bir sey var demektir.

günaydın kızlar dün 12 lira kredi kartından harcadım

herhalde. Dun Merkezdeki bulvarlardan gecerken Hic poset cevre dusunme olayi parti secim bayraklarina yansimamisti. Yine hep curcuna idi goruntu. Keske onlara da mudahele gelse
Ona yapacak birşey yok . Eğer onlar olmasa nasıl tanıtım yapsınlar sevgili adaylar . Yanlız bizim burada da bir tane öyle seçim bayrağı filan yok . Kimin seçileceği belli tabi ondan

Dogru haklısın kesınlıkle , bızım evın yakınlarında sadece 2 market var a101 ve sok onlarda poşetleme elemanı yok ama daha buyuk marketlerde evet var.

herhalde. Dun Merkezdeki bulvarlardan gecerken Hic poset cevre dusunme olayi parti secim bayraklarina yansimamisti. Yine hep curcuna idi goruntu. Keske onlara da mudahele gelse
Bu yıl bir parti boyle bir karar aldi
Parti teskilati ve secim kordinasyon merkezleri olan yerler disinda bayrak afis vs asilmayacak

Gunaydin
Dun 100 tl gibi bir harcama oldu
Eczane market simit meyve ...
Bu ayki birikim miktari haftaya belli olacak gibi
Su faturamiz geldi 59 tl
Indirim yansimis iyi olmus

Yooo magaza posetlerinle tabisi:))
Misal lcw posetinle zaraya
Lcw poşeti ile ister zaraya git ister mangoya ister A101 e kimse rahatsız olmaz ki bu durumdan . Herkes işini yapıp evine gitmenin dersinde çünkü. Bu olayda millet bu tarz şeylerle uğraşsın diye değil çevrede ki plastik poşet atığı azalsın diye başlatıldı . Ayak direyenler daha fazla yorulacaklar. En iyisi bez poşetlerden edinip mis gibi markete giyim mağazasına gitmek . Böylece ne biz ne çevre yorulur çocuklarımızın geleceği için önemli . Manav kısmına da çözüm gelir . En kötü ihtimal büyük boy kalitemi buzdolabı poşetlerim benim işimi görür

düşünce güzel de uygulama eksik güzelim... ne yani ben para veririm çevreyi kirletebilirim düşüncesi çok yanlış.. buna gelene kadar.. neyse anlayan anlar. yazmayım daha.

düşünce güzel de uygulama eksik güzelim... ne yani ben para veririm çevreyi kirletebilirim düşüncesi çok yanlış.. buna gelene kadar.. neyse anlayan anlar. yazmayım daha.
İyide insanlık hali poşet geçen ilk gün mesela evde kalmış mecbur poşet aldık hiç poşet olmayacak diye birşey de yok o zaman çöp poşetleri de kalksın neye çöp atılacak . Buna gelene kadar diye birşey yok bir yerlerden birşeylerden başlamak lazım . Bitirmek değil ama azaltmak lazım bitiremeyiz asla

ben çöp poşeti almıcam eksiden annem kovaya dökerdi bitane mutfakta bitanede müstakil evin dışında olurdu onuda çöp kovasına boşaltırdı kovayı güzelce yıkar tekrar koyardı.Çöp konteynerıda var binanın aşağısında boşaltır gelir yıkar koyarım.

Bizim görevli alıyor herkesin kapısında ben hariç büyük çöp kovaları var . Ona mavi poşetlerden geçiriyor her ay ona para veriyoruz zaten. Sonra çöpü atıyoruz oda oradan alıyor yeni poşet geçiriyor . Benim kovam yok mutfaktaki çöp kovasının çöplerini direk mavi poşete atıp kapıya bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…